עוד סיפורי עוצמה לכאן!!! (3)

עוד סיפורי עוצמה לכאן!!! (3) ../images/Emo37.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

סיפור עוצמה הוא כל דבר מדהים שקרה לכם החל מטלפתיה המשך בתובנה מטלטלת וכלה בחלימה יוצאת דופן או כל דבר אחר שיכול לעזור לנו להאמין שיש משהו מעבר...

קישור לסיפורי העוצמה הקודמים... ../images/Emo72.gif

לכל מי שלא קרא ורוצה לפעור את פיו
או סתם להיות המום
או מאושר
... אפשר להיכנס לסיפורי העוצמה הקודמים... וגם לכתוב חדשים... וגם לא לכתוב בכלל... וגם לעמוד על הראש... וגם לשתות מים... וגם לחייך... וגם לצחוק... וגם לקפוץ... וגם לרקוד סמבה... או סטפס... או כל דבר אחר... שאתם רוצים !

time to fly

New member
ישבתי בויפאסנה

כל הכאבים מהעבר שלי צפו ועלו מנגד עיניי פתאום בתוך כל הסערה, נוצר לו שקט והבנתי הבנתי משהו הבנתי שהבאתי דברים מהגלגול הקודם או קודמים שלי פשוט ראיית את זה ראיתי שכל הכאב הזה, לא יכול להיווצר לו רק בגלגול הזה כמה שזה אבסורדי, לא עברתי מספיק חרא כדי שאוכל ליצור כמות גדולה כלכך של כאב כמו שיש לי (או היה לי) פשוט ידעתי ולא הייתי מחובר לפני כן לגלגולים ופתאום הבנתי את זה והדבר הזה הוא תפישה מאוד מרכזית בעולם הגלגולים (בחלקו יותר נכון, כי ישנן הרבה תפישות) עכשיו אני יודע הרבה יותר יותר נכון, הרחבתי את השכלתי יותר בתחום, אבל לדעת - אני יודע רק את מה שחוויתי
יום נפלא ומתוק לכולכם רק דבש שלומי

~דויד~

New member
שמעתי על הרבה סיפורים מסוג זה

אבל אני בעצמי לא חויתי משהו על טבעי... יש לי המון דוגמאות כמו זאת: זה קרה בחודש הראשון ללימודי הקונג-פו שלי... הלכתי עם חבר שלי לראיון עבודה, וכשסיימתי את הראיון, הרגשתי מלך של העולם, ופתאום גיליתי שאין לי סיכוי להגיע בזמן לשיעור בקונג-פו. ולפתע המחשבה היחידה שעלתה במוחי הייתה: אני אגיע בזמן לשיעור. עכשיו רק שתבינו, הייתה לי חצי שעה להגיע הביתה, לקחת את הציוד ולנסוע באופניים לשיעור. היה יום חם מאוד, והכביש עמוס ולחץ ופקקים... אוטובוס - אין סיכוי מונית - לא הצלחנו לתפוס התחלנו ללכת לכיוון הבית שלי ואני פתאום קלטתי שאין סיכוי שאני אספיק לשיעור, אבל הייתי נחוש! החלטתי לעצור מכונית פרטית!!! וגם אז מה הסיכוי שהיא תיקח אותי עד הבית... ברגע שהחלטתי לעשות מעשה שכזה (ובחיים לא עצרתי טרמפ שלא על מדים), עצרה לידינו מכונית פרטית שהורידה נוסעים. פניתי אל הנהגת בשאלה אם אני יכול להצטרף. היא אמרה שהיא מאוד ממהרת, לא ויתרתי ואמרתי לה גם אני. שידרתי נחישות. והיא אמרה טוב תיכנס. נכנסנו אני וחבר שלי למכונית הממוזגת, והתברר שהיא נוסעת לכיוון הנכון והורידה אותנו ממש ליד הבית. יותר מהר ממונית (וגם קצת יותר זול). רצתי הביתה ויצאתי לדרכי והגעתי בזמן לשיעור!!!

time to fly

New member
ולי לעומת זאת

קרה משהו הפוך קמתי בבוקר לראיון עבודה איחרתי לאוטובוס אז המתנתי חצי שעה אמרתי אקח אוטובוס לתחנה המרכזית, אתפוש משם מונית לרכבת, כך אגיע יותר מהר מאשר להגיע לעזריאלי וללכת ברגל אז הגעתי ולקחתי מונית שילמתי 30 שקל כי הייתי פשוט בפינה כשהגענו ראיתי את הרכבת בורחת לי אז הודעתי שאני מאחר לראיון והתיישבתחי ברכבת לקרוא את הספר המדהים שלי (הסיפור שאינו נגמר) ואז פתחתי את העייניים ראיתי שאנחנו בתחנה של נתניה, היכן שאני צריך לרדת פספסתי אותה ירדתי בחדרה
צלצלתי לחברה טובה שלי, רבתי איתה כי היא לא הבינה אותי ולקחה אותי לא נכון וחזרתי לנתניה ברכבת ההפוכה סיפור זוועתי הא?
למדתי ממנו דברים, אני מקווה
שלומי

