עוד משחק - בתיאבון!

קולאז

New member
עוד משחק - בתיאבון!

שירים שיש בהם איברי גוף. דוגמא:השיר "עכשיו" של ג´וני שועלי - "חיוך על שפתייך אל עיני ואל פי ואל פיך. (אני מקווה שזה הדגיש נכון).
בטח שמתם לב שאנחנו בעמוד 5 ויש אנשים חדשים בפורום

יש איזה שיר עם המילים

"גבות, נחיריים וגב" של מי השיר הזה, מישהו יודע? וגם יש איזה שיר של חמי רודנר (נדמה לי) עם איברי גוף... רק שאני לא זוכרת איך הוא הולך. וגם יש לחמי שיר שבו הוא אומר משהו על "עיניך הירוקות" (או חומות?) מישהו מבין על מה אני מדברת..? אני בבלאק אאוט מוחלט

Michelle602

New member
סוד הדברים הפשוטים....

מה יכול להיות? תני בי סימנים של יופי בואי נעשה עכשיו אהבה עינייך הירוקות משגעות אותי ילדונת וחודרות אצלי לנשמה...

מאטריקס

New member
אפשר שירים אמריקאים... ../images/Emo35.gif

בשיר All Stars של מי אם לא Smash Mouth יש שורה כזאת: She was looking kind of dumb with her finger and her thumb ויש בזה גם Finger וגם Thumb

רמ"ח איברים

יחד לב אל לב... אינטרמת- של היהודים...פותח שתי ידיים מוציא ת´... תני לי יד...מחבקת וטובה.. יש לי יש לי שתי ידיים..טרללה לה לה לה.. עשר אצבעות לי יש.. put ur hand on my shoulder... ויש עוד מלאן...

טעות קטנה..

זה "גניבה" של היהודים ולא אינטרמת אבל גם באינטרמת יש שמות של איברים: אז היא לגמה מהיין והסתכלה באקדח בסוף חתכה עם הסכין ת´זין ואיך שהוא צרח... כך שמעז יצא מתוק

המממ

New member
בואו נראה...

ריקי מרטין- livinw la vida loca: "her lips are devil red and her skin is the color of moca" REM- everybody hurts: "don´t throw your hand..." Moby- why does my heart feel so sad? (אומר הכל). שלמה ארצי- לא זוכרת איזה שיר. "פעם הייתי מקרב את כל הגוף לנשיקות" (נחשב?). חמי רודנר- מלנכוליה: "לקחו את רגליהן הארוכות משם". יש עוד איזה שיר, לא זוכרת את שמו ואת המבצע, אבל יש שם שורה: "הייתי רוצה לשבור לך יד" (איזו אלימות!).

המממ

New member
אה ועוד קצת...

Coldplay- yellow: "your skin, your skin and bones, turned in to something beautiful" (עור ועצמות...) tony braxton- unbreak my heart. (לב) police- king of pain: "there´s a blue wing gal with a broken back" (גב) "there´s a skeleton choking on a crust of bread" (שלד) "around my brain" (מוח) police- wrapped around your finger. (אצבע)

