עוד משרד איבד לקוח!!

amiro007

New member
עוד משרד איבד לקוח!!

קיצר עוננת המלפפונים כרגע ! ועולם הפרסום כמרקחה! היום נודע ששוב משרד מסוף העשרייה הראשונה הפסיד לקוח לטובת אחד מ2הגדולים.... אבל אחרי שראיתי תפרסומות של אותו משרד במשך שנתיים שלוש אני לא מתפלא! אבל לשאלה שלי... לא מעצבן שלקוח עוזב??בזמנו בורגר ראנץ' עזבו משרד כלשהוא בגלל זה שהם רצו פרסומת מצחיקה ולאותו משרד ממש לא יצא!(מי שיודע שיגיד לי
) מה קורה בעצם?מי האשם? הקופי?התקציבאי?מי??
תשובות יתקבלו בברכה

danchen

New member
שאלת הרבה שאלות...

1. כן מעצבן. 2. מה קורה בעצם? הכל טוב. 3. מי האשם - הלקוח תמיד אשם. עכשיו ברצינות - יכולים להיות הרבה אשמים בעזיבת לקוח (למרות שבדרך כלל מוצאים בסוף אשם אחד) - יכול להיות שמנהל השיווק או המנכ"ל התחלף (אצל הלקוח) ובחר לעבוד עם משרד אחר שהא מכיר או סתם רצה לרענן, יכו להיות שבאמת המשרד לא עושה עבודה טובה (או בקופי, או במדיה או בפלנינג או בהכל), יכול להיות שמצאו עסקה יותר טובה (ריטיינר זול למשל), יכו ללהיות שרבו עם מנהל המשרד... יכולות להיות אלף ואחת סיבות.

amiro007

New member
פשש דאנצ'ן אח שלו צדקת! אכן

מבדיקה שערכנו(בקול של רפי גינת) התברר שהתחלף מנכ"ל! שבעט לאלף עזאזל את המשרד הנוכחי ולקח את אחד מ3 הגדולים
..... למרות שבמקרה הזה הקופי במילא לא ייצר משו גרנדיוזי!ואני אתה וחצי מדינה ראינו את זה בחודש האחרון...למרות שהפעם בניגוד לשנים קודמות הם די השתפרו ,אבל עדיין ! קיצר צדקת בול סחתיש!

למעלה