עוד ניסיון כושל........

1Tomb Raider1

New member
עוד ניסיון כושל........../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תראו ותגיבו בבקשה ממכם... אני מיואש הוא ממש לא נראה אמיתי הגוף וכפות ידיים אני ממש לא יודע לעשות! ופרצוף: בכלל הדבר הכי קשה

¥EleVatioN¥

New member
אויי זה ממש חמוד../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

אממממ אוקיי לדעתי זה ממש יפה
רק שיד אחת ארוכה יותר מהשניה.. וגמאני לאיודעת לציירת כפות ידיים חח.. אממ היא כבר לא גוצית

HackMachine

New member
זה יותר טוב

בהרבה מהקודמים! ברצינות! אבל לא סיכמנו שאתה הולך לצייר דמויות חסרות פרטים עד שיצא לך אנטומיה טובה?
אני רציני.. כי עדיף לצייר כמה שיותר בשביל ללמוד אנטומיה בשלב שלך. פרטים כמו בגדים וכיסים לאקדחים לא יעזרו לך כל כך וסתם יבזבזו זמן.

1Tomb Raider1

New member
אבל.........

עכשיו אני יודע אנטומיה חזיתית בקושי אבל אני לא יודע לשחק איתה זה ממש מבאס אותי

HackMachine

New member
תעזוב חזיתית

זה אף פעם לא נראה טוב כי זה לא טבעי.. שים לב שכל התצלומים של הדוגמניות אף פעם לא חזיתי לגמרי. תמיד יש להן איזשהו עומק עם פוזה או משהו כזה. תתחיל לקשקש! אני רוצה לראות קישקושים! אל תנקה את הסקיצות כי זה הורס את הדימיון!

1Tomb Raider1

New member
../images/Emo163.gifמה זה סקיצות?../images/Emo163.gif

סקיצות זה פוזות
ולהשאיר את הקווים האלה שאני עושה קודם

HackMachine

New member
סקיצה

ההגדרה שלי של סקיצה: זה להתחיל לקשקש קווים על הדף עד שיוצאת צורה שמספקת את העיין והדמיון. אני בדרך כלל עושה סקיצות לציורים עם פוזות מסובכות או כשיש יותר מדי פרטים בציור ואני רוצה לראות איך הוא הולך להיראות בכללי. על הסקיצה אני מוסיף (לפעמים) את הפרטים. אבל אל תגיע לשלב הזה כי הוא אוכל זמן ואתה לא צריך את זה עכשיו. תתן למפרק היד לזרום חופשי! תחזיק את העיפרון מהחלק העליון שלו וזה אולי יעזור. אל תתייחס לפרטים כי זה לא חשוב. אם זה לא יצא מושלם זה גם לא חשוב. רק תתחיל לקשקש!

chatenoire

New member
שמע...

כרגע אתה די תקוע במקום. במקום לספר לנו כמה ידיים זה קשה (אנחנו יודעים), שב ונסה לצייר כפות ידיים כמו שצריך. תצייר המון פרצופים. תרשום אנשים שעוברים ברחוב. תעתיק מתמונות משפחתיות. אני לא יודעת כמה אתה מצייר בין כל רישום שאתה מעלה לפורום, אבל זה נראה כאילו כל נסיון שלך מגיע לכאן. תשב ותעשה הרבה סקיצות, המון ציורים, מלא זוויות, פול תנוחות (הבנו את הסופרלטיבים?...) במקום לחפש כאן עזרה כל הזמן. זה אמנם נהדר כשיש אנשים שעוזרים לך, אבל הלמידה המוצלחת ביותר - במיוחד בהתחלה - נעשית מתוך הרבה אימונים; ניסוי וטעיה, אם תרצה. יש לי עשרות ציורי דמות שצירתי לפני כמה שנים ופשוט לא הצלחתי לתפוס מה לא בסדר איתן, עד שלמדתי לצייר לסת, לדוגמא. אז אולי אנשים כאן היו יכולים להגיד לי את זה מיד, אבל ההבנה האמיתית של ה"חומר" נעשית מתוך למידה אישית ואימונים בלתי פוסקים.

1Tomb Raider1

New member
תראי.......

