עוד ניסיון לקבל תשובה...

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
עוד ניסיון לקבל תשובה...

דודה שלי הזמינה ספות חדשות לסלון. נאמר לה שהספות יגיעו בעוד חודש, והיא שילמה 1000 ש"ח על החשבון (וקיבלה קבלה כמובן), לאחר חודש, היא התקשרה לחנות, ואמרו לה שלמחרת הספות יהיו מוכנות. למחרת היא שוב היתקשרה, ואין תשובה בחנות. היא נסעה לשם, ומסתבר שהחנות פשטה רגל. מה היא יכולה לעשות עכשיו? האם יש סיכוי לקבל את הכסף חזרה? (אני יודעת שכבר כתבתי את ההודעה הזאת, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה, שתסביר לי מה צריך לעשות, ולמי לפנות, אז הנה ההודעה שוב)...

odedg

New member
לילו- קיבלת תשובה בפניה הראשונה

ואם לא ברור, חזור. להערכתי המצב לא קל ואם באמת היה מצב של העלמות או פשיטת רגל הסיכוי לקבל הכסף בחזרה קלוש. האם יש עוד סחורה בחנות או במחסן?

lilo

New member
עודד...

לא היה ברור, ולכן שאלתי שוב... היא נסעה לחנות והיא ריקה... בחנויות ליד אמרו לה שההוצאה לפועל באו ולקחו הכל...

ערן^25

New member
אני אנסה:

בפשיטת רגל של עסק, מה שקורה בגדול בתיאוריה, זה שהנכסים שנשארו לעסק(אם יש כאלה) מחולקים בין הנושים, על פי קדימויות מסויימות, בהתאם לערך החוב וערך הנכסים. רוב הסיכויים שדודתך, כלקוחה ששילמה רק מקדמה, לא מוגדרת כנושה עם קדימות רצינית....מה עוד שגובה החוב לא מצדיק את העלויות והבלאגנים שיווצרו לכם על מנת לגבות אותו בעתיד.... אני לא אומר לכם לוותר, אבל אין ספק שהסיכויים שלכם מזעריים (אם הם בכלל קיימים). מצטער. ערן

למעלה