עוד נסיון אחרון

מקומם!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

עוד אחת מההוכחות לחוסר השוויון במדינתנו "המתוקנת", וליחס המשפיל לו זוכות האוכלוסיות החלשות, חסרות היכולת להתגונן ולהשיב מלחמה שערה.

זה נכון בכרמיאל זה נכון בישובים

עוד יותר יוקרתיים תאמינו לי במרכז הארץ !! חיינו על בשרנו!! במשך 10 שנים: אפילו פעם היתה שיחה עם שכנים לגבי מיקום של מדורה כי המועצה נתנה רשימה למיקום המדורות ולא בכל מקום והצענו לעזור להם להעביר את החפצים ואותה שכנה אמרה אתם בכלל צריכים לומר תודה שנותנים לכם להיות בישוב שלנו. עם הילד האוטיסט שלכם . ההבדל ביננו שאני רק פסיכולוגית והיא אשת עו"ד היא קיבלה את כל הכסף מההורים לבנות בית שכיום שווה חצי מליו דולר ובושה וחרפה לישוב לנורמה שלו, אנחנו אני ובעלי עבדנו לבד להשיג את הבית אז ממש לא היה מקום למשפחתנו באיזור הרי אין לנו הורים עשירים שממנו את הבית ובכלל יש לנו רק ילד אחד מבריק והשני רק יהלום בלתי מלוטש !! והוא עוד כזה פדד.!!! אתם בוודאי מבינים מדוע עזבנו את הישוב היוקרתי הזה גם במערכת החינוך גרמו לנו לשערות לבנות , הציקו לנו הוציאו לנו את הנשמה שנה אחר שנה במשך 8 שנים שהוא במערכת מהגן לכתה ה טוב עכשיו אנחנו יושבים בישוב הכי יוקרתי בבוסטון קרוב לאוניברסיטאות הכי יוקרתיות בעולם. ואתם יודעים מה!!!היהלום הבלתי מלוטש שלנו יסיים את אחת האוניברסיטאות פה אני בטוחה והגדול ( שאחיו קורא לו יהלום מלוטש ) כבר קיבל מילגה מקולג יהודי ששם הוא לומד מהשנה ויצבור כבר נקודות לאוניברסיטה הילד הגדול שהוא בן 13 רק הגיע ואחרי ששלושה חודשים כבר נתנו לו להיות בראש הצוות של בנית אתר הבית ספרי ובאנגלית) מכעיס אותי תמיד שאני רואה איך אנחנו העם היהודי שסבל כל כל מדחיה יכול להיות עם אתימות כזאת וחוסר קבלה ולפעמים גם ח..... והמסר שלי לכל ההורים ... תאמינו בילדים שלכם תתמכו תרעיפו עליהם את כל האהבה שיש לכם בלב כי הם עוד יראו לעולם הזה מאיפה הם באים שלא לומר מאיפה משת. הדג!!! שנה טובה ומתוקה ושלוה לכולכם ולכל עם ישראל! אנחנו כאן מזמינים כמה שכנים לאכול תפוח בדבש - והרמת כוסית. אז תחשבו שהרמתי כוסית גם איתכם .

Diana M

New member
סיבה להתבייש

איני רואה שום דרך אחרת להגדיר זאת. לצערי הרב תופעות שכאלה אכן קיימות. לא אחת שכנים מסרבים לכל מגע ולו הקלוש ביותר עם אוכלוסיות מיוחדות. (עוד סיבה מדוע כל כך חשוב להתחיל בשילוב בגיל צעיר, אולי מי אשר יחשף לאנשים בעלי צרכים מיוחדים כבר בגן לא יראה שום דבר חריג או שלילי בשכן לבנין או לספסל הלימודים שהוא אדם בעל צרכים מיוחדים.) עריית כרמיאל ידועה כרשות מאוד תומכת חינוך. למעשה אני יודעת מיד ראשונה כי בכרמיאל קיימת מערכת חינוך מפוארת ביותר הנתמכת מאוד על ידי הרשות המקומית. קשה להאמין כי דבר כזה קורה. מקווה כי הנושא יטופל בהקדם, אחרת זו תעדות עניות לכל מי שנותן לכך יד.

זהבה נ

New member
אני מכירה את הסיפור הזה מקרוב

עוד מלפני שנה הייתי מעורבת במשא ומתן לפתיחת ההוסטל, זו אכן עבודת קודש לקחת ילדים ולשכן אותם בוילה יוקרתית במקום היוקרתי ביותר של העיר(מתוך מחשבה על הדימוי העצמי שלהם)ולשבצם (חלקם) במסגרות של החינוך המיוחד, הם עשו עבודת קודש והצילו את הילדים בהוסטל הזה, חבל לי שגם השנה קורה להם אותו הסיפור כמו בשנה שעברה. ראשי הרשויות המקומיות חייבים להתחיל ולהאמין בשילוב אוכלוסיות עם צרכים מיוחדים בקהילתנו!!! הם חייבים את זה לכולנו כאזרחים וגם לילדנו שאינם נמנים עם הצרכנים המיוחדים, זה ילמד אותנו ערכיות רבה כאזרחים וכבני אדם, צר לי שעדי אלדר ראש עיריית כרמיאל, לא השכיל גם השנה ללמוד זאת, חשבתי שלאור ההצלחה של הפעילות בשנה החולפת הוא יצא ויסביר על כך לשאר ראשי הרשויות בארץ, ישא את הדגל של השילוב האמיתי בגאוה ויסחוף אחריו עוד ראשי רשויות מקומיות שילמדו מהמודל המיוחד שקיים אצלו בעיר, זהו אחד המודלים היותר מוצלחים, האמינו לי, אני מכירה אותו(את ההוסטל מקרוב). בהצלחה לבית אייל, כרמיאל, שנה טובה להם.

נימוקים להבאת הקישור של אתמול

הבאתי קישור זה לפורום, בגל שחשבתי, ואני עדיין חושבת שכתבה זו מאוד מתאימה לפורום שלנו, וזה משהו שצריך לתת עליו את הדעת. לפי תגובותיכם, הבחנתי שנושא זה מרגיז אתכם מאוד, ואכן, יש על מה להתרגז. הערה לדיאנה: אני ממליצה לך להכניס לקטגוריות, עוד קטגוריה שתיקרא:"קטגוריית הקישורים החשובים", וכך הקישורים החשובים באמת לא יילכו לאיבוד כמו הקישור הזה, ויותר מזה:אנשים אחרים יוכלו לקרוא ולהגיב. ממני, ליאת.

דיאנה שלום!

בהודעתי על הנימוקים להבאת הכתבה הצעתי הצעה קטנה שיכולה לשפר עוד יותר את הפורום, אבל לא קיבלתי תשובה, הכל בסדר? שנה טובה, ליאת.

Diana M

New member
שלום ליאתי, בימים טרופים אלה

אני מצליחה להגיע פחות לפורום. קראתי את דבריך והצעתך מקובלת לחלוטין יש כבר קטגוריה כזו "כתבות מהעיתנות" אין לי בעיה שכל חבר בפורום יציין האם היה רוצה כי הקישור שהביא לכתבה מסויימת יכנס באופן קבוע ואם המידע אכן ראוי אשמח לצרפו. חג שמח דיאנה

לדיאנה שלום

רציתי לשאול אותך שאלה אחת קטנה:היכן נמצאת הקטגוריה:"כתבות מהעיתונות"?, חיפשתי בכל הפורום, אך לא מצאתי כלום. בתודה, ליאת.

למעלה