עוד משהו....

מיה30

New member
עוד משהו....

הנשיקה שהוקפאה ------------------ כמו שאמא ואבא מקפיאים אוכל ועוגות בתא ההקפאה כדאי שיקפיאו כמה נשיקות איזה שמונים או מאה כי אם פעם הם יאחרו לשוב ויהיה לי ככה די עצוב אפתח בזהירות את תא ההקפאה אוציא נשיקה אחת או מאה אשים על הלחי או איפה שכואב ומיד יהיה לי טוב על הלב חתום בנשיקה * זה לא שאני לוקחת את הזכויות לעצמי חלילה אני פשוט לא יודעת מי כתב את זה. אז מי שזה לא יהיה כל הזכויות שמורות לו. מיה30

אני לא מאמינה

מישהו פעם אמר לי שהוא כתב שיר על מקרר נשיקות..... אולי את יכולה לומר לי מאיפה את מכירה את השיר? או איזה רמז שיכול להוביל למי כתב אותו? תודה......... הסטודנטית

מיה30

New member
סטודנטית

אין לי שמץ של מושג ירוק.... כמו שכבר כתבתי אני ממש לא יודעת מי זה קיבלנו מס` דפים מהגננת ליום המשפחה וזה אחד מהם אז רציתי לשתף, וזהו. מצטערת, מיה30

לי28

New member
נשיקות בתא ההקפאה..

מיה המקסימה... אהבתי... ישר רצתי לכל בני ביתי, אספתי כמה שיותר נשיקות, כל שקית שייכת לבן בית אחר. שקית של בעלי, שקית של בני, שקית של בתי וכמובן ליתר ביטחון שמתי גם שקית עם שמי. כל שקית מלאתי בהמון המון נשיקות... והקפאתי לפי הצעתך, מבטיחה לך ברגע של שימוש אזכור גם אותך. תודה מיה על הרעיון המקסים. שלך לי28

לפי השמחה הזו שבה חזרת אלינו

אני מבינה שבעלך חזר. אני מקווה ואם כן אז אני שמחה

למעלה