עוד סופש הגיע

SHE RA

New member
עוד סופש הגיע

עוד שבוע נגמר לו
אז איך היה השבוע?
חושבת שהשירשור הזה חשוב גם לאור המצב הביטחוני .. זה המקום לפרוק את מה שעובר עליכם .. אם אתם רוצים..
אז מה קורה איתכם?
איך אתם מסתדרים?

אין לי כל כך עדכונים השבוע ....

SHE RA

New member
עקרונית אני בסדר

טוב קודם כל אני אתחיל אם איך עבר השבוע
אממ בית סדרות הכל כרגיל טיול קטן לרחובות
אממ בקיצר אני מאשדוד נסענו עם המשפחה לצפון ככה שבינתיים הכל שקט פה אני דיי בשוק שהם הגיעו לירושליים לתל אביב ובכלל למרכז
ואני חושבת שזה הולך להחמיר לפני שהמצב ישתפר :(

spukipuki

New member
היה בסדר..

מאז שהתחיל הלבגן אני קצת על קוצים, עוד לפני שהתחילו אזעקות בת"א, כנראה פשוט חזיתי את מה הולך להיות. ההורים שלי היו באילת בסופ"ש כך שזה היה רק אני ואח שלי בבית, עוד סיבה שהייתי קצת לחוצה..
יום שישי הכנתי בצהריים שניצלים, ובערב חברה באה אליי והכנו כדורי שוקולד טעימים, סתם שיהה משהו מתוק עם הקפה בבוקר

שבת בבוקר חשבתי להתאוור קצת כי איזה שבועיים לא יצאתי מהבית אז הלכתי עם חברה לת"א לים, לטיילת.. ראינו כל מיני אנשים עם מצלמות מהתקשורת רק מחכים שמשהו יקרה- מזעזע. אבל היה נחמד ללכת קצת עם הרגלים במים, הרבה זמן לא הייתי בים. יותר מאוחר הכנו פלאפל שיצא ממש טוב! D: ותוך כדיי פתאום שמענו איזה בום רחוק כזה וחברה שלי קיבלה SMS ממישהי בטיילת שהייתה אזעקה :S ואז בערב ההורים שלי חזרו תודה לאל, אחרי עיכוב המראה של 40 דק'. שמחה שהם בבית

והיום בבוקר כשהתעוררתי שמעתי את האזעקה שהייתה בת"א, וגם בום חלש מרחוק.. דרך הפלאה להתחיל את הבוקר

SHE RA

New member
חזרתי לאשדוד

מה אני אגיד לכם יהיה טוב
החלון של הממד לא מוכן להיסגר ><

SHE RA

New member
well

עדיין אין כמו בבית בחדר השקט שלי :)
(שהוא ממד דרך אגב שמצוייד בטלוזיה מחשב קיצר אני מסודרת
)
וכן היה צריך לום כדי לסגור את החלון הזה לא יאמן הוא הולך להישאר סגור עוד הרבה זמן לאף אחד גם לא יהיה כוח לפתוח אותו ><
מה איתך?

tsou

New member
אצלי אין ממ"ד בכלל

רצים למקלט המוזנח כשיש זמן, אחרת בחדר מדרגות
אבל אני לא באשדוד אז זה זניח

SHE RA

New member
עדכונים עדכונים

אז לבינתיים עדכון אם אני אמצא עוד אשרשר לפה

לוסי לוקחת חלק בדיסק שירים לחג המולד למען עמותת Starship
יחד עם
Lucy Lawless
- Justin Bieber
- Queen
- Lady Gaga (featuring Space Cowboy)
- Elton John
- Ronan Keating
- Hayley Westenra
- Michael Jackson
- Maroon 5
- Adeaze
- The Jackson Five
- Tiki Taane
- OneRepublic

כן כן יש שם שמות גדולים
והנה ראיון עם לוסי.. וידאו הסבר על העמותה הדיסק קצת על לוסי ועוד.. תראו דיי מצחיק
אז לוסי איזה שיר חג מולד את שרה "לא רק שיר חג מולד גם חנוכה.... הוא באמת מתאים לכל דבר"

http://www.lucylawless.net/2012/11/lucy-lawless-sings-little-child-on-stars.html

ותמונה חמודה ולא קשורה מהחודש ->

SHE RA

New member
ענראה קנו זכויות או משהו

גם אני לא הבנתי את זה כל כך
אבל אני זוכרת שהוא מדבר על קווים בסרטון הוא דיי מסביר שם

Shiri from the block

Active member
חחחחחח הרגה אותי מה שהיא אמרה על חנוכה רק חבל שהיא כבר עיצבנה אותי עכשיו מה שהיא אמרה על ישראל בטוויטר, לא יפה

Shiri from the block

Active member
חחח קצת בדיליי
אז איך היה השבוע? שבוע שעבר היה בסדר עד כמה שזכור לי
חושבת שהשירשור הזה חשוב גם לאור המצב הביטחוני .. זה המקום לפרוק את מה שעובר עליכם .. אם אתם רוצים.. -
אז מה קורה איתכם? - קשה! חוויתי כמה אזעקות לראשונה וזה באמת דבר מפחיד ומלחיץ.. לא יודעת איך הייתי מסתדרת כתושבת הדרום.. אני מודה שאני טיפוס חלש ובטוח הייתי בורחת למקום שקט יותר..
אבל מחזיקה אתכם שאתם נשארים שם ומתמודדים עם כל זה כל שנייה ודקה

איך אתם מסתדרים? זה פחות משפיע פה, בגלל שאין הרבה טילים אז זה לא כזה מפריע לשגרת חיים, רק מלחיץ לכמה רגעים וזהו..

למעלה