אני ממש לא מעלה לכאן כל ניסיון אני מצייר המון... אבל משום מה זה ממש לא יוצא לי יפה! אני מעלה לכאן הרבה(ואולי כדאי שאני יפסיק)בגלל שאני חושב שאתם תעזרו לי להבין מה הטעויות שלי. אני מנסה להיות צייר טוב,בגלל זה אני צריך שתתקנו ותעזרו לי...... אני מצייר כבר הרבה זמן אבל אף פעם לא לקחתי את זה ברצינות עד שראיתי את הפורום הזה וראיתי את הציורים שלכם ורציתי להגיע לרמה כזאת....!!! ואני כן מצייר כפות ידיים ואני כן מצייר פנים לחוד רק שלעשות אותם קטנים זה בעיה בשבילי אני עוד יתאמן על הדברים האלה ואני יפסיק להעלות ציורים שלי עד שאני יחשוב שזה מוצלח והפעם אני יתאמן יותר... תודה רבה! אבנר

chatenoire

New member
אל תעשה אותם קטנים

תתאמן בינתיים על דברים בנפרד, תצייר כמה גדול שאתה רוצה (הציורים שאתה מעלה לכאן באמת מאוד קטנים), והכי חשוב, כמו שהאקמשין אמר: לעשות סקיצות! מקושקשות וחופשיות כמה שאפשר. לי לא מפריע שתעלה ציורים, אני רק ממליצה לך להתעמק יותר באימונים ופחות בקבלת עזרה מאחרים.

HackMachine

New member
אני מסכים

לא שמתי לב והתעלמתי מהעובדה שהם קטנים.. הייתי אומר שתנסה לעשות כמה קישקושים ותעלה את זה לשירשור הזה. אני רוצה לראות אם הבנת את כוונתי לגבי סקיצות.

chatenoire

New member
איפה הקשקושים?...

אנחנו רוצים לראות את הקווים והעיגולים "שמתחת לעור". כל הסימנים וקווי העזר שאתה מכין לעצמך לפני שאתה בונה עליהם את הדמות.

1Tomb Raider1

New member
אההההה

חשבתי רציתם את הסקיצות(ככה קוראים לדברים שציירתי?) אני יכין עכשיו

HackMachine

New member
לא הבנת אותי

אני אומר שתנסה לעבוד יותר בחופשיות. תעזוב את הבוקיות של העיגולים והקונוסים ותתחיל לקשקש! קישקוש קישקוש לא קישקוש מדוייק! אפילו אם לדף לא תהיה שום משמעות מוחשית בסופו של דבר! אתה תתאמן ככה על: 1) זרימת הציור. הציורים שלך יתחילו לקבל חיים ולא ישארו כמו חבורה של קונוסים מודבקים. 2) האנטומיה שלך תשתפר. כמה שזה נשמע מוזר אבל ככה תלמד לא רק איך לצייר גוף אלא איך להרגיש את הזרימה שלו על הדף. שמתי פה דוגמא של קישקושים שעשיתי כדוגמא פה לפורום. זה סתם קישקושים מן הסתם אבל תראה למה אני מתכוון כשאני אומר קישקוש! מישהו סופר כמה פעמים אמרתי את המילה "קישקוש"?..

1Tomb Raider1

New member
אבל אני כן קישקשתי!!!!!!

אני באמת קישקשתי והלוואי שאני הייתי מצליח לקשקש כמו שאתה מקשקש כי האמת זה לא נראה קישקוש מקושקש וזרימה זה לתת ליד לזרום או לציור עצמו?

HackMachine

New member
אז ככה

דבר ראשון לתת ליד לזרום. תחזיק את העיפרון מהחלק העליון שלו. ככה שאם אפילו תנסה ממש חזק לא תצליח לעשות חור בדף
תניע את העיפרון על הדף ככה שהתנועה העיקרית היא של מפרק היד. בשיטה הזאת אתה גורם לשרירים העדינים של הגוף לעבוד. השרירים כמו השריר הקדמי והשריר האחורי של היד הם מגושמים ונוטים לרעוד כשצריכים עבודה עדינה על הדף. עוד טיפ זה להשען על העצמות ולא על השרירים. כשאתה נשען על השרירים הם נוטים לרעוד והתנועה של היד לא טבעית. זה גם לא בריא כל כך. זה יתן לציור לזרום! אל תתכנן מראש קישקוש. תן לדמיון שלך לפרוח ואתה תגיע לתוצאות מדהימות בסוף! זה לא קשה. תאמין לי זה הרבה יותר קל מלתכנן את הציור מראש.

למעלה