(עוד?) סיכום

ליאן.

New member
הערה לגברברי הפורום ../images/Emo163.gif

קיבלתי מספר פניות לגבי בתשי (בת שבע) שאיננה חברת הפורום אלא חברה שלי. הבחורה אינה מעוניינת בקשר כרגע.. כך שחסכתי מכם את השאלה. סופ"ש נפלא, חברים

ליאן.

New member
(עוד?) סיכום ../images/Emo163.gif ../images/Emo117.gif ../images/Emo104.gif

עפ"י הספירה האחרונה היינו 40..
כנראה שאני מפספסת כמה חברים של חברים.. אז תקנו אותי בבקשה. עינת מירון ליאן. לילך (אחותי) בת7 (בתשי) אלדד26 blaumark + חבר + 2 ידידות שרון ( MemphisRaines - rubber duck ) dianah + ענת Jullian white lighter בת night mistress ortal_sh + itzik93 + גיא voguemaster + זה שלא יודע כלום THOR General specific + אלון deyulia + קרן + דנה על האש dudusch + roygolan ניב קלדרון אבשלום רודון על שלל כינויו + איזי + אייל + גלעד גוןגון 3 חברות ערן אתם לא מסוגלים לתאר לעצמכם איזה לחצים היו לי ועם כמה טלפונים של ניווטים/בירורים/תיכנונים/בעיות וקושיות/´מה להביא´, הייתי צריכה להתמודד.. טלפונים או שיחות של שכנועים השתדלתי שלא לערוך, כי אין טעם.. מי שלא רצה לבוא.. לא הגיע, אך כנראה יצטרף אלינו בפעמים הבאות. למזלנו היה לנו מזג אויר נפללללללא
היתה כמות אוכל, שלא היתה מביישת גם חתונה רביעית של דודו טופז
למרות השפע, אכלתי רק רבע פיתה וחצי נקניקייה.. מישהו יודע מאיפה צצו להן, לא רק פחיות הבירה הענקיות אלא גם חביות הבירה?
אדיר! שוב תודה לכל אלו שהגיעו
, ותודה לכל אלו שעזרו ובמיוחד לאלדד ולדיאנה שעשו מעל ומעבר..
אני חושבת שזוהי מעין סגירת מעגל מוזרה בשבילי, שכן מפגש הפורום הראשון שאירגנתי היה בערב יום העצמאות 2000 בדיוק לפני שנתיים בפורום אהבה ורומנטיקה של IOL (ז"ל) וזאת כשעוד הייתי גולשת מן המניין, שאפילו לא פגשה את חברי אותו פורום. הגיעו 30 חבר´ה (מתוכם 20 היו חברי הפורום), והיה אחלה!.. מלאאא אוכל, שתייה, היה גם שש-בש, משחקי חבר´ה, והרבה דשא.. השתמשתי במוטו של דיאנה וסמכתי בעיקר על עצמי, סחבתי איתי המון דברים מהבית, אך כמובן שגם היו פאקים.. מישהו שכח להביא את הסכו"ם החד"פ, והיה רק איזה טרנזיסטור מסכן שהשמיע צלילי שירים עבריים.. באותו מפגש הכרתי חברה שהצטרפה גם למפגש האחרון וגם שם נכח ערן (גוררת אותו לכל מקום, זאתי
). בהמשך היו מספר מפגשים נוספים.. כמו- על האש בל"ג בעומר, ערב באולינג בשבועות, מפגשים מצומצמים בבתי קפה, בימי הולדת (דןדן ואחרים), חתונה (של ג´סיקה, מנהלת פורום אכזבות בתפוז, שהתחילה אף היא כגולשת מן המניין והכירה את בעלה- מנהל פורום 20 פלוס- דאז), גם אצלי בבית היה מפגש, ואפילו נסיעה לקזינו (בימים טובים יותר..) שיזמתי אך לא הצטרפתי. כולנו כאן קהילה, ונוצר כאן מעין גיבוש מבורך שנוכל להמשיך ולקדם בארועים חברתיים.. אם זה בפיקניקים בצהרי שבת בפארק (שש-בש, ערסל, כדורגל, פריזבי, מנגל), בילוי בחוף הים (מטקות, פירות, שתייה קלה, שמשיות, בגדי ים), נסיעה לכנרת או לים המלח (מיניבוס, אוהל, שק"ש), וכד´ .. הכל עפ"י השתלשלות העניינים ורצון המשתתפים. אולי נוכל למצוא ספונסר לחולצת הפורום בשיתוף
או צ´ופרים אחרים.. כקבוצה מאורגנת וגדולה נוכל להשיג הנחות לאתרים ועוד דברים טובים.. רעיונות, הצעות, בקשות והערות שרשרו בהמשך..

dudusch

New member
היית בקומזיץ?

כי אם כן, בטח שמת לב שלא היה גנרטור... לגבי המשחקים... שחק אותה סקסי...

קומזיץ עם גנרטור זה כמו...

לשים גרביים כשהולכים עם סנדלים. (וחוץ מזה הייתי ואפילו אמרת לי שלום, לחצת את ידי וחייכת)

yam29

New member
וואי נשמע מעולה חבל שלא באתי

אשמח להצטרף ללג´ בעומר אם תארנו

דסדסית

New member
באמת היה אחלה קומזיץ ../images/Emo11.gif

וליאן יודעת לארגן מצויין אירועים כאלה... ואני יכולה להעיד על כך, בתור מי שמבלה איתה בשנתיים האחרונות (מאז יום העצמאות מלפני שנתיים). אז, שוב הצלחת ומגיע לך ח"ח, או לפחות
(למרות שאת אלרגית...
). הדס

voguemaster

New member
אוי הדסי הדסי

איפה היית כל הזמן הזה ? לחשוב שהתגעגעתי כ"כ...
אלי

דסדסית

New member
התגעגעת? אליי?? ../images/Emo39.gif

לא היה לך את מי להאכיל??
עכשיו אני מבינה למה אני רעבה...

voguemaster

New member
משעשעת ../images/Emo13.gif

כמובן שאליך, איזו שאלה בכלל..
את מתכוונת להגיע גם בל"ג בעומר ? אלי

voguemaster

New member
עד כדי כך הא ? ../images/Emo8.gif

ד"א, למה גברברים ? מה אנחנו איזשהו שילוב של גברים וכלבלבים או שפספסתי משהו ?

ליאן.

New member
זו היתה האסוציאציה שלך ולא שלי..

אני התכוונתי במשמעות של בחורים.. גבר=גבר גברבר=בחור

Jullian

New member
מי זאת בכלל?

לא זוכר אחת בתשי... נו שוין... אחד פחות מרשימת הגברברים המאוכזבים

voguemaster

New member
הבינותי.. ../images/Emo8.gif

ד"א, אני מודה שבת7 חמודה מאוד מאוד מאוד, אבל אותי מעניין מה קורה עם לילך ?
אלי

voguemaster

New member
איך יכלת לפספס ??! ../images/Emo13.gif

אחותה (נדמה לי) החמודה מאוד של ליאני
אלי

voguemaster

New member
לא...

זאת עם האפור נדמה לי שקוראים לה קרן, המשפטנית (גם כן מאוד מאוד חמודה) נדמה לי שהיא חברה של יעל.. אלי

למעלה