Jerald_Admonds

New member
המממם... עוד סיפור

יום אחד קמתי בארבע בבוקר ארזתי תיק קטן יצאתי החוצה והחלטתי ללכת ולראות מה נמצא מעבר לצד השני של ההרים הנמצאים במרחק לא רב מערד. בעיקרון ידעתי שסוסייא נמצאת שם, אבל לא האמנתי והייתי חייב לראות בעצמי.. אז התחלתי ללכת, וללכת. ובדרך אני רואה גללים של כבשים וניזכרתי ברועים הבדואים העוברים קבוע במקום, ופחד החל לקנן בי. לא שיש לי משהו נגד הבדואים, הם אחלה של בני אדם! אבל הצעירים שלהם לא הולכים על פי דרכיהם,ורק לפני כמה ימים התרחש הרצח של היהודי בדיוק באותו אזור לפני סוסיא. ועדיין הייתי לבד, רק אני והסכין שלי, ואני נכנס יותר ויותר עמוק לשטח שלהם. המשכתי בינתיים ללכת מתקדם הלאה.. עברה שעה שעתיים, ואני יכול לראות את אזור המגורים שלהם. החלטתי לשוב לאחור, אך לפתע הופיע קול בראש שלי שאמר לי תמשיך! אם אתה לא יכול להתקדם עד לגבול בינך לבינכם איך תוכל לערוך את המסע שמיועד לך בעתיד? אז המשכתי עוד קצת, אבל הפחד שלי החל לגבור פחדתי מכל חרק וזבוב שנתקל בי. אבל הקול דחף אותי הלאה. והפחדים גדלו, אבל הייתי חייב את זה לעצמי, להוכיח שאני יכול. והנה אני שומע את הצעקות שלהם, כשהם מתעוררים ומתחילים לארגן את העדר. אבל המשכתי, עוד צעד ועוד צעד. אוי כמה שפחדתי, הם לא בדיוק אוהבים יהודים, ונעים במדבר יותר טוב ממני. אם אני אתקל בהם אני אהיה נתון לחסדים שלהם. התחלתי לחזור לאחור אך הקול הצליף "תמשיך!" אז המשכתי ואז הגעתי ממש ממש קרוב למגורים שלהם (השביל היחידי עבר דרכם). ואז הרגשתי הקלה, אני יכול לחזור כי הגעתי לגבול ה"בטוח". התחלתי לחזור לעיר כמו משוגע, בחצי ריצה בין הגבעות... אני יודע שכל הקטע הזה היה טיפשי, אבל אני מניח שאם לא הייתי עושה את זה הייתי מצטער על זה, ועדיין עברו סיורים של צה"ל במקום לכל מקרה שלא יהיה. שי.

Jerald_Admonds

New member
עוד סיפור ../images/Emo19.gif

בל"ג בעומר של שנה שעברה, עשיתי את המדורה עם כמה חברים שלי במקום שנחשב לאחד מהקצוות של ערד, במדבר עצמו. באמצע המדורה הלכתי קצת אל תוך המדבר ולאחר מאט הליכה התיישבתי על סלע שהיה ממוקם מעלל לואדי כזה שנמשך עד לחתך של שתי גבעות.הירח היה בחצי דרכו למעלה וכולו היה אדום לגמרי, והוא השתקף בצורה מדהימה על מיימי ים המלח אשר ניראה דרך החתך של הגבעות. החלטתי לבצע טקס קטן לפני שהמראה המדהים הזה יחלוף, ובטקס ביקשתי מהירח שיעצים את הכוחות האנרגטיים והתפישה הרוחנית שלי. באותו רגע של סיום הטקס חשתי את כולי נטען בעוצמה רבה, והרגשתי אהבה רבה לכל הסביבה. אך מאוחר יותר באותו הערב סבלתי מהתמוטטות עצבים אדירה כמו כזאת שלא חשתי מעולם, והיא חזרה לסירוגין בחודש שעבר מאז, למרות שהייתי רגוע מאוד וכל החיים שלי זרמו כמו שצריך. בסוף אותו חודש באז אותו ל"ג בעומר החלטתי שמשהו חסר לי, כאילו איבדתי משהו. אז התחלתי להסתובב ברחבי ערד, והרגשתי את עצמי נסחף אל עבר אותו מקום שבו עשינו את המדורה. זה היה אחד מהימים החמים של השנה, בחוץ היה כ 40 וקצת מעלות צלזיוס והחום היה בילתי ניסבל! המשכתי הלאה לאט לאט אל עבר אותו מקום, ואז הגעתי אליו. התיישבתי באותו סלע, הראות באותו יום הייתה מצויינת והיה אפשר לראות חלק מים המלח במרחק 20 ק"מ משם דרך אותורווח בין הגבעות. הרגשתי שלם, כאילו סגרתי מעגל. ואז הבנתי שההתמוטטיות היו בעצם הסתגלות של הגוף שלי לאנרגיה החדשה. הייתי שמח, ומצאתי שם חתיכת אבן יוצאת דופן בצורת חצי סהר. החלטתי שזה יסמל בצורה פיזית את סגירת המעגל, וחזרתי הביתה. שי.

