עוד סקיצה חדשה

The Crusader

New member
עוד סקיצה חדשה

הייתי היום בכנס... פגשתי כמה מהחברה של הפורום... (סליחה על החיפזון ושלא נשארתי לדבר איתכם... אבל הייתי חייב לזוז הבייתה) בכל אופן קניתי כמה חוברות קומיקס (בינהם חוברת tp מגניבה של סוג´ון משהו כזה לא זוכר...) בכל אופן קיבלתי ימבה של רעיונות והשראה לכן הנה עוד סקיצה ראשונית כמבוקש... הבן אדם הזה יהיה מן אוטוליקוס למי שראה הרקולס אבל יראה (בתקווה) יותר טוב אאה כן והוא כבול באזיקים לצינוק... just for kicks... any way enjoy נ.ב סוף סוף הבנתי למה זה סרק לי בגוון כחלחל... מסתבר שאם אני סורק עם שכבה עבה של נייר אז זה סורק טוב.. כנראה דף אחד לא מספיק והאור עובר דרך וקולט קצת מהגוון של "המכסה" של הסורק...

Scum Bunny

New member
אבל אתה לא צריך להתאמץ

אתה יכול לנקות כל סריקה די בקלות אם רק תעלה אותה בפוטושופ (או כל תוכנה דומה), תעביר אותה למצב grayscale (או שחור לבן) ואז תשחק עם הסליידרים של brightness ו-contrast עד שהרקע לבן ונקי, והציור כהה וברור. בפוטושופ זה אם אני לא טועה תחת טאב image/adjust.

The Crusader

New member
אני יודע...

הבעיה שניתן גם לראות בציורים הקודמים שלי שכן ניקיתי אותם היא שזה מקהה נורא ומשחיר את העפרון ולכן קו שהיה אמור להיות לא חזק נראה חזק וזה יכול להרוס את הציור... או לפחות להזיק לו קצת

Scum Bunny

New member
תנסה...

תנסה לשחק עם ה curve. זה מאפשר שליטה עדינה יותר על הגוונים. בשילוב עם brightness/contrast אתה יכול לשמר לא רע את התמונה שלך. רק צריך קצת אימון.

Scum Bunny

New member
מצפון

המצפון שלי הציק לי. אני חייב להתוודות שהציור הנ"ל הוא אמנם שלי, אבל מבוסס על קונספט של ידידה. אני הרבה פחות מקורי. הנה. אמרתי את זה. Phew.

Logan16

New member
דמזכיר בדרך מאוד מוזרה

תראה אותו שהוא גמור + שפם או זקן

Logan16

New member
אני גם כמעט קניתי אותה

אבל לא היה לי מספיק כסף אני עוד אקנה איך היא ? מעניין ?

The Crusader

New member
וואו פעם ראשונה

שמגיבים לי כל כך מהר... אני כטולי נרגש... חח לא קראתי אותה עדיין (זה איזה 100 עמודים ככה שיקח שעה בערך...) בכל אופן ממה שראיתי זה אמור להיות יפה... יש את כל המרכיבים... אומנות מדהימה!!! ושילוב של מיתולוגיה עם די אנ די.. איך אפשר לטעות... חחח ובקשר לגנב תכננתי לעשות לו זקנקן צרפתי קטן (בעיקר מזיפים וחוסר גילוח) וגם אולי שפמפם... נראה.. מה שכן אני נורא אקפיד לעשות אף קטן! ^_^

badgorilla

New member
מוזר

אף פעם לא ראיתי מישהוא מישתמש ב בולשיט הזה של ה עיגולים והקווים ליפני הציור... יצא נחמד

*GormE*

New member
אני לא משתמשת בעיגולים וכאלו

אבל אף פעם לא למדתי באופן פורמלי

Scum Bunny

New member
גם אני לא

מצד שני אני אף פעם לא מנסה לדייק בפרופורציות, ורואים את זה. התמונה שצירפתי למעלה, למשל.

ailag

New member
אני! אני!

אבל מצד שני, יש לי סגנון שונה. (פעם הייתי מציירת איתם. בהתחלה, כשניסיתי לגרום לסגנון שלי לא להראות מזוויע.)

apathic

New member
כמעט כולם משתמשים בעיגולים האלה...

זה יותר קל ככה. אבל בסגנון שלי זה לא תקף. אני יכול להסתדר גם בלי. שמתי לב, דרך-אגב, שאפשר לראות את זה בהרבה סקיצות שלכל מיני ציירים... אצלי דרך-אגב זה לא ממש עיגולים - יותר נכון ביצים מעוותות.

yonabarak

New member
הערות

הידיים קטנות מידי ביחס לגוף. התנוחה: הוא לא נראה כתלוי מהאזיקים, או ככבול על ידיהם. התנוחה נראית כמו הרקולס בשיא אונו שנושא את העולם על כתפיו. נסה משהו יותר רפוי, יותר תלוי. שיראו שהוא לא בעמדת שיא הכוח כרגע.

*GormE*

New member
אחת מהמשימות שהרקולס הטיל על עצמו

אחרי שהרג את משפחתו בטעות כי הוא כזה חזק היתה לקטוף שני תפוחי זהב מאיזה עץ מופלא. הוא ביקש מאטלס שמחזיק את העולם בדרך כלל ללכת להביא לו את התפוחים ובנתיים הוא יחזיק את העולם על כתפיו. אטלס הלך והביא ואז אמר להרקולס שהוא מאס בלהחזיק את העולם ומעכשיו רק הרקולס יחזיק אותו. הרקולס הסכים אבל בתנאי שהוא יחזיק אותו לרגע אחד בזמן שהוא ישים כריות על כתפיו ובזמן שאטלס החזיק לו את העולם לרגע הרקולס לקח את התפוחים וברח אקיצר, שניכם צודקים

apathic

New member
מכיר את הסיפור...

מעניין מה היה קורה אם גם הייתי זוכר אותו...

The Crusader

New member
האמתי זה מה שרציתי להראות...

רציתי להראות אותו כאילו הוא לא באמת תשוש או משהו כזה אלא במצב של.. עוד שנייה אני מזנק עם הקיר אלייך כלומר שהוא לא יראה חסר אונים... (כי אם זה היה קומיקסי אז בריוע הבא הוא היה משתחרר ומזנק על השומר...) אבל צודק בקשר לידיים

למעלה