עוד משחק
בהשראת לינויהה

jt fan

New member
עוד משחק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבהשראת לינויהה../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

זה הולך להיות משחק אמריקאי, שווה בטרוף, אז חברה שתפו פעולה
ויש גם פרס..
ננסח את זה ככה:
לינוי מעריצה את ג'סטין
בערך 5 שנים כבר.. יש לה המוןןןןן דברים עליו(ראיתי את הקלסר....Its Scary) ויש לה על המחשב פוול תמונות ממש ממש נדירות של ג'סטין!| אז הפרס הוא
10 תמונות נדירות של ג'סטין שלא תשיגו במקום אחר
היא בטח תפרסם אותו עוד כמה דקות...בהצלחה לכוווווולם

jt fan

New member
חחחח שכחתי להוסיף פרט חשוב:

התמונות יישלחו למייל של המנצחת..

MrJTsGirl

New member
החידון!!!

או קיי זה יהיה פשוט יותר לכתוב תשובות כי זה אמריקאי, אני ומיכל עובדות על פרס אמיתי למי שיענה נכון הראשון!!! 1. איך קראו לכלב של ג'סטין כשהוא היה קטן? א. אוזי ב. מייק ג. רקס ד. לא היה לו כלב, אבל היו לו 2 גורי חתולים 2. איך קוראים להורים הביולוגיים של ג'סטין? א. לין ופול ב. פול וליסה ג. רנדי וליסה ד. רנדי ולין 3. איך קוראים לחברה שבבעלותה של לין? א. Justin Lovers LTD ב. The Justin Timberlake Foundation ג. Lynn Managment LTD ד. Justin Time 4. איך קוראים ללהקה שבבעלות החברה מהשאלה הנ"ל? א. דסטניז צ'יילד ב. אינוסט ג. דרים ד. אן סינק ג'וניורז 5. בכמה "מון מנס" זכו אן סינק בוי אם איי של שנת 2000? א. 2 ב. 5 ג.4 ד. הם לא זכו באותה שנה בשום פרס. 6.באיזה שיר לא הופיעו אן סינק באותו טקס? א. ביי ביי ביי ב. דיס איי פרומיס יו ג. נו סטרינגס אטאצ'ד ד. איטס גונה בי מי 7. השלימו את המשפט הבא (ציטוט של ג'סטין): this pants are so tight i feel like... א. im gonna pee ב.i'm having sex with myself ג. theyre gonna expload ד. everyone can see my pakage 8. באיזה שיר של אן סינק הם מזכירים את המילה "ישראל" (רמז: בפזמון) א. digital get down ב. the first noel ג. space cowboy ד. somewhere, someday 9. איך קוראים לזמרת ששיתפה פעולה עם אן סינק בשיר "music of my heart"? א. בריטני ספירס ב. גוון סטפני ג. גלוריה אסטפן ד. ג'נה דאווין 10. באיזה קליפ של אן סינק רשומה המילה "שלום" באנגלית? א. merry christmas, happy holidays ב. god must have spent a little more time on you ג. for the girl who has everything ד. this i promise you זה הכל, בהצלחההההההה!!!! והראשונה עומדת לזכות!!! ובלי ניחושים!!! :)

jt fan

New member
לינוי, האם איבדת את שפיות דעתך../images/Emo35.gif

את בסדר
מאיפה אני אמורה לדעת את כל זה
כאילו, 2002? בקושי הייתי חיה באותה תקופה.. אני אנסה.. אמממ, להורים הביולוגיים של ג'ס קוראים לין ורנדי. לחברה בבעלותה של לין קוראיםJust-In Time Entertament המכנסיים האלה כל כך לוחצים, Its Like Havving Sex With MySelf אן סינק מזכירים את המילה ישראל בשירSpace CowBoy ו,הם שיתפו פעולה עם גלוריה אסטפן זהו
זה מה שאני יודעת
לכוולם

