עוד ניסיון לעורר את הפורום:

עוד ניסיון לעורר את הפורום:

כל אחת ירשום 3 סיבות למה הו א אוהב את גרין דיי(לא כי אני אוהב את המוזיקה שלהם כי זאת סיבה שכוללת את כולם) אני: 1)כי אפילו אחרי שהם התמסחרו/התרכחו עם עדיין נשארו טובים, אומנם warning הוא הדיסק הכי פחות טוב שלהם (לדעתי) הוא עדיין טוב, כאילו דיסק המיסחור של אופספרינג הוא אמריקנה ושל בלינק זה הדיסק האחרון שאין לי כח לרשום תשם שלו ובואו נודה וורנינג הרבה יותר טוב משניהם... 2)הם כותבי שירים מעולים, משפטים כמו "so make the best of this test and dont ask why, it´s not a question but a lesson learned in time או: So go do what you like make sure you do it rightויש עוד המון שביחד עם מוזיקה מצוי נת הופכת כל שיר שלהם למשהו טוב..., 3)הם עדיין לא התפרקו, וטוב שככה הם לא צריכים להתפרק כי הם עדיין טובים במה שהם עושים(אומנם לא כמו פעם...).

HandsomeDevil

New member
הנה:

אמממ.. ת´אמת, שאלה דיי מפגרת P: חוץ מהמוזיקה מה עוד יש לאהוב?! טוב אני אנסה להפליץ עוד כמה סיבות.. 1. טוב, בילי גו´- מלך, לא?! 2. העטיפות של דוקי ואינסומאניק. אה, וגם של נימרוד, ברגע שאני אבין את הפואנטה של הצנזורה הצהובה הזאת. 3. הטקסט של Sassafras roots מתוך דוקי. (ראה חתימה)

זו שאלה קשה.. אבל...

בוא ננסה.. 1) בשירים שלהם יש פשוט כל כך הרבה משמעות בישבילי... 2) הם מצויינים בלייב!!! כמעט אי אפשר להבדיל בין לייב ולבין רגיל(בלי הקהל שצועק מאחורה) 3) אחת הלהקות שהוחדרו לי לראש כשהייתי בת 6 הרבה... ולהקת הרוק הראשונה שנחשפתי אליה וזה עדיין נשאר לי בראש... תמיד היתה לי נשמה של אוהבת רוק... פשוט בכיתה ג´-ו´ אהבתי פופ(בגלל חברות שלי) ואז הבנתי מה באמת טוב... וכל הגרין דיי פשוט חזר אליי מהעבר שלי.. טוב זה היה לגמריי מוזר

HandsomeDevil

New member
דפנושל´ה,

גרין דיי זה לא רוק, זה איזה סוג של פאנק. גרין דיי היתה גם הלהקה הראשונה ששמעתי (פופ?! אף פעם..) כן, אני זוכר את הימים האלה שהייתי מסובב כמו איזה תרנגול עם חמש דיסקים: קיס צ´ויס, דוקי, סווג´ גארדן, גארבג´ ורובי וויליאמס... נוסטלגיה של כיתה ו´

ilikeualot

New member
הנה ../images/Emo168.gif

1.הם עושים מוזיקה טובה 2.הם לא מפסיקים לעשות מוזקה טובה 3.הם ג-ד-ו-ל-ים זהו בעיקרון נ.נ בע"מ

למעלה