(מצדי אפשר לקרוא לפורום "טרנסג'נדרס, חברים, אנשים שאוהבים את דיוויד בואי, ואנשים שמוכרים סורוריטי בויז לכולם ורוצים את אדינה") הנה תמונות מהDVD, גדולות ובאיכות טובה.
תגידו מה נסגר איתכם?? כבר הבהרתי לכם שבשעות הבוקר אני בעבודה ולפיכך משועממת, ובמקום למלא את תפקידכם היחיד עלי אדמות (לשעשע אותי) אתם שותקים. ממש לא בסדר, לפי דעתי. הולכת להכין לי
ולגבי תמונת שער של אדינה... אני הייתי הולכת על עמוד ארבע השורה השביעית מלמעלה או הרביעית מלמטה, התמונה הימנית ביותר או עמוד חמש השורה התשיעית מלמעלה או השניה מלמטה, התמונה האמצעית.
ורק כשראיתי אותן אחת מול השניה שמתי לב שבחרתי שתי תמונות שהן ממש לא "נשיות" מתוקות כאלה, אלא דווקא עם אופי וזה מוצא חן בעיני
ואם לבחור מבין שתיהן אז את זו עם הבגד האדום. ואיזה תמונות יפות יש באתר שלך, אדם. לא ידעתי שגם אתה מחובבי סוורוס סנייפ... הממ... סקס אפיל מסתורי ואפל יש לגבר הזה... מה זה אומר עליך??
שאני בד"כ אוהב או את ה bad guys או את ה bad boys... וסווינקה הוא שניהם תודה על המחמאה, דרך אגב והחלפתי תמונה, לפני שקראתי את ההודעה שלך, אם בא לך להסתכל. אחת התמונות שאני יותר אוהב, לאו דווקא בגלל התמונה עצמה, למרות שהיא יפה, אלא בגלל הקטע בסרט.