גם אני לא יודעת פה הרבה../images/Emo3.gif

המודגש זה התשובות 1. איך קראו לכלב של ג'סטין כשהוא היה קטן? אאוזי ב. מייק ג. רקס ד. לא היה לו כלב, אבל היו לו 2 גורי חתולים 2. איך קוראים להורים הביולוגיים של ג'סטין? א. לין ופול ב. פול וליסה ג. רנדי וליסה ד. רנדי ולין 3. איך קוראים לחברה שבבעלותה של לין? א. Justin Lovers LTD ב. The Justin Timberlake Foundation ג. Lynn Managment LTD ד. Justin Time 4. איך קוראים ללהקה שבבעלות החברה מהשאלה הנ"ל? א. דסטניז צ'יילד ב. אינוסט ג. דרים ד. אן סינק ג'וניורז 5. בכמה "מון מנס" זכו אן סינק בוי אם איי של שנת 2000? א. 2 ב. 5 ג.4 ד. הם לא זכו באותה שנה בשום פרס. 6.באיזה שיר לא הופיעו אן סינק באותו טקס? א. ביי ביי ביי ב. דיס איי פרומיס יו ג. נו סטרינגס אטאצ'ד ד. איטס גונה בי מי 7. השלימו את המשפט הבא (ציטוט של ג'סטין): this pants are so tight i feel like... א. im gonna pee ב.i'm having sex with myself ג. theyre gonna expload ד. everyone can see my pakage 8. באיזה שיר של אן סינק הם מזכירים את המילה "ישראל" (רמז: בפזמון) א. digital get down ב. the first noel ג. space cowboy ד. somewhere, someday 9. איך קוראים לזמרת ששיתפה פעולה עם אן סינק בשיר "music of my heart"? א. בריטני ספירס ב. גוון סטפני ג. גלוריה אסטפן ד. ג'נה דאווין 10. באיזה קליפ של אן סינק רשומה המילה "שלום" באנגלית? א. merry christmas, happy holidays ב. god must have spent a little more time on you ג. for the girl who has everything ד. this i promise you

MrJTsGirl

New member
אממ ככה...

את הרוב כן ענית נכון אבל יש כמה טעויות... בואו נראה, למי שיהיה הכי פחות טעויות היא תזכה (או שתענה נכון על הכל) מחר אני אפרסם את התשובות, אני עדיין לא אומרת מה נכון ומה לא! גוד לאקקק

justinnn

New member
שלי..אני בכלל לא בטוחה שיש כאן תשוב

נכונה חחחחח לא יש שניים בטוח נכון.... ווואיי מה זה!!!!!!!!!!!!!!!1 זה קשה!!! אתן חולות!! 1. איך קראו לכלב של ג'סטין כשהוא היה קטן? א. אוזי 2. איך קוראים להורים הביולוגיים של ג'סטין? ד. רנדי ולין 3. איך קוראים לחברה שבבעלותה של לין? ג. Lynn Managment LTD 4. איך קוראים ללהקה שבבעלות החברה מהשאלה הנ"ל? ד. אן סינק ג'וניורז 5. בכמה "מון מנס" זכו אן סינק בוי אם איי של שנת 2000? ג.4 6.באיזה שיר לא הופיעו אן סינק באותו טקס?..ד? 7. השלימו את המשפט הבא (ציטוט של ג'סטין): this pants are so tight i feel like... ב.i'm having sex with myself 8. באיזה שיר של אן סינק הם מזכירים את המילה "ישראל" (רמז: בפזמון) ד. somewhere, someday 9. איך קוראים לזמרת ששיתפה פעולה עם אן סינק בשיר "music of my heart"? ד. ג'נה דאווין 10. באיזה קליפ של אן סינק רשומה המילה "שלום" באנגלית? א. merry christmas, happy holidays

MrJTsGirl

New member
הממ או קיי...

ידעתי שזה יהיה לכם קשה... אני עוד מעט יוצאת אבל אני עדיין רוצה לתת צ'אנס לעוד בנות לנחש... חחח... אז אני אשים את התשובות הנכונות ואת מי שזכתה או היום מאוחר יותר או מחר בצהריים.. מחר אני בסופרלנד!!! חחח אם מישהי תהיה שמה תודיעו לי שנפגש!

QAF Fan Block

New member
התשובות שלי!

1. איך קראו לכלב של ג'סטין כשהוא היה קטן? א. אוזי 2. איך קוראים להורים הביולוגיים של ג'סטין? ד. רנדי ולין 3 . איך קוראים לחברה שבבעלותה של לין? ד. Justin Time 4. איך קוראים ללהקה שבבעלות החברה מהשאלה הנ"ל? ב. אינוסט 5. בכמה "מון מנס" זכו אן סינק בוי אם איי של שנת 2000? ג.4 6.באיזה שיר לא הופיעו אן סינק באותו טקס? ג. נו סטרינגס אטאצ'ד 7. השלימו את המשפט הבא (ציטוט של ג'סטין): this pants are so tight i feel like... ב.i'm having sex with myself 8. באיזה שיר של אן סינק הם מזכירים את המילה "ישראל" (רמז: בפזמון) ב. the first noel איך קוראים לזמרת ששיתפה פעולה עם אן סינק בשיר "music of my heart"? ג. גלוריה אסטפן 10. באיזה קליפ של אן סינק רשומה המילה "שלום" באנגלית? א. merry christmas, happy holidays שלחתי כבר את התשובות האלה ללינוי אבל החלטתי לכתוב אותן גם פה

RJlake

New member
אוקי אני אנסה...