m_katzmann

New member
פחדים ורצונות ממשים את עצמם

מאז שקראתי את הספר כוחו של התת מודע התברר לי איזה עוצמה אדירה יש בנו אותה אנו כמעט ולא ממשים. אני סובלת מסחוס שחוק לגמרי בקרסול ורגע לפני נתוח לקיבוע העצם התגלגל לידי הספר. אמרתי לעצמי מה זה יכול להזיק ננסה לדבר עם התת מודע ולבקש ממנו שירפה קצת את הכאבים ברגל. למרבה הפלא זה פשוט עבד. ניסיתי זאת כמה פעמים ותמיד מתממשות כל הבקשות. וכאשר אני עושה זאת בצרוף לחן או ריקוד אפילו מדומיין זה עובד עוד יותר טוב. מאז אני כבר לא זקוקה לפיסיוטרפיה שהקלה קצת על הכאב. כל מה שאני צריכה לעשות זה לבקש מהכאב שפשוט ילך ממני - תוך כמה דקות - אני פשוט הולכת כמעט ללא כל כאב. הבעיה שזה עובד גם בצורה שלילית. כל פחד שהיה לי עד היום התממש. לעתים אני מנסה להדחיק את הפחד ולשכנע את עצמי שאין צורך לחשוש ואז בבום אחד זה קורה ואומר: רגע גם אני כאן. עכשיו את חייבת להתייחס.

ronilush

New member
עוד סיפור...מציאות או חלום באיכילוב

היינו אני ובת זוגתי באירוע נפלא ומרגש על שפת הים שם שתינו משקה אלכוהולי ירוק וזללנו סושי מעולה. לפתע החלה היא להתפתל מכאבים איומים ונשכבה על הרצפה מייד נסענו לאיכילוב ושם ראינו כמה מראות מדהימים למדי, הכול היה כ"כ סוריאליסטי. איש ששכב לידנו בתור ונראה מת לחלוטין התחיל פתאום לדבר בפלפון ופתאום שני אנשי מד"א הכניסו עוד אדם שנראה חבול קשות בפניו וספרו שהוא שומר שפטרל עם הכלב שלו עד שפתאום הכלב משך אותו בחוזקה לתוך עץ. ואז הגיעה מישהי שנשך אותה כלב ואני חשבתי שאולי זה אותו הכלב שברח מהשומר.ועוד כמה דברים מוזרים.גם נתנו לה איזה חומר הרגעה שקצת מסטל אותה וכנראה גם אותי כי פתאום התחלנו לצחוק צחוק עליז מדי בשביל בית חולים וזה הצחיק אותנו עוד יותר. בקיצור הפסדנו את כל האירוע הנפלא אבל הרווחנו חוויה לא רעה. האירוע למעשה קרה ב"מציאות" אבל היתה לו איכות של חלום שפשוט הרגשנו שחלמנו יחד. זו חוויה נהדרת.

אחלה! הסטתם את נקודת התפישה

שלכם ביחד... זה דבר די ידוע שליציאה משגרה (כל יציאה מהשגרה) יש השפעה משונה מאוד על נקודת התפישה... ואגב, ברוכים הבאים לפורום, אתה וזוגתך גם יחד! בתודה על ההודעה הנפלאה, בן

מדהים! כל הכבוד!

זה אכן עובד - מנסיון שלי ושל תלמידי. אם תהיי סבלנית ותשלבי גם ריקודים פיסיים ותרגילים פיסיים זהירים, עדינים ונכונים, המשולבים בדמיון (בין היתר: הליכה וטיפוס), יתכן מאוד שתוכלי לרפא עצמך לחלוטין (ויתכן גם שלא... נא לא לבוא אל "תפוז" בתביעות שאחר כך הם יאשימו אותי בהן!...) אני רוצה לאחל לך שתמשיכי לגלות את הכוח המופלא שקיים בתוכך - ותמשיכי לחלוק את תגליותייך איתנו כאן... ברוכה הבאה לפורום... שלך באהבה בן

איך גיליתי את "הכוח"?

