עוד סקר קטן....

whatever4

New member
עוד סקר קטן....../images/Emo163.gif

מכיוון שהיה סקר להופעה הטובה מבחינת הסטיינלינג עכשיו מתבקש לעשות סקר הפוך- איזה הופעה לדעתכם הייתה הכי גרועה מבחינת הסטיילינג
איזה תלבושת/תסרוקת הכי שנאתם?

ששוניקו

New member
טוב, זה היה מתבקש

הנפילה הסטייליסטית של נדיה, עם השמלה האדומה והזוועתית שהיא לבשה. ג'סיקה ב boy's are back in town אוו גאד זה היה זוועה. התסרוקת המפחידה של קארי ב young lovers והשמלה הנוראית שלה בגמר. משקפי השמש הזוועתיות של בו בI dont wanna be כל כך לא התאים לבגדים שזה בגדר פשע. והזוכה הראשי הוא אנתוני עם החולצה הירוקה המזוויעה שנראית כמו נזלת ולא התאימה למכנסיים בכלל, והפתעה זו גם היתה ההופעה החלשה ביותר שלו

Kryptonite

New member
זה קל.../images/Emo168.gif

נדיה בTime After Time קרי בAlone (שבוע לא טוב לסטייליסטים שם, הא?)

shalehet

New member
די.. קארי נראתה שם מדהים לדעתי

עם החליפת ג'ינס לא ממש אהבתי אותה וגם לא עם החולצה הכתומה הנוראית הזאת עם הזהבים.. שרה שם מדהים.. אבל הבגד.. זוועה, גם השמלה הכחולה, היתה נוראית, נראתה עליה כמו שמלת הריון.,. בכלל לרוב לא אהבתי את מה שקארי לבשה, פרט להופעה הזאת (בתמונה) שמאוד אהבתי ועוד כמה. גם את הלבוש של מקאילה וג'סיקה לרוב לא אהבתי

Kryptonite

New member
ממש לא אהבתי את השיער שלה../images/Emo168.gif

שם, בתמונה ששמת היא מדהימה

shalehet

New member
חחח... דווקא פה אהבתי את הלבוש

אני מעדיפה את המראה התלתלי.. וזה אולי בגלל שיש לי שער כל כך חלק ומעצבן וכל חיי חלמתי על תלתלים, אז אני מקנאה בכל מי שיש לה שיער כזה.. למה להרוס אותו עם פן... זה מכוער....

Kryptonite

New member
השיער של קארי../images/Emo168.gif

חלק במקור, ככה הוא היה לפחות בוידאו הביתי שהראו לנו... אני מתאר לעצמי שהיא לא עשתה שם פן. גם כשהוא מתולתל הוא עמוס מידי בתכשירי שיער וזה לא ניראה טבעי, אני לא מת על זה. אם כבר - הוא יפה כשהוא עם בקבוקים, כמו בSin Wagon

shalehet

New member
אני אוהבת אותה בכל מצב

אני סתם לא אוהבת פן, בלי קשר אליה

whatever4

New member
חחח...פן רולז../images/Emo47.gif

אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו
....

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

בערך כל הופעה של ג'סיקה!!! בלי להגזים.. היא תמיד אבל תמיד מתלבשת פשוט נורא... יש פעמים יותר סבירות אבל לרוב זה נורא..

14מתן

New member
חחח טוב שלא הגזמת

היא לא הייתה כזאת נוראית תראי את התמונות שצירפתי, נורמלי לגמרי
וגם בשבוע הראשון היא לבשה שמלה שחורה סבירה והיה עוד משו שלא הצלחתי להשיג תמונה שלו

למעלה