עוד מתכון שלא עובד..
במסגרת הנחישות שלי להיפטר משני קילוגרם של שוקולד חלב קליבו, שלפתי מ"על השולחן" , את המתכון הבא לטירוף שוקולד ופסיפלורה, 100 מ"ל שמנת. 160 גרם מחית פסיפלורה מסוננת. 20 גרם דבש. 420 גרם שוקולד חלב קצןץ. 60 גרם חמאה רכה. לציפוי: אבקת קקאו הולנדי כהה. בלי להמשיך מכאן הלאה, הייתי צריכה לנחש מראש, שהעסק הזה לא הולך להתמצק לי, לא רק אחרי שעה בקירור, אלא גם אחרי לילה שלם במקרר ועדיין. הכדורים טעימים להפליא, ..הפסיפלורה מתגרה בשוקולד.. אבל מה? אי אפשר להחזיק אותם... ..דביקים ורכים כמו קרם... חבל שכך. נראה לי ששוקולד מריר 63% יעשה את העבודה טוב יותר.. מה דעתכם?
במסגרת הנחישות שלי להיפטר משני קילוגרם של שוקולד חלב קליבו, שלפתי מ"על השולחן" , את המתכון הבא לטירוף שוקולד ופסיפלורה, 100 מ"ל שמנת. 160 גרם מחית פסיפלורה מסוננת. 20 גרם דבש. 420 גרם שוקולד חלב קצןץ. 60 גרם חמאה רכה. לציפוי: אבקת קקאו הולנדי כהה. בלי להמשיך מכאן הלאה, הייתי צריכה לנחש מראש, שהעסק הזה לא הולך להתמצק לי, לא רק אחרי שעה בקירור, אלא גם אחרי לילה שלם במקרר ועדיין. הכדורים טעימים להפליא, ..הפסיפלורה מתגרה בשוקולד.. אבל מה? אי אפשר להחזיק אותם... ..דביקים ורכים כמו קרם... חבל שכך. נראה לי ששוקולד מריר 63% יעשה את העבודה טוב יותר.. מה דעתכם?