עוד סוג של חלום

naknik

New member
עוד סוג של חלום

עוד מעט יוצאים , צריך להתכונן ללבוש משהו חם ומשהו מגן כדי שאם יקרה משהו אז שלא יהיה כל כך נורא לא שיש משהו נגד זה חוץ מלא לעשות בכלל ואז יוצאים עולים ומתניעים ומרגישים עוצמה בין הרגליים וגרגור קל, וכשלוחצים טיפה הגרגור הופך לנהמה ועוד קצת לצעקה ואז יוצאים לדרך סוחטים עד הסוף ופתאום הכל נראה מטושטש ומרוח כמו ציור מופשט ולא ברור ורק השמש תלויה לה בשמיים במקום גבוה ככה שכמעט ולא זזה וכשאי אפשר לסחוט יותר השאגה פורצת ומאה ושישים סוסים שמתאמצים מאוד מהר יותר רחוק יותר והאדרנלין בדם מבעבע וחדווה וגיל סובבים אותי ותחושה של עונג מתפשטת בי . משייט לי ונהנה מכל רגע עוד סוג של אושר לו אני כמהה ואם יגיע זמן ללכת רק שאהיה מספיק איתן כדי לעלות שוב ולמצוא את ההם שמחכים בצד השני אחרי היתקלות במיכלית או סתם קיר בטון נקניק ואם זה היה מאוד לא ברור אז מדובר באופנוע .. :))

naknik

New member
אפשר להבין בהרבה דרכים

קודם כל אני חייב לומר שכשהייתי תלמיד בבי``ס ולמדתי ספרות ונכשלתי במקצוע הבנתי בשלב כלשהוא אז שמה שאנשים כותבים ניתן להיות מובן ע``י כל אדם בצורה שונה ככה שלפרש את הכוונות שמאחורי המילים זה לא דבר קבוע ... זה משתנה מאדם לאדם דבר שני , לפי דעתי הנשמה מתפתחת יחד עם הגוף וקיים קשר הדדי ותלוי ביניהם .. (ולאחר שקראתי הרבה סיפורת מדע בדיוני אפשר לומר שזה יכול להיות נחמד להחליף כלי קיבול אבל אני מעדיף לשמור את שלי על כל מגרעותיה אבל מה שכן לא אכפת לי לחיות איזה 1500 שנים ולהשאר צעיר לנצח או אם לא 1500 שנים , אז סתם להשאר צעיר עד שאמות .. ) שוב דברים לא קשורים ...:) נקניק

naknik

New member
זה לא אמור להיות כאן ....

לכ מי שלא מבין מה הקשר ... אז אין קשר ... :))) זה לא אמור להיות כאן .. :))

קרני

New member
חיזיון...

אולי כן יש קשר...?! (תן לי לפתח את כוחות הטלקינזיס שלי...:)) או סתם פסיכולוגיה פילוסופית מופרעת... ?!?! ;-)) אתה רואה את הנסיעה שלך והאופנוע ככלי קיבול למה שעובר עלייך בזמן הנסיעה... לא היית רוצה להחליף את הנסיעה הזאת בחיים, ולא היית בוחר לעשות אותה על כלי אחר... ו... הנה אני משפריצה בלל של מילים ללא אבחנה... וכל זאת אולי רק בגלל שאני רוצה להגיב, ולמעשה אין לי כל כך מה לומר... ?! (מוכר לך מאיזה שהוא מקום? :)) אני חושבת שאקח את העיצה שלי ואומר לעצמי שלעיתים שתיקה היא גם סוג של תגובה... :))) אז הנה, אני שותקת... :))

naknik

New member
אני מתחיל לאבד כיוון :))

ההודעה הקודמת היתה אמורה להיות תשובה להוגעה קודמת ... סתם יצאה במקום הלא נכון .. :))

Dovsha

New member
אוייש אוייש אוייש!!!!!!

זכרונות רעיםםםםםםם רק זכרונות רעים יש לי ממכונת ההרג הזו.... אז בסדר, אני מבינה שזה נותן כוח שזה נותן עוצמה לרגע יש אשלייה של ``אני כל יכול`` אבל בתכ`לס - אופנוע זו מכונת הרג [אולי אני מגזימה...], אבל לי היה ניסיון רע מאוד עם המכונה הזו. אז נקנק, תעשה טובה, תשתדל שהאופנוע, גדול ככל שיהייה, חזק ככל שיהייה וכו` וכו` וכו` - יישאר רק בחלום :)

naknik

New member
אין סיכוי דובש .. :)

זה מהחלומות שחובה עליהם להתגשם (אלו שהשליטה עליהם היא נטו בי) לפחות החלק הראשון שלו .. :))

קרני

New member
מלך הכבישים...

מיד ידעתי במה מדובר! איתך לאורך כל התיאור (כמעט... למעט הקטע של הקיר, המשאית או כל דבר אחר שמפריע...מהם אני אישית מנסה להימנע... :)) שתהיה לך אחלה נסיעה... @ @ J U נ.ב. לא סיפרת איזה כלי יש לך...

naknik

New member
מה לספר הכל ? :)

עקרונית עדיין קטן .. (50) אמרתי עדיין חלום .. :)

למעלה