עוד סיבה לשים טופ קואט

Ultra marine

New member
עוד סיבה לשים טופ קואט

אני עושה פילאטיס מכשירים. מידי פעם רואים פסים אדומים על המיטות. בהתחלה לא הבנתי מה הקטע ואז קיבלתי אישור למה שחשבתי - לק... בנות שמות לק, בלי שכבת טופ מעל ובאופן לא ממש מפתיע הוא נמרח על כל דבר אפשרי.. אני גם זוכרת בעבר כשלא הייתי שמה טופ שהייתי מגלה שהלק "יורד" בפסים כאלה על כל מיני דברים, על ספר/מחברת ודברים כאלה. אותי אישית זה מחרפן.. לא יודעת איך אצל אחרות.. מה שכן, מצאתי את את זה משעשע שתמיד הפסים שיש על המיטות הן אדומים.. כנראה שה"קלאסיות" שהולכות עם אדום לא טורחות לשים שכבת טופ וכנראה שמי שמופרעת כמוני שמה שכבה ולכן לא רואים פתאום פסים ירוקים על המיטות.. כמובן שאני כל פעם רואה סימונים אחרים כי מורידים את אותם עם אצטון..

לימי43

New member
חחחחחחח זה מזכיר לי שבבית ספר המורות

היו משאירות סימני לק אדום על עבודות שהן היו בודקות

Ultra marine

New member
גם מעצבן!

לא עדיף לשים שכבת טופ מאשר להשאיר חותם אדום בכל מקום?!

נופ ר

New member
ואצלי זה היה קורה עם לק שחור

שהייתי בביצפר הייתי שמה הרבה לקים שחורים ובהתחלה לא ידעתע שזה עושה סימנים וכשקלטתי את זה הייתי מקשקשת עם הלק על המחברות מתוך שיעמום... השיא שהייתי צריכה לחתום על משהו ולא היה עט אז מי שהביאה לי את הקבלה הציעה לי לעשות סימן עם הלק חחח

Ultra marine

New member
גם אופציה ;)

אני זוכרת שזה גם היה קורה לי בתור נערה ודי הפתיע אותי. אפקט שגם אז לא ממש אהבתי..

עזבי את יודעת מה יותר גרוע

לשים לק ולפתוח בקלפי טארוט (למדתי מאימא שלי) ולסמן בלק ורוד את הקלפים חחחחח, אז פשוט הורדתי את זה עם מסיר לק ולא קרה להם כלום, מזל.

עינב ג ל

New member
ספרי לי על זה

לפעמים לא הייתי שמה מייבש, כי לא הספקתי או כי התעצלתי - עד שגיליתי שאני משאירה סימנים (והשיא היה על האמבטיה!
אל חשש, הוסר) ומאז אני מקפידה מאוד על מייבש...

edenable

New member
איזה קטע ../images/Emo2.gif

אף פעם לא שמתי לב לזה, ואפילו לא חשבתי שקיים דבר כזה (טוב, מכורת מייבש לק שכמוני). את מתכוונת לסימנים של לק טרי שלא הספיק להתייבש כמו שצריך?

רחלי ג

New member
../images/Emo12.gif

רק עכשיו כשציינת את זה ירד לי האסימון שזה קורה בגלל שלא שמים טופ. לא עלה בדעתי שזאת הסיבה. מממ...כמה נכון.

Ultra marine

New member
זה בסדר,

גם לי היו צריכים להסביר שהסימנים האדומים הם מלקים. ולקח לי זמן להבין שזה בגלל שאין טופ..

1Unicorn1

New member
../images/Emo32.gif מישהי כאן ניסתה את המיליוניילס של אסי?

אני כבר כמעט שבוע בגמילה מלקים ורק שמה כל יום את ה nail envy של OPI, ובינתיים אני לא רואה שיפור משמעותי בחוזק הציפורן ... חשבתי אולי להזמין את המיליוניילס. מישהי יכולה לחוות דעתה?

ניסיתי את שנייהם ויותר אהבתי את הנייל אנבי

המיליוניילס היה מתקלף לי מעצמו משום מה...לעומת הנייל אנבי שלא היה זז עד שהייתי מוציאה אותו..וזה ממש מוזר חח כי הלקים של אופיאיי מחזיקים עליי בדיוק יום אחד לעומת אסי שמחזיקים עליי כמה ימים אבל במחזק זה היה בדיוק ההפך..

למעלה