מאז היתי ילדה קטנה, היו קוראים לי תופעות מוזרות עם אבי. למשל: ערב אחד הוא ישב בסלון וצפה בט´ל,( לפני אמצאת השלט). עוצמת הקול, היתה נמוכה מדי וממש לא היה לו כוח לקום ולהגביר. תוך כדי שהוא מתחבט עם עצמו אם לקום או לא, אני הגחתי מהחדר שלי הלכתי בהסך הדעת לטל´ הגברתי ווליום וחזרתי לחדר שלי להמשיך לעסוק בעיניניי. אבי היה משוכנע שיש ביננו טלפתיה, למרות שהוא לא היה אדם רוחני, נהפוכהו וכך בגיל מאוד צעיר חייתי עם העובדה, שכמו שיש כל דבר יש גם טלפתיה. יום אחד שהיתי בת 11, שמרנו בחצר בה´ס, אני וחברתי. היה יום נאה שלאט החל להתקדר, הסתכלתי למעלה השמימה וחשבתי לי "ממממממממ.......משעמם לי, איך מתאים לי ל"עבוד" על חברתי עכשיו...", אני אגיד לה שאני מכשפה ואני יכולה לבצע כל דבר שהיא תרצה כדי להוכיח לה את זה.....", וכך אמרתי לה. באותה השניה שאמרתי את המילה "מכשפה", ברק חתך את השמיים קול נפץ אדיר מלא את האויר... הרגשתי את הצמרמורת שעברה בה באותו רגע. כמובן שניסתה להראות ספקנית, אך משהו מהוסס יצא ממנה... כן?.....מה את יכולה לעשות? שאלה קצת מצטערת ששאלה... שלפתי את המטריה שלי שעד כה היתה סגורה, שערי הארוך נרטב בגשם, פרוע מתבדר ברוח...(באמת נראיתי מכשפה באותו רגע). פתחתי בחטף את המטריה והנחתי אותה הפוכה על הריצפה... (כל העת, אני חושבת בלבי, אני אשחק משחק מושלם, אני אהיה הכי משכנעת בעולם...איך נראית מכשפה? אה...כן, מבט חודר בעיניים, מלא ביטחון עצמי של מישהי שיודעת סוד גדול... וחיוך זדוני בקצה שפתיים). אמרתי בקול "אני אגרום למטריה לבא לאן שארצה" ואז הלכתי מס´ צעדים, עשיתי תנועה עם היד, כמו שקוראים למישהו לבא... והמטריה זזה מיד אלי ונעצרה ע´י. חברתי הסתכלה בי בהשתוממות בולעת את רוקה, ולאר מכן אמרה, כשחזר אליה שיפוט הדעת :"כן?... זאת הרוח שהעיפה אותה אליך" אני, שנכנסתי למן טראנס, הרגשתי באמת כל- יכולה. הסתובבתי נגד הרוח ו"קראתי" למטריה ושוב היא זזה לעברי כשהתקרבה אלי פקדתי עליה לעצור, מיד עצרה, לזוז ימינה ושמאלה...ולסיום הרמתי את ידי בחטף והמטריה התרוממה באויר התהפכה ונחתה. חברתי פחדה לגעת במטריה לאחר מכן, ואז קרבה אלי ואמרה אני מאוהבת בילד מסוים בכיתה, (אותו ילד ממש לא סבל אותה) אם תגרמי לו לרקוד איתי הערב במסיבה, אני אהיה מאושרת וזה יהיה רישמי שאת מכשפה..... טוב הוא הזמין אותה לרקוד, רקדו כל הערב ואף ליוה אותה לביתה... אתם מתארים לעצמכם מה התחולל למחרת בכיתה? התלחששויות, מבטים קצת חששניים ואני.... כבר לא היתי אותה ילדה בישנית וחולמנית היתה לי עוצמה!

Jerald_Admonds

New member
וואו אחותי סיפור מדהים... ../images/Emo59.gif

כניראה יש לך גישה טבעית לכל הנושא:) שלא לדבר שעם ביטחון עצמי, אמונה, והרבה נחישות אפשר לעשות הכל:)) ח"ח2X :)

eliii

New member
צחוקים חבל"ז../images/Emo13.gif אז מה נשאר

מכשפה או לא?!

eliii

New member
ואגב..אני מגיש את הודעתך בתור

מתמודדת ראויה להודעת היום של הפורום (לתשומת לבו של בן).

עז

New member
אמונה ?

אנא הגדר את המונח אמונה. חלימה יוצאת דופן? אולי אתה מתכוון לחלום יוצא דופן?

למעלה