עוד סדנא מצולמת לכבוד פורים

ראיתי את הסדנא יונית והיא מקסימה.

גם שאר הסדנאות שלך מתוקות להפליא , כל הכבוד על הצילומים והרעיונות.

יונית תעזרי לייייייייייייייייייי ../images/Emo10.gif

אני לא מצליח לראות את הסדנא אווווווווווווף זו לא פעם ראשונה שאני מבקר...הרי כבר הצלחתי בעבר את הסדנא לשידרוג תיבה עם עיסת נייר הפעם ניסיתי וניסיתי וניסיתי
אני מגיע עד להודעה שלך עליה ( ההודעה עם סמיילים, המרקד ומוחא הכפיים ) וזהו... גם באפשרות הבחירה לעבור לסדנאות שונות, לא מופיע השם של סדנא זו... אפשר קישור מדוייק? הסבר? משהו.... שבוע נפלא ומלא גשם של יצירות !!!!!!!

יונית102

New member
יקירתי מה שצריך לעשות להיכנס../images/Emo24.gif

תכף אשלח לך קישור לדף מצד מצד ימין כתוב לבחור מדריך, תלחצי בחץ משמאל יפתחו לך כל הסדנאות תבחרי לפי שם הסדנא ובא לציון גואל. לגבי מה שכתוב בדיונים את צריכה להיכנס לפורום סדנאות זה אחרון בפורומים לפתוח את ההודעות שמענינות אותך ולהציץ אבל אם את רוצה לכתוב לשאול לענות לדיון את צריכה להרשם ואין בעיה. אם יהיו עוד תקלות תכתבי לי אעזור לך בכיף. שבוע טוב גשום וסוער מי יתן וימשיך כך שהכינרת תתמלא.

../images/Emo46.gif יקירתי ../images/Emo35.gif תלחצי\תבחרי\צריכה\תיכתבי\את../images/Emo35.gif

אומנם רק השבוע סיפרתי לדבי שכבר מזמן אמר לי מטפל בשיטה סינית שאצלו עשיתי דיקורים, שהיאן והיאנג שלי שווים באופן זהה והוספתי שאין לי בעיה עם הצד הנשי שלי.... אבל עד כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חש שחל פיחות במעמדי כמנהל דבי, אבישג וענבל הפכו אותי למזכירה \ עוזרת אישית שלהן( עכשיו רק נשאר לי להכין אוכל לילדים שלהן, להשכיב אותם וללכת לשבת ליד הבעל \ בן הזוג שלהם ולעשות לו מסאג' בכפות הרגליים והן יהיו פנויות לחלוטין להמשיך לשחק בבובות ) ועכשיו את פונה אלי בלשון
???????????????? טוב אולי ככה אני אוכל השתתף בסדנא שחגית מהמדבר רוצה לעשות עם נשים בלבד...יתאים לי מיני לדעתך? אני מתנגד, מוחה ופוצח בשביתת רעב עד שלא יוחזרו לי כל זכויותי ומעמדי ישוב למקומו!!!!!!!!!!!!!! אני מניח שהתבלבלת עם ההודעה של עינבלית ( לא להתבלבל עם ענבל ) המופיעה למטה...תיכף אחבר אותה לשירשור זה... או שאולי את סתם קרובה של מרב מיכאלי
ותגובתי לסדנא: אני מוצאת את הסדנא מועילה ומענינית וחושבת שהיא פשוטה וקלה ויחד עם זאת יפה ומרשימה כמי שעבדה עם ראשי - פרחים רבים בהצגה " גינה לי " שעליה מבטיחה לספר בעתיד, אני רוצה להגיד לך שמספר אנשי מקצוע ידועים בתחומינו עשו עבורי כובעים כאלה ואני מבקשת להדגיש שעל הראש עצמו הכובע שלך נראה הרבה יותר טוב ממה שאני קיבלתי!!! לגבי עניין הקישורים - אני יודעת בברור שניתן להוסיף קישורים בהודעות בפורום ויש לכך מקום מותאם בדף ההודעות כך שאת יכולה תמיד להוסיף בהודעה ולא רק בחתימתך את יכולה לשאול את המנהל...אם תמצאי אותו, משום מה הוא נעלם לאחרונה... שבוע מבורך לך דודית

למה עעעעעעעעעעצ'בים למה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מי ז'ה מיעצ'בין אית הגיבר שלי ....מי מי???

