עוד סיפור חמוד
וזה שלא

אורא

New member
עוד סיפור חמוד ../images/Emo3.gif וזה שלא

תגידו שאני רק משמיצה אותו. לפני שנה בספטמבר, חודש הולדתי, אימי היקרה והמיוחדת הכינה לי הפתעה 4 ימים באמסטרדם אני והיא לבד.. החבר נפגע שאני עוזבת אותו, אבל התמודד בגבורה עם הבדידות בבית החדש שלנו. כל יום שוחחנו בטלפון, והוא התלונן על זה שהשארתי אותו לבד. ביום האחרון אחנו מגיעות לשדה תעופה סכיפול, בשעה 17:00 שעון הולנד, הטיסה אמורה לצאת עוד חצי שעה. אני מתקשרת ואומרת לו שאנחנו בשדה ושיתאם עם אבא שלי לקחת אותנו. הו אומר אתן לא טסות , נפלו התאומים כל הטיסות מבוטלות . התקשרתי לאבא שלי בהלם לא יודעת מה לעשות, היינו אמורות לחזור ארצה בטיסה של KLM , רק אחרי 3 שעות אישרו לנו שזה מה שקרה וביטלו את כל הטיסות למזרח התיכון. הגיע מישהו ישראלי שהתחיל לארגן את כל הישראלים במקום . לא היו מלונות פנויים בכל אזור אמסטרדם וסכיפול עקב כנס שהתחיל באותו יום. החבר שלי מייד נסע להיות עם אבא שלי בירושלים ומשם הם התחילו טלפונים ובעזרת מישהו מהשגרירות סידרו לנו מלון. כמובן שאבא שלי מהלחץ לא ישן כל הלילה. רק בשעה 1 לפנות בוקר נכנסנו למלון, הזמנתי לאמא שלי שוקו חם והתקשרתי להרגיע אותם שאנחנו בסדר. למחרת בערב חזרנו ארצה בטיסה מיוחדת שאל על הוציאה לישראלים. הבית חיכה לי מבריק, מלא סידורי פרחים, עוגה מדהימה,הוא הכין ארוחת ערב לי ולהוריי, מים חמים במקלחת, וחבר מתגעגע ודואג. אפילו כביסה מלוכלכת הוא לא השאיר (שלח למכבסה). אור

בולי27

New member
גם אמא שלי נתקעה שם איתך...

היתה בדיוק תערוכת הפרחים בהולנד, והיא היתה שם, אבל לא הצליחה לחזור גם למחרת....

אורא

New member
תערוכת הפרחים היתה מדהימה

והיה מאוד קשה למחרת, רק בזכות הקשרים של אבא שלי במקומות הנכונים.. הצלחנו לעלות על הטיסה השניה של אל על שיצאה מהולנד לישראל אור

למעלה