שירות גרוע
New member
עוד סיפור על שירות גרוע – אומגה פון בהרצליה
קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות!
במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו).
המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון.
מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא.
נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר.
לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל!
זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם!
לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪.
אבי סירב וביקש שיחזירו את המסך שלו בחזרה.
היום הוא הלך לחנות לאסוף את המכשיר והתוצאות:
- המכשיר שרוט כולו למעלה (כנראה הם פתחו אותו משם ולא בצורה עדינה במיוחד)
- הכפתורים של המכשיר כבר לא עובדים ולא ניתן בכלל להדליק את המכשיר.
- כאשר לוחצים קצת מעל הכפתורים מרגישים שהפלסטיק נלחץ פנימה, כלומר, הם לא סגרו שם משהו כמו שצריך.
כאשר אבי שאל אותו למה עכשיו המכשיר לא עובד בכלל הם רק אמרו שהם החזירו את אותו המסך וזהו.
שכל אחד יסיק מהסיפור הזה מה שהוא רוצה, אני מספר לכם את הסיפור (עובדות בלבד!)
קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות!
במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו).
המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון.
מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא.
נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר.
לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל!
זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם!
לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪.
אבי סירב וביקש שיחזירו את המסך שלו בחזרה.
היום הוא הלך לחנות לאסוף את המכשיר והתוצאות:
- המכשיר שרוט כולו למעלה (כנראה הם פתחו אותו משם ולא בצורה עדינה במיוחד)
- הכפתורים של המכשיר כבר לא עובדים ולא ניתן בכלל להדליק את המכשיר.
- כאשר לוחצים קצת מעל הכפתורים מרגישים שהפלסטיק נלחץ פנימה, כלומר, הם לא סגרו שם משהו כמו שצריך.
כאשר אבי שאל אותו למה עכשיו המכשיר לא עובד בכלל הם רק אמרו שהם החזירו את אותו המסך וזהו.
שכל אחד יסיק מהסיפור הזה מה שהוא רוצה, אני מספר לכם את הסיפור (עובדות בלבד!)