עוד נגיעה

דנדוש20

New member
עוד נגיעה

אתם מכירים את האנשים האלו, שכל הזמן נוגעים בך? לא באופן מגונה, פשוט תוך כדי שיחה כל הזמן יוצרים מגע, נוגעים ביד, בשיער, עומדים קרוב אליך? אתם כאלה? יש מישהו כזה בעבודה שלי וזה ממש משגע אותי. הוא ככה עם כולם. לא רק איתי. אני לא יודעת מה לעשות. לא נעים לי להגיד לו: "תתרחק"

TalKz

New member
אני מכיר את זה...

אישית אני פשוט חוטף קריזה ומביא להם כאלה מכות כמו שהם נותנים רק בהקצנה ואומר "אולי תפסיק לעשות לי ככה? זה משגע אותי" זה רוב הזמן פועל.. ד"א אנשים לא שמים לב לזה, אז תפתחי להם את העיניים..

Paranoid Eyes

New member
אההמ../images/Emo9.gif

אני טיפה כזאת. אבל לא בהגזמה, וכמובן רק אם אנשים שאני מכירה טוב, כאלה שהם חברים שלי כמובן. לא סתם מישהו מהעבודה.. רק כאלה שממש קרובים אליי.. והם ככה איתי.

נועם m

New member
שונאת את זה

ושמישהו יסביר לי למה האנשים שנוגעים, הם תמיד אבל תמיד אלה שבחיים לא תרצי שיגעו בך?? נקודה למחשבה...

לא כיף..

הייתה לי קצינה בצבא שכל פעם שהיא באה לבקש משהו, היא התחילה למשמש את מי שבסביבה שלה. הכי נוראי היה כשבאתי לסדר אצלה איזה משהו והתכופפתי למחשב, ברגע שעשיתי את זה הגב שלי היה חשוף לליטופים. כן כן. נורא. כמה כיף להיות משוחררת

Zoharrr

New member
פעם הייתי ככה,כשהייתי פיצית

עבר לי, עכשיו אני בקושי נוגעת באנשים ושנוגעים בי זה לרוב לא נוח לי. רק עם אלכס לא אכפת לי. לרוב אני שונאת שמחבקים אותי ומנשקים אותי ואם זה לא מישהו שמאוד מאוד מאוד קרוב אליי פשוט לא. רק שאומרים "שלום" נשיקה על הלחי. ולגעת בשיער שלי זה וטו. מי שנוגע בשיער שלי עלול לחטוף סטירה. שזה דיי מרושע כי יש לי שיער שמאוד דורש לגעת ולשחק וללטף, אבל לא...

ofir50

New member
תשובה לנועם

שאנשים שאת רוצה שיגעו בך נוגעים בך -את שוכחת את זה כי זה היה חוויה חיובית לכן רק שאנשים שאת לא רוצה שנוגעים בך את זוכרת את ה"חוויה". לקוח מרוצה מספר בממוצע לשלושה אנשים על כך שהוא מרוצה. לקוח מתוסכל מספר בממוצע ל19 אנשים על כל שהוא מאוכזב. מקווה שעניתי לך על השאלה..

למעלה