. איך קראו לכלב של ג'סטין כשהוא היה קטן? א. אוזי 2. איך קוראים להורים הביולוגיים של ג'סטין? ד. רנדי ולין 3. איך קוראים לחברה שבבעלותה של לין? ד. Justin Time 4. איך קוראים ללהקה שבבעלות החברה מהשאלה הנ"ל? ב. אינוסט 5. בכמה "מון מנס" זכו אן סינק בוי אם איי של שנת 2000? א. 2 6.באיזה שיר לא הופיעו אן סינק באותו טקס? א. ביי ביי ביי ב. דיס איי פרומיס יו ד. איטס גונה בי מי 7. השלימו את המשפט הבא (ציטוט של ג'סטין): this pants are so tight i feel like... ב.i'm having sex with myself 8. באיזה שיר של אן סינק הם מזכירים את המילה "ישראל" (רמז: בפזמון) ג. space cowboy הם לא מזכירים את המילה ישראל הם מזיכרים את המילה ירושלים וזה בבית הראשון: And everybody's talkin' 'bout Jerusalem 9. איך קוראים לזמרת ששיתפה פעולה עם אן סינק בשיר "music of my heart"? ג. גלוריה אסטפן 10. באיזה קליפ של אן סינק רשומה המילה "שלום" באנגלית? ב. god must have spent a little more time on you

RJlake

New member
חחח רק עכשיו שמתי לב

שאלה 6 הכוונה שאת השירים האלה הם כן שרו הם לא שרו את נו סטרינגס אטאצ'ד

MrJTsGirl

New member
התשובות הנכונות!!! +עובדות על ג'סט

יש זוכה! אני כבר אפרס מי היא!!! 1. איך קראו לכלב של ג'סטין כשהוא היה קטן? א. אוזי הוא היה שם חמאת בוטנים על האף ונותן לו ללקק את זה... חחח איזה מותק! 2. איך קוראים להורים הביולוגיים של ג'סטין? ד. רנדי ולין לין התחתנה עם פול ורנדי עם ליסה אבל לין ורנדי הם אלו שילדו אותו... 3. איך קוראים לחברה שבבעלותה של לין? ד. Justin Time יאפ, Justin-In Time ככה קוראים לחברה והיא על שם ג'סטין אם תהיתם חח 4. איך קוראים ללהקה שבבעלות החברה מהשאלה הנ"ל? ב. אינוסט קוראים להם innocent והם 4 בנות, אם אני אמצא תתמונה של ג'סטין איתם אני אשים 5. בכמה "מון מנס" זכו אן סינק בוי אם איי של שנת 2000? ג.4 אין לי כוח לפרט על מה... חחח שכחתי האמת :p 6.באיזה שיר לא הופיעו אן סינק באותו טקס? ג. נו סטרינגס אטאצ'ד 7. השלימו את המשפט הבא (ציטוט של ג'סטין): this pants are so tight i feel like... ב.i'm having sex with myself הציטוט הכי אהוב עליו מפי ג'סטין... :) מותק 8. באיזה שיר של אן סינק הם מזכירים את המילה "ישראל" (רמז: בפזמון) ב. the first noel זה שיר של כריסמס: noel, noel noel, noel born in the king of ISRAEL ובשיר ספייס קאובוי הם אומרים ג'רוסלם, אני לא עד כדי כך סתומה :| 9. איך קוראים לזמרת ששיתפה פעולה עם אן סינק בשיר "music of my heart"? ג. גלוריה אסטפן הם תמיד אמרו שאם היה חבר שישי לאן סינק היא הייתה החבר השישי... 10. באיזה קליפ של אן סינק רשומה המילה "שלום" באנגלית? א. merry christmas, happy holidays אני אשים תמונה להוכיח...

MrJTsGirl

New member
הזוכה הגדולה!!!

QAF Fan!!! היא שלחה לי את התשובות עוד באותו יום במסר כי היא לא הצליחה לשרשר.... כל הכבוד!!! :) אני צריכה תאי מייל שלך ואני אשלח לך את הפרס! :p

MrJTsGirl

New member
אממ אבל הקטע הוא זה פרס

שיהיה רק לה, אם הייתי מפרסמת את זה פה זה כבר לא פרס כי כולם רואים את זה במידה והיא תחליט לשים פה תתמונות אז ס22ה :)

למעלה