צריך להתרחק מאור הזרקורים של חזיר הרייטינג גפן איכשהוא שוב במקום להתרכז במוזיקה מתרכז בטלווזיה מכוכב רוק לכוכב טלווזיה ,,,עוד מעט הוא יחליף את ליאור שליין ,,,,חבר שלו הוא מתחיל להזכיר לי את ההוא התגלית האכיאולוגית הפאתית של כוכב נולד צביקה פיק ,,,, שמנסה כל הזמן שיצלמו אותו וכמה שיותר כי הקריירה המוזיקלית שלו גמורה מה דעתכם ? האם אומני רוק אמיתיים צריכים להברות להופיע בכל חור בטלווזיה?
התכנית הפאתיתי שלו שמראה כוכב משנים עברו ועל השיעמום בחייו שמראה שכמה שהוא לא נחשב כבר,,, לצערי אביב מתקדם בצעדים להיות כמו צביקה פיק פתתי משעמם , שמקום לעשות מוזיקה , מצטלם כל הזמן בכל דרך,,,רק שיצלמו אותו "אמא תראי- אני בטלווזיה....
אם אביב בוחר להיות חלק מחזירי הרייטינג זאת בעיה שלו כל עוד הוא מוציא שירים שאני אוהבת ומתחברת אליהם אני לא יפסיק לשמוע את המוזיקה שלו. אני אוהבת את המוזיקה שלו, את החלק שבו שכותב ששר שיוצר ולא יותר מיזה כי אני פשוט לא מכירה יותר מזה ואני גם לא אמורה להכיר
אם זו סידרה פארודית שיעשו כאילו הפגנה של מעריצים מול הבית של אביב עם שלטים כמו :התמסחרת, די ללפארצי, תחזור לעצמך מה אתם אומרים? יש הצעה אחרת לדברים מקוריים בסידרה?
הבנאדם נהנה בחיים תנו לו, זה היה נראה מגעיל בהתחלה אבל די חאלאס הבנאדם אוהב לעשות כסף, הבנאדם אוהב לקבל תשומת לב והרבה, אז מי אתם שתמנעו ממנו את זה? ואם זה כל כך מגעיל אתכם אז אני בטוח שלא הייתי רואה אותכם בהופעות אבל כולכם אחד אחד עדיין באים להופעות ועדיין חולים לו על התחת אז מי מגעיל עכשיו?