עוד ניצחון לניצן וחבריו (השוודים)

space1

New member
עוד ניצחון לניצן וחבריו (השוודים)

ביהמ"ש אישר את בניית איקאה בדרום-מזרח העיר, מבטיחים לנו שעד קיץ 2007 זה יושלם. זה המועד גם בו אמורים להיפתח בתי הקולנוע של גלובוסגרופ! וכביש 431? זה בעוד שנתיים (למרות שאני די בטוח שהוא גם לא יעמוד בעומס של מה שצפוי לנו). זה רק אני פסימי? ושמתם לב למרכז המסחרי החדש שנמצא בשלבי סיום במשה דיין, ליד ההום-סנטר? סתם יש לי הרגשה שמישהו מהם יסיים כמו השופ-אין והקניוכל...

mary17

New member
עד לפני כמה חודשים

הייתי בטוחה שזה הקולנוע... איך הם אמורים לסיים אותו בקיץ 2007 אם בקושי התחילה הבניה?

Shark Alarm

New member
הסברים.. הסברים.. הסברים.. ../images/Emo26.gif

כן, מסתבר שעד קיץ 2007 (או נסה יותר סוף 2007) יסיימו את איקאה בדרום העיר.. וכן, למה נראה לי

Shark Alarm

New member
אופס... המשך... ../images/Emo26.gif

ולמה נראה לי שזה יקרה, כי כשיש אינטרס לאנשים לבנות משהו שיכניס כסף (ואיקאה הולך להכניס הרבה כסף) אז הם יבנו אותו מהר מאוד. למה יכניס הרבה כסף
כי כל אנשי הדרום לא יסעו עד לאיקאה בנתניה, אלא יעצרו בראשון לציון. (אנשי הדרום= רחובות/יבנה/אשדוד וכל הישובים שבינהם) לגבי הקולנוע, גם רשום קיץ 2007, אני רוצה להיות אופטימי שזה באמת יקרה, נקווה, מקסימום, ניתן להם הארכה עד סוף 2007, עליי =] לגבי כביש 431, זה אחד הפרויקטים היותר רציניים שמתנהלים עכשיו באיזורינו, ובמדינה בכלל. מדובר על כביש שיחבר את מערב ראשון לציון למודיעין. מסתבר שהכביש הזה נבנה ע"י חברה פרטית שככל שהיא תסיים יותר מהר את הבניה של הכביש, יהיה לה יותר טוב. למה
- מדינת ישראל נתנה לאותה חברה 'דד-ליין' אם אותה חברה תעמוד ב'דד-ליין' הזה, ואף תסיים את הפרויקט לפני הזמן, אזי החברה תקבל מענק כספי מהמדינה. (ד"א מה שיכול לגרום לעיכוב בפתיחת הכביש המדובר (431) זה דווקא לא החלק שלו בראשון לציון, אלא החלק של הכביש באיזור מודיעין שנחשו מי אחראי עליו.. ניחשתם נכון- מע"צ החדשה, השייכת למי
- שוב ניחשתם נכון, למדינת ישראל..) ואחרון חביב לגבי ה- 'פאוור סנטר 2' שבונים על משה דיין, ממש לא נראה לי שזה הולך להסתיים כמו השופאין, בוא נחיה ונראה, ניתן למקום הזה צ'אנס..

Shark Alarm

New member
דרום מזרח- מה שנקרא בעיר: ../images/Emo26.gif

מתחם שורק (ולא, זה לא ליד שבט שורק ברח' גורדון
)

חןשסק

New member
הא, אז לא טעיתי ../images/Emo3.gif

ראשון לא הולכת בראש שלי לפי צפון ודרום
אלא מזרח ומערב...

Shark Alarm

New member
כן, ראשון מחולקת למזרח ומערב ../images/Emo26.gif

אבל משהו אחד יוצא דופן- הרכבת בראשון לציון נמצאת בדרום העיר (מממ בעצם היא בכלל לא בראשון.. #$^%&*&^%$)

Shark Alarm

New member
אם כבר שאלות אז גם לי יש אחת ../images/Emo26.gif

מישהו יודע מה עושים בתוך השופ-אין

Shark Alarm

New member
לא, עושים משהו בפנים ../images/Emo26.gif

אני מעריך בית ספר או כיתות לימוד או משהו בסגנון, ראיתי הרבה חלונות קטנים... מוזר..

למעלה