עוד משהו שעשיתי... נראה לי השרשור הקודם שלי כבר לא יקפוץ... זה ג´ייסון ממטאליקה
N netaK New member 9/11/02 #1 עוד משהו שעשיתי... נראה לי השרשור הקודם שלי כבר לא יקפוץ... זה ג´ייסון ממטאליקה
ק קיץ כתום New member 10/11/02 #3 נטע, מדהים ! אני מציע לך לנסות לעבור לפלאש, התוצאות שלך שם יהיו מדהימות לא פחות ולא תצטרכי לסבול פיקסלים !
נטע, מדהים ! אני מציע לך לנסות לעבור לפלאש, התוצאות שלך שם יהיו מדהימות לא פחות ולא תצטרכי לסבול פיקסלים !
R ranmor New member 10/11/02 #10 זה דורש הרבה אימון! סתם! מה זה לא מצליחה?? לא מוצאת או לא מוריד או לא מפעיל את התוכנה או לא עובד הקובץ שירד או מוריד לאט או "אחר"? (הקיפי את התשובה הנכונה)
זה דורש הרבה אימון! סתם! מה זה לא מצליחה?? לא מוצאת או לא מוריד או לא מפעיל את התוכנה או לא עובד הקובץ שירד או מוריד לאט או "אחר"? (הקיפי את התשובה הנכונה)
N netaK New member 10/11/02 #12 התוכנה כבר מותקנת... התחלתי אפילו לצייר בה אבל איך לעזאזל צובעים?!!?!?
R ranmor New member 10/11/02 #14 אהההה.... התכוונת שיש לך כבר פלאש.. למה לא אמרת??? את נותנת לנו להמשיך ולהתעטש פה כמו אהבלים... אני מציע להתחיל לחפש tutorials בפלאש... צירפתי כמה to get u started.
אהההה.... התכוונת שיש לך כבר פלאש.. למה לא אמרת??? את נותנת לנו להמשיך ולהתעטש פה כמו אהבלים... אני מציע להתחיל לחפש tutorials בפלאש... צירפתי כמה to get u started.