riorx

New member
עוד כמה

1. "הייתי רוצה לשבור לך יד" זה על הרצפה של מוניקה סקס 2. "איך לשקר הזה אין רגלים, ידיים, עיניים" שקר החן של חיים צינוביץ 3. "היא חשפה לי את שדיה הוציאה את הלשון" הכי קרוב לבד של אביב גפן 4. "היה לה גוף של ונוס, שפתיים של פרג" שיר הטרטה של אתניקס 5. "לעובדיה יש ציפורן חודרנית ברגל" 6. "אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן" ככה מפנקים של אינפקציה 7. "וידיך ריקות ועירך רחוקה" עוד חוזר הניגון של אלתרמן, גל, אלברשטיין, סחרוף, מי שתרצו. 8. "בואי ותני לי חזק את היד" אין קץ לילדות של פורטיסחרוף 9. "העיניים עצומות, פעם הוא ופעם היא, צועקים לפי תורות" עוד לא של חווה אלברשטיין" 10. "אני רוצה מקרר שיקרר לי את המח" נעליים של ברי סחרוף 11. "יחד לב אל לב" שיר לאהבה של גאיה 12. "אז לעצום עיניים לעצום אוזניים" לעצום עיניים של איגי וקסמן 13. "אפשר כבר לעצום עיניים" לא מחכה יותר לדוור של איגי וקסמן 14. "כמה אצבעות על ההדק" כולם מדברים על שלום של מוקי 15. "שלא יהיה לך בלגן בריאות" בלגן בריאות של אינפקציה 16. "הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן ושער הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן" הילדה הכי יפה בגן של יהונתן גפן ויוני רכטר 17. "שש עשרה מלאו לנער ולבו המה" "תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה" שש עשרה מלאו לנער של גבי שושן 18. "מעומק לבי הלבן מעומק לבי השחור" מזמור לילה של אחינועם ניני 19. "הדיפרסיה במוחו השתוללה" המגפיים של ברוך של כוורת 20. "עטור מצחך זהב שחור" עטור מצחך של אברהם חלפי יוני רכטר אריק איינשטיין 21. "עם כל משורר שליבו אש וזעם" שיר על התוכי יוסי של אברהם חלפי אריק איינשטיין" 22. "עיניים עייפות אדומות" מה זאת אהבה של מתי כספי 23. "לבבי התרגל אל עצמו" "טרם סגור את עיניו"ימים לבנים של לאה גולדברג שלמה יידוב 24. "יפה שקיעת שמש ללב עצוב" הנסיך הקטן של שם טוב לוי 25. "לב זהב אני בך מאוהב" לב זהב של אתניקס 26. "כי לי היית בבת עיני" הפרח בגני של זהר המלך 27. "אני מפנה מקום בבטן שאוכל לבלוע אותך" מפנה מקום של ברי סחרוף 28. "נשכב על הגב מתהפך על הבטן והמח רץ" של זהר המלך 29. "נתתי לך חיי ירדתי על ברכי" נתתי לך חיי של כוורת 30. "פנים אל מול פנים" פנים אל מול פנים של יהודה פוליקר 31. "לא לשחק עם לב של גבר" לב של גבר של אייל גולן 32. "הירח משגיח מעל על גבי שק האוכל הדל" המסע לארץ ישראל של שלמה גרוניך ומקהלת שבא 33. "הלב הרעב כמה כואב" לחץ של ברי סחרוף 34. "יד ביד וראש בראש" "ובצוואר לי מתנפח וריד" המשפט של משינה 35. "ואת היית יפה כשתי עיניך" יצאנו אט של אלתרמן, 36. "מהרי נא והניחי על לבי תחבושת" מהרי נא של אהוד בנאי 37. "צער לך וצער לי על כך מעידות העיניים" צער לך של אברהם חלפי יוני רכטר ואריק איינשטיין" 38. "שבי אצלי על כף היד זה קצת מסוכן" בואי בובה של אתניקס 39. "להתמכר ללב המתפרע" ענין של זמן של אהוד מנור ורמי קליינשטיין 40. "יד אחים לכם שלוחה" המנון בני עקיבא

Esmena

New member
אני מתפלאת שאפחד לא כתב-

אהוב אותי בכפות ידיך- לחי,צוואר, כתף... אמממ... זה רק שירים מושרים? אם לא אז גם רחל- הנה אקח את מבט עינייך

מאטריקס

New member
אה יש לי עוד . . .

בשיר של שאקירה (בעעע...) Whenever Wherever או שמא הבריטים קוראים לו: Whatever Whenever לא משנה... בכל אופן, בשיר הזה יש את ארבעת המשפטים הבאים: Lucky that my <b>lips</b> not only mumble Lucky that my <b>breasts</b> are small and humble Lucky I have strong <b>legs</b> like my mother And these two <b>eyes</b> THAT for no other משחקת אותה עם איברים השאקירה הזאת, אה

מאטריקס

New member
אוי למה לא הדגיש לי ???

לא משנה, בכל אופן, כל מה מילה שיש לפני <b> או <b/> זה כאילו אמור להדגיש את המילה... אז כאן כל מילה שיש את הסימנים האלו לפני ואחריה, תדעו שזה אמור להיות מודגש... אלו האיברים שבמשפט...

למעלה