עוד סורוריטי בויז

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
עוד סורוריטי בויז

(מצדי אפשר לקרוא לפורום "טרנסג'נדרס, חברים, אנשים שאוהבים את דיוויד בואי, ואנשים שמוכרים סורוריטי בויז לכולם ורוצים את אדינה") הנה תמונות מהDVD, גדולות ובאיכות טובה.

יסמין 28

New member
כולל הכתוביות בסוף!!

כן, אני חננה, הסתכלתי
תגידו מה נסגר איתכם?? כבר הבהרתי לכם שבשעות הבוקר אני בעבודה ולפיכך משועממת, ובמקום למלא את תפקידכם היחיד עלי אדמות (לשעשע אותי) אתם שותקים. ממש לא בסדר, לפי דעתי. הולכת להכין לי
ולחכות שהזמן יעבור... (חמודים האייקונים פה)

Lizz

New member
נכון *מקסים*,

התלבושת מהכתוביות? הייתי שמח לשעשעך בצ'אט, אבל הצ'אט של תפוז ואני אף פעם לא הסתדרנו.. :(

יסמין 28

New member
היי, רק התבדחתי ../images/Emo13.gif

ולגבי תמונת שער של אדינה... אני הייתי הולכת על עמוד ארבע השורה השביעית מלמעלה או הרביעית מלמטה, התמונה הימנית ביותר או עמוד חמש השורה התשיעית מלמעלה או השניה מלמטה, התמונה האמצעית.

Lizz

New member
רק כדי שנוודא

שאנחנו מדברים על אותן התמונות: אלו שבלינקים? (דרך אגב, יש לי באתר שלי כמה וכמה תמונות, באנרים, וולפייפרים, שמרוכזים באדינה, אם מישהו רוצה).

יסמין 28

New member
בהחלט!

ורק כשראיתי אותן אחת מול השניה שמתי לב שבחרתי שתי תמונות שהן ממש לא "נשיות" מתוקות כאלה, אלא דווקא עם אופי וזה מוצא חן בעיני
ואם לבחור מבין שתיהן אז את זו עם הבגד האדום. ואיזה תמונות יפות יש באתר שלך, אדם. לא ידעתי שגם אתה מחובבי סוורוס סנייפ... הממ... סקס אפיל מסתורי ואפל יש לגבר הזה... מה זה אומר עליך??

Lizz

New member
מה זה אומר עליי..

שאני בד"כ אוהב או את ה bad guys או את ה bad boys... וסווינקה הוא שניהם ;) תודה על המחמאה, דרך אגב :) והחלפתי תמונה, לפני שקראתי את ההודעה שלך, אם בא לך להסתכל. :) אחת התמונות שאני יותר אוהב, לאו דווקא בגלל התמונה עצמה, למרות שהיא יפה, אלא בגלל הקטע בסרט.

ק ל א ו

New member
תמונה מגניבה.

גם אני אוהב bad boys אמא צריכה להודות לאל שעד היום הבאתי רק בחורות חנוניות הביתה

Lizz

New member
רעיון שקשור לפורום.

רוצים לשנות את התמונה בכניסה לתמונה של אדינה? תבחרו איזו תמונה מDTS שבא לכם, ואז נצביע או משהו כזה.

למעלה