עוד סופשבוע בפתח..

LimiMimi

New member
עוד סופשבוע בפתח..

איך שהזמן רץ. [או שלא?]
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע

דורסבג

New member
יאללה אני אעשה סיפתח...

שיר השבוע: אממ metallica shoot me again- שיר גאנז השבוע שלי: אממ אני חושב שסוויט צ'ילד אלבום השבוע שלי: metallica- load/reload תכנית טלויזיה של השבוע: אממ חדשות?! סרט השבוע: ראיתי רק את צופן דה וינ'צי ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא :/ ציטוט השבוע: don't worre- be jewish המלצה לסופ"ש: נוחו קצת ושמעו המון מוזיקה טובה תמונת השבוע: ג'יימס האטפילד האיש והאגדה..חחח

....

שיר השבוע: Robert Plant- Song to the Siren שיר גאנז השבוע שלי: Patience אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: אבודים. סרט השבוע: הבועה. לכו לראות, אחלה סרט, אחלה פסקול..... ספר השבוע: לא קראתי השבוע. ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: תמונת השבוע:

פפף

שיר השבוע: Blind Guardian - Harvest of Sorrow
שיר גאנז השבוע שלי: Live and let Die
אלבום השבוע שלי: Strapping young Lad - City
תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה מארס
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע
ספר השבוע: לא קראתי השבוע
ציטוט השבוע: חבר שלי ומישהי בצ'אט: 'מאיפה אתה?' 'ר"ג' 'איפה זה?' 'בין טבעון לחיפה' 'יוו זה קרוב אלי! חצי שעה מעפולה, יש אוטובוסים ישירים?' XDD כמה סתומה הילדה הזו.
המלצה לסופ"ש: תדאגו לנו כאן בצפון :\ מלחיץ לנו
תמונת השבוע

Xknight

New member
אני בפוזת AXL:)

שיר השבוע: nirvana - lithium שיר גאנז השבוע שלי: november rain אלבום השבוע שלי: ממממ אין. תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד כמובן:) סרט השבוע: שודדי הקאריביים 2 ספר השבוע: ציטוט השבוע: its a war time, son המלצה לסופ"ש: מסיבות, באלגנים, תהנו חח. תמונת השבוע : אנייי:)

So like a rose

New member
..

שיר השבוע: החברים של נטאשה- נאמר כבר הכל. שיר גאנז השבוע שלי: לא ממש שמעתי. אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: *יס סטאר סרט השבוע:- ספר השבוע: אל תקראו את הספר הזה אם אתם טיפשים. ציטוט השבוע: "מעניין איפה ניצנים השנה.." "בניצנים" "כן וואלה, בחוף הזה" |; המלצה לסופ"ש: להישאר בחיים. תמונת השבוע: -

Envious

New member
האמ..

שיר השבוע: Luna של Gackt -חחח יפנים ~ D:
שיר גאנז השבוע שלי: ממ *עומדת בפינה החשוכה* מזמן לא יצא לי לשמוע =[ אלבום השבוע שלי: בטח אחד האלבומים של מיאבי~ תכנית טלויזיה של השבוע: תוכניות בישול ?חח סרט השבוע: שודדי הקריבים 2 #)@!%(#%%$@)(%@)(%@# ספר השבוע: ספר השנה הוא רודף העפיפונים
ציטוט השבוע: סבתא שלי עושה גרעפסים XDD המלצה לסופ"ש: לראות את ג'וני החמודי בשודדי הקאריבים~ תמונת השבוע: מיאבי שלי~
סוף שבוע נעים לכולם ואני מקווה שכל תושבי הצפון יהיו בסדר!

../images/Emo108.gif להלהלהלה

שיר השבוע: where did you sleep last night-nirvana שיר גאנז השבוע שלי: Welcome to the Jungle אלבום השבוע שלי: אין.. תכנית טלויזיה של השבוע: המממ.. לא ראיתי טלוויזיה כמעט השבוע.. סרט השבוע: לאראיתי. ספר השבוע: לאקראתי. ציטוט השבוע:חברה שלי הטיפשה: "אלין נכון כשאת קונה גיטרה חשמלית את מקבלת מגבר חינם?!" המלצה לסופ"ש: הרבה. תמונת השבוע >>> LOL, זו לא תמונת השבוע, אבל... מי שיש לו בלוג בתפוז, תבואו :]]]

Dug E

New member
רכגיגכעיעסבעוןכעיע

שיר השבוע: עבד של הזמן שיר גאנז השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: ONE תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים תמונת השבוע

oneman2

New member
../images/Emo177.gif

שיר השבוע: Pink Floyd- Bike
שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי אותם השבוע... (shame)
אלבום השבוע שלי: Pink Floyd- Wish You Were Here
תכנית טלויזיה של השבוע: היו השבוע תוכניות בטלוויזיה?
ובכל זאת, בפעם האחרונה ל-4 השנים הקרובות- המונדיאל.
סרט השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: לא קראתי
ציטוט השבוע: "אתם לא תנקטו עליי!" (מדריכה אחת נבהלת כשעוד כמה מדריכים מתיישבים לידה בלי התראה)
המלצה לסופ"ש: תחייכו, הכל לטובה
תמונת השבוע:

LimiMimi

New member
לשם שינוי אני אענה.

שיר השבוע - All my love של לד זפלין. שיר גאנז השבוע שלי - Think about you. אלבום השבוע שלי - כבר הרבה שבועות ובמיוחד השבוע. The piper at the gates of dawn. תכנית טלויזיה של השבוע - . סרט השבוע - לא ראיתי ספר השבוע - לא קראתי ציטוט השבוע - אם אני ארשום זה לא באמת יהיה מצחיק, אבל דפקתי את אחת היציאות האיכותיות אתמול. וזה לא קורה הרבה
המלצה לסופ"ש - אם אתם מתקבלים לעבודה, תשתדלו לא להיות שתי ידיים שמאליות ולשפוך את כל החלב מול הבוס.

l u d

New member
בלה

שיר השבוע: motley crue- dr. feelgood aerosmith- sweet emotion שיר גאנז השבוע שלי: double talkin' jive אלבום השבוע שלי: motley crue- dr. feelgood תכנית טלויזיה של השבוע: רוקסטאר סופרנובה
סרט השבוע: לא ממש ראיתי משהו השבוע ספר השבוע: גם לא ממש קראתי משהו השבוע ציטוט השבוע: "I got this reputation for being drunk all the time but I'm really not all that bad. I'm actually a nice shy kid." (slash) המלצה לסופ"ש: לשמוע מוטלי קרו
תמונת השבוע:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנהננה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Teddy Geiger - For You I Will (Confidence) שיר גאנז השבוע שלי: Sweet Child O'Mine אלבום השבוע שלי: Appetite For Destruction תכנית טלויזיה של השבוע: טופ 10 של להקות גיטרות (גאנס מקום ראשון!!) סרט השבוע: אין ספר השבוע: המאהב (עוד לא גמרתי!!! טיפשה שכמוני) ציטוט השבוע: "חידשתי לי חידוש" המלצה לסופ"ש: לישון!! לישון! ועוד לישון תמונת השבוע

למעלה