"עוד סיפור אחד של אהבה"

ranch22

New member
"עוד סיפור אחד של אהבה"

תגובות,תמונות,מה שיש לכם... תמונות שלי יבואו בהמשך....בע"ה :)

היה לי קשה, לשמוע איך הרסו את הלחן

של "אדון עולם" הוא שר יפה, מרגש, אך הוא הרס את הלחן לדעתי... אני תמיד אוהבת יותר את המקורי. נינט שרה מהנשמה, ושמעו את זה. הדג נחש למרות שאני אוהבת את החידוש שלהם לאלוהים שלי, לפי דעתי לא התאים למחווה לזכרו. יותר מידי קצבי. אולי זאת רק אני, אבל אני מעדיפה את הזמרים שאכן הכירו ועבדו עם עוזי, רק הם יכולים לשיר את השירים של עוזי. חתכו כמה קטעים ולדעתי זה פשוט לא היה לעיניין, ככה זה כשזה לא שידור חי. אבל מי אני שאגיד משהו.. ואוהד ריגש אותי, אי אפשר שלא לבכות בשיר "אל תגעו באהבה".

ranch22

New member
בדיוק כמוך!!

הלחן נהרס לגמרי,שהראו את איה בוכה לא ידעתי אם זה בגלל ההתרגשות או בגלל שהוא הרס את הלחן,באמת. הדג נחש בהחלט יותר מידי קצבי. אל תגעו באהבה-מרגש ואמיתי. נינט טייב-בהחלט שרה מהלב,ביצוע יפהה. ליאור נרקיס-ביצוע מקסים,בא מהלב ויצא אל הלב. שימי תבורי-נתן את הנשמה וראו את זה. הראל סקעת-"אהבנו" היה יפה,"עכשיו התור לאהבה"-פחות. זהו בערך... ועוד מעט התמונות,צפו להתקפים חח

בדיוק כמוך ככה אני הרגשתי

ואמרתי לחברה שלי תשמעי זה פשוט לא בסדר הוא הרס לחלוטין את הלחן, אם כל הכבוד לקול המדהים שלו. וכאב לי שאולי זה פגע במישהו..

ranch22

New member
**תמונות**

נתחיל מהתחלה... חלק מהתמונות קשות... האיכות-נחמדה. הקלוז אפים-יותר מידי... חח תהנו!!

ranch22

New member
עשר

טוב אני זזה לישון,יש עוד תמונות אבל הן למחר כי הן יותר קשות לצפיה(עצובות בעיקר) וכי אני חייבת ללכת,לילה טוב לכולכם,אתם מוזמנים להגיב בינתיים.

תודההה, אין עלייך../images/Emo3.gif

ועל כך מגיע לך ח"ח.
לילה טוב!

למעלה