פורום מטורף ../images/Emo184.gif ואהוב שלי ../images/Emo99.gif
מה קרה? כולנו שכחנו לקחת את הכדורים אתמול??? או שאולי לקחנו את הלא נכונים?!.. מה שברור שאמש היתה גם סדנאת צחוק בפורום תיאטרון בובות בכלל לאחרונה היו כמה קטעם מפילים ( הי נועלין
נטלי לאן נעלמת?
).... אבל אתמול הוכחנו באופן ברור ומוחלט וקבל עם ועדה שאנחנו ממש אבל ממש לא בריאים וזה עוד בעדינות אני מאוד מקווה שמישהו מפורום פסיכאטרים לא הציץ בנו במקרה אחרת כולנו מקבלים צו אישפוז בכפייה מהמדינה
תארו לעצמכם את כולנו מאושפזים באותה מחלקה....ווואווווווווווווווו אני חושב שעדיף להם לסגור את בית החולים לפני שדבר כזה קורה...תחשבו כמה כוח אדם הם צריכים רק בשביל לטפל בדבי!!!!!!! אתם התחלתם ולכן אני אסיים:
דבי -תודה ששיתפת את האחרים בתמונתי, זו לא התמונה הכי מוצלחת שלי ( הייתי ביום לא טוב וגם היה לי יום שיער רע, אתם מכירים את הימים האלה שהשיער לא מסתדר? ) בכל אופן להבא תשתדלי יותר בבחירת התמונות אחרי שקראתי את ההודעה שלך כאן מהיום אני מבין שבמקרה שלך גם קשירות למיטה ושוקים חשמליים עלולים כבר לא לעזור...
מאור -גם את צודקת
קודם נוזף בדבי על התמונה הסקסית שלי ועוד מוסיף: רחמנא ליצלן....אבל מיד מברר איפה היא מצאה את החומר...מעניין ( גם לך כבר מחכה מיטה במחלקה ) חוץ מזה מה זאת אומרת מאיפה??? דבי מצלמת אותי כמה פעמים בחודש בשעות הלילה המאוחרות בזמן שאני מגיב לכם בפורום, מה חשבת שהיא עושה ערה? בובות??
ענבל -אני מאוד שמח שאהבת את הלוק החדש שלי אבל בחייאת ענבל...לא מספיק כל מה שאני עובר לאחרונה בפורום
עכשיו גם את באה לי בהפוכה
ואני מצטט: " אני יושבת ובוכה.....קרעת אותי מצחוק "......
אולי תחליטי?!!!!! צוחקת או בוכה? זה מעמיד על חוסר יציבות ואין ספק שהוכחת שגם את ראוייה למקום של כבוד במחלקה החדשה לבובנאים במצוקה אל תדאגי לבעל ולילדים, הם כבר ידאגו לשרוף לעצמם את הפתיתים
שמח שעזרתי לך לעשות תיקון ומודה על האפשרות לקרוא באיזה מין שאבחר - רק שעכשיו גם אני כבר לא יודע...
יונית -עכשיו כשגם את מתפקעת מצחוק ( תזהרי לא להתפקע יותר מדי כי אנחנו עוד זקוקים לך כאן, ביחוד לאור מצבם הנפשי הרעוע של כמה מחברינו המוזכרים בהודעה זו ) תעשי לי טובה ותמשיכי להפגיז אותנו בצחוקים ובסדנאות כל מה שכתבתי בלשון נקבה בנושא סדנאת הכובע - פרח נאמר בכל הלשונות, השפות ובעיקר באמת ומכל הלב. אההההה ( זו היתה אנחה פולנית קורעת לב לתפארת )
אבישג - תגידי יש סיכוי שמצאת אותי?
.... אני מחפש כבר למעלה מ 38 שנים וטרם מצאתי, אם תמצאי אין ספק שזה יהיה ממצא ארכאולוגי נדיר אם לא הספיק שהייתי מזכירה-מנהלת אישית, עוזרת בית, מטפלת \אמא מחליפה, סרוגייט ואתמול עברתי אפילו ניתוח לשינוי מין עכשיו את הופכת אותי לחייל ומצווה כמפקדת: גם הלום במיידי.... אז בואי נעשה סדר ותיראי איזה גבר
מסאג' - זה בפורום אחר לגמרי חיבוק אימהי - לדעתי זה יותר התפקיד שלך...באמת הגיע הזמן שתתחילי לעשות משהו בפורום הזה!!! המזכירה התפטרה ( פרסמו מודעה בדרושים ) אאההה ודודי חזר
אז לכל החברים, אלה הנזכרים לעיל ואלה שסתם קראו וצחקו בלי להגיב - שתמיד נוכל לצחוק והרבה עכשיו מספיק עם הבדיחות ולכו כולכם להכין בובות יפות\תפאורות וכ'ו ותעלו את תמונתם בפורום מייייד, ברוררררררר?
אתם עוד פה? 3 שניות ואתם ליד שולחן העבודה עם המצלמה פק"ל על הכתף, זוזו אמרתי לכם שחזרתי....