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דודיייי
כואבת לי הבטן מרוב צחוק....דיייייי לידיעתכם ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,הנה דודי מביט במראה!!!

יונית102

New member
מצטערת לא התכוונתי להרגיז אני באה

בטוב. פעם הייתי מצרפת קישור ואז מההנהלה אמרו שיש לי כתובת מלאה, ומי שרוצה להיכנס אליי אני לא צריכה לכתוב שוב , ואני נשמעת לכללים הברורים של תפוז שכן אני גולשת בכל הפורומים של אומנות שימושית, ולא פעם הזהירו אותי שימחקו לי הודעות. אז אין לי בעיה לכתוב במסר את הקישור. שיהיה שבוע טוב נעים וחמים

את לא מרגיזה ההפך הצלחת להצחיק אותנו...

מזג האויר הסוער "חירפן" אותי אז התלוצצנו..... את יכולה להעלות כמה קישורים שתרצי , תבורכי...... דבוש

Inbal Amar

New member
דווקא יפה../images/Emo68.gif

אני יושבת ובוכה..... קרעת אותי מצחוק איזה תיקון עשית לשבוע האחרון.....
שיהיה לך שבוע נפלא (אפשר לקרוא את ההודעה באיזה מין שתבחר)

יונית102

New member
עכשיו גם אני מתפקעת מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

דודי המתוקה שלנו!../images/Emo171.gif

באמת הלכת לנו לאיבוד! באמת נוצר פה צורך חמור ובהול במסאג' רגליים וחיבוק אימהי! גש הלום במיידי! אולי ביום שני?

