עוד סופ"ש עבר חלף לו....

עוד סופ"ש עבר חלף לו....

ומחר חוזרים ללימודים.... אחרי השבוע הראשון ללימודים, שהיה מלווה בפאניקה, לחץ וחרדות, החלטתי להירגע ולקחת את הדברים בקלות. הבעייה? לקחתי את הדברים יותר מדי בקלות. הפסקתי לקרוא ולהכין מטלות והספקתי לצבור חוב של חודש בערך..
מקווה מחר להתאפס על עצמי ומצוא את האיזון הנכון בין היסטריה לחוסר מעש. בסה"כ דיי נחמד לי. הסטודנטים ברובם מאוד נחמדים, יש כמה שיעורים מאוד מעניינים ("איך לחתוך את הורידים ביעילות"), כמה מרצים מרתקים (באחת כבר ממש התאהבתי והחלטתי שהיא הרול-מודל שלי. אגב, המרצה הנשנש כבר לא משהו.. נראה לי סתם פירשתי לא נכון את ההתרגשות מהשבוע הראשון
), אווירה משעשעת והזויה-משהו [מעל חלונות הכיתה בקומה השלישית יש שלט: "אין יציאה" (?!), אחד הכפתורים במעלית מציין שהדלת מוטרדת וכדו'..] ואפילו הרגשת "חשיבות" (להסתובב ברחוב נושאת את מזוודת הווכסלר - מבחן IQ שאני צריכה להעביר, כחלק מהאבחונים שאני עושה - למרות שסביר שרוב העוברים ושבים לא יודעים במה מדובר וסתם חושבים שיש לי תיק מכוער במיוחד..) אה!! ועוד שבוע וחצי יש לי טסט....!!!! מתה עליכם, אירית

ל3

New member
ואייייי איתרוש

כמה התרגשות - טסט, לימודים- לי קשה לעמוד בקצב. ועכשו ילדה,אחרי נשימה עמוקה אני יכולה להבין אותך. בשבוע הראשון ללימודים הייתי חוזרת הבייתה עם דמעות מרוב פחד, הסטריה, לחץ, חרדה what ever you name it אבל אחרי שבוע וחצי עשיתי חושבים וגם אני פתחתי לי איזשהו מנגנון אדישות אם תרצי לקרוא לזה כך. הנה היום, בקושי למדתי לאנטומיה למרות כל ה- 400 מושגים והמבחן עוד שבועיים כי פשוט רציתי גם קצת חופש לעצמי. זה הכל עניין של סדר עדיפויות ואת תראי שעם הזמן את תדעי למצוא לך את האיזון המתאים- את פשוט צריכה להיכנס לתלם וזה לוקח זמ- נכון. אני גאה בך מתוקה ואמרתי לך כבר- אני מאמינה בך בלב שלם
בהצלחה עם הטסט- ואיי, אני מתרגשת בשבילך .יהיה בסדר ותזכרי כל חמש שניות להיסתכל במראות- הבוחנים אוהבים את זה מחזיקה לך אצבעות. שיהיה שבוע מקסים שירי

gaia20

New member
איריתושקה

פשששששששש............איזה שבוע.....מרגישה קצת כמו במירוץ? שיהיה לך בהצלחה בטסט! מראות...איתותים...זכות קדימה ושאר הירקות

למעלה