עוד נושא: כלי מדידה

עוד נושא: כלי מדידה

היום קבלתי כלי מדידה קליבר דגיטלי שרכשתי ב eBay במכרז. המחיר היה 1 דולר מישלוח ודמי טיפול 7 דולר. המשלוח מהונג קונג כ 3 שבועות יש לי כלי כזה מפעם אבל לא דגיטלי. בשביל מחיר כזה כבר רכשתי שניים (אחד לבן שלי) שהתחיל להתעניין גם בעבודות עץ. בתמונה המצורפת מצולם הכלי. כדאי גם להתמקד גם בכלי מדידה בנושא שלנו.

חיפוש לדוגמא

כשנכנסים ל ebay.com בחיפושים מכניסים את הטקסט המצורף New 6 inch LCD Digital Vernier Caliper Micrometer Guage מקבלים את כל הקישורים למכירות, כרגע כ 18 יחידות כרגע מציעים ממחיר 0.99 דולר עד 24.99 דולר. כל מוצר אפשר לקבל את המחיר. אם צריך עזרה בחיפושים אני יכול לעזור.

yulevi

New member
ובארץ

ב 120 שח קליבר מילמטרי ואינצ'י בל.כ צריפין

arsar

New member
למה אתה משתמש בו כשאתה עובד בעץ?

קליבר דיגיטלי זה טוב למדידת מאיות ואלפיות, לא?

נכון שבעץ לא משתמשים במאיות ואלפיות

אבל עם קליבר השתמשתי למשל שרציתי לשלב מבחנה מזכוכית לתוך העץ, שם השתמשתי בקליבר בזמן כירסום העת כך שהמבחנה תכנס בצורה מדוייקת. אמנם אני לא ייקה אבל האופי שלי להיות דייקן. בתמונה דוגמא לאחת העבודות שלי. הסיבה הראשית של ההודעה הפעם היה הדגש שאפשר לרכוש כלים במבצעים ובמחירים מצחיקים.

artagel

New member
אני משתמש בו והיות

ותתחיל להדביק סיגמנטים ותירצה לדייק אז למה להוציא את העיניים?

arsar

New member
בעץ אין חשיבות למאיות או אלפיות!

המידה יכולה להשתנות בזמן קצר עם השתנות מזג האוויר. כשעבדתי במחרטת CNC ענקית (מעל מליון שקל) וייצרתי XXXX עבור תעשיית הבטחון השתמשתי במאיות. השימוש שלי באלפיות אז היה רק כדי לכוון (SetUp) את המחרטה והראשים. בעץ כדאי להשתמש רק בעשיריות.

artagel

New member
מאיות

אריה גם אתה צודק אך לא בעיית העשיריות או המאיות היא הבעייה העיקרית אלא צורת התצוגה.

arsar

New member
אוי כמה שאתה צודק!!!

לאחרונה סימנתי קו על עץ לחיתוך בג'יגסו - וכמעט ולא ראיתי את הקו...

artagel

New member
קו על עץ לחיתוך בג'יגסו

אתה יודע יש לבוש ג'יגסו עם מפוחון לסילוק הנסורת מקו החיתוך (דגם חדש שהוצג בסיור) ואולי זה יעזור לנו .

arsar

New member
תודה! אלא שאני לא ראיתי את הקו עוד לפני

שהסטבר האבק...

arsar

New member
כשמדובר באהבתי השלישית אני תמיד בהתחיכויות..

ושאני לוקה בראייה - איך שבדיחות הדעת עוזרת.,..

למעלה