פורום מטורף ../images/Emo184.gif ואהוב שלי ../images/Emo99.gif

מה קרה? כולנו שכחנו לקחת את הכדורים אתמול??? או שאולי לקחנו את הלא נכונים?!.. מה שברור שאמש היתה גם סדנאת צחוק בפורום תיאטרון בובות בכלל לאחרונה היו כמה קטעם מפילים ( הי נועלין
נטלי לאן נעלמת?
).... אבל אתמול הוכחנו באופן ברור ומוחלט וקבל עם ועדה שאנחנו ממש אבל ממש לא בריאים וזה עוד בעדינות אני מאוד מקווה שמישהו מפורום פסיכאטרים לא הציץ בנו במקרה אחרת כולנו מקבלים צו אישפוז בכפייה מהמדינה
תארו לעצמכם את כולנו מאושפזים באותה מחלקה....ווואווווווווווווווו אני חושב שעדיף להם לסגור את בית החולים לפני שדבר כזה קורה...תחשבו כמה כוח אדם הם צריכים רק בשביל לטפל בדבי!!!!!!! אתם התחלתם ולכן אני אסיים: דבי -תודה ששיתפת את האחרים בתמונתי, זו לא התמונה הכי מוצלחת שלי ( הייתי ביום לא טוב וגם היה לי יום שיער רע, אתם מכירים את הימים האלה שהשיער לא מסתדר? ) בכל אופן להבא תשתדלי יותר בבחירת התמונות אחרי שקראתי את ההודעה שלך כאן מהיום אני מבין שבמקרה שלך גם קשירות למיטה ושוקים חשמליים עלולים כבר לא לעזור... מאור -גם את צודקת
קודם נוזף בדבי על התמונה הסקסית שלי ועוד מוסיף: רחמנא ליצלן....אבל מיד מברר איפה היא מצאה את החומר...מעניין ( גם לך כבר מחכה מיטה במחלקה ) חוץ מזה מה זאת אומרת מאיפה??? דבי מצלמת אותי כמה פעמים בחודש בשעות הלילה המאוחרות בזמן שאני מגיב לכם בפורום, מה חשבת שהיא עושה ערה? בובות?? ענבל -אני מאוד שמח שאהבת את הלוק החדש שלי אבל בחייאת ענבל...לא מספיק כל מה שאני עובר לאחרונה בפורום
עכשיו גם את באה לי בהפוכה
ואני מצטט: " אני יושבת ובוכה.....קרעת אותי מצחוק "......
אולי תחליטי?!!!!! צוחקת או בוכה? זה מעמיד על חוסר יציבות ואין ספק שהוכחת שגם את ראוייה למקום של כבוד במחלקה החדשה לבובנאים במצוקה אל תדאגי לבעל ולילדים, הם כבר ידאגו לשרוף לעצמם את הפתיתים
שמח שעזרתי לך לעשות תיקון ומודה על האפשרות לקרוא באיזה מין שאבחר - רק שעכשיו גם אני כבר לא יודע... יונית -עכשיו כשגם את מתפקעת מצחוק ( תזהרי לא להתפקע יותר מדי כי אנחנו עוד זקוקים לך כאן, ביחוד לאור מצבם הנפשי הרעוע של כמה מחברינו המוזכרים בהודעה זו ) תעשי לי טובה ותמשיכי להפגיז אותנו בצחוקים ובסדנאות כל מה שכתבתי בלשון נקבה בנושא סדנאת הכובע - פרח נאמר בכל הלשונות, השפות ובעיקר באמת ומכל הלב. אההההה ( זו היתה אנחה פולנית קורעת לב לתפארת )אבישג - תגידי יש סיכוי שמצאת אותי?
.... אני מחפש כבר למעלה מ 38 שנים וטרם מצאתי, אם תמצאי אין ספק שזה יהיה ממצא ארכאולוגי נדיר אם לא הספיק שהייתי מזכירה-מנהלת אישית, עוזרת בית, מטפלת \אמא מחליפה, סרוגייט ואתמול עברתי אפילו ניתוח לשינוי מין עכשיו את הופכת אותי לחייל ומצווה כמפקדת: גם הלום במיידי.... אז בואי נעשה סדר ותיראי איזה גבר
מסאג' - זה בפורום אחר לגמרי חיבוק אימהי - לדעתי זה יותר התפקיד שלך...באמת הגיע הזמן שתתחילי לעשות משהו בפורום הזה!!! המזכירה התפטרה ( פרסמו מודעה בדרושים ) אאההה ודודי חזר
אז לכל החברים, אלה הנזכרים לעיל ואלה שסתם קראו וצחקו בלי להגיב - שתמיד נוכל לצחוק והרבה עכשיו מספיק עם הבדיחות ולכו כולכם להכין בובות יפות\תפאורות וכ'ו ותעלו את תמונתם בפורום מייייד, ברוררררררר?
אתם עוד פה? 3 שניות ואתם ליד שולחן העבודה עם המצלמה פק"ל על הכתף, זוזו אמרתי לכם שחזרתי....

Inbal Amar

New member
כן ה../images/Emo196.gif!

תודה על סדנאת הצחוק
ואם אפשר אחת לשבוע לארגן איזו סדנא כזו.
כי הרי הצחוק יפה לבריאות אני חושבת שאתמול הוספתי כמה שנים לחיי...... בקשר לתמונות אז האמת שהייתי די חרוצה ושידרגתי את ההצגה שכבר הייתה לי "הביצה שהתחפשה" בזכות דבי כמובן... והכל כבר ארוז למחר אז מחר בזמן העבודה אצלם ו.... אשלח. שבוע טוב ענבל

למעלה