עוד סקר קטן

עוד סקר קטן

עם מי לדעתכם/ן בראד היה צריך להישאר? האם הוא עשה בחירה טובה שהתחתן עם ג'ניפר, או שהיה צריך להישאר עם אחת האקסיות שלו? לג'ניפר, הצביעו -
לגיוונת' פאלטרו, הצביעו -
לאנג'לינה ג'ולי(למרות שהם לא יצאו) -
לג'ינה דיוויס(למרות שהקטע ביניהם לא היה רציני) -
וכמובן שלבראד יש עוד רשימה ארוכה של אקסיות, אז אם אתן/ם בעד מישהי שלא ברשימה הצביעו -
וכתבו את שמה. אה וכמובן פרטו למה בראד מתאים דווקא לזאת שכתבתם/ן. אני אישית הולכת על -
כי הוא וג'ן פשוט נועדו אחד לשני. הם נראים פשוט טבעי ומושלם ביחד. אבל אני גם בעד -
, וזאת: אני.
חחח הלוואי והייתי יוצאת עם בראדו'ש! הערה חשובה: בבקשה כותרת שימו את הסימן של זאת שאתם/ן בעדה, ורק בתוכן פרטו את הסיבה.

karin byrne

New member
../images/Emo41.gif

כי היא פצצה והם היו נראים ממש טוב ביחד...ולא יודעת למה אבל הם נראים לי מתאימים...ואנג'לינה גם ממש חמודה...אהההה ועוד משו-
-אני...חיחיחיחי....הייתי מתה לצאת עם בראד...אפילו רק פעם אחת...

אוקיי ברור ש../images/Emo39.gif כי..

בעיני היא הבחורה הכי יפה בהוליווד יותר מג'ניפר אפילו! והוא הבחור הכי יפה בהוליווד ככה שהם מתאימים... ג'ניפר נראת יותר כמו אחותו..הם ממש דומים בעיני.. חחח וחוצמזה אני יותר אוהבת את אנג'לינה היא ממש יפה!

tuty fruty

New member
הסבר

אוקי קודם כל חוץ מבראד פיט אני ממש אוהבת את ג'ינפר אניסטון היא ממש מהממת ושחקנית מעולה וראיתי אותה בעוד סרטים חוץ מהסידרה חברים.. ואת שניהם גם את בראד וגם את ג'ניפר אני ממש אוהבת אז למה לא לאהוב את שניהם ביחד כזוג!

Kippi S

New member
הם פשוט יפים ביחד!!!ג'ן ובראד

למרות שבראד ואנג'ליה גם ממש חמודים ביחד.. בראד וג'ן יותר!!!

מיצי007

New member
../images/Emo108.gif

כי זה הסימן שלי ובעקרון הוא נשאר איתי,ג'ניפר היא סתם הסוואה אם לא ידעתן. אני מאוד פוריה ויש לנו כבר 10 ילדים,ה-11 כבר בדרך

כן, את לא חרמנית

רק כמעט התעלפת כאן כששמו את התמונה הזאת שהוא יושב על המרפסת ושם את היד שלו בחולצה כזה על החזה(אני לא מצליחה למצוא את התמונה כרגע)... חחח להזכירך את אמרת משהו כמו :'' כן, כן, תיגע בעצמך, אני לא חרמנית''. חחחחח. הנה ניצחתי והוכחתי - המנהלת חרמנית על בראד פיט!! *תרועות ניצחון נשמעות ברקע*

מיצי007

New member
זה בצחוקים ניר,הכלל צחוקים

זה ברור שאני חמה עליו כאילו,איך אפשר שלא.

מיצי007

New member
אני יכולה לעשות הרבה יותר מלהרוג

אותך
אני שמחה שאת נהנית,ככה זה צריך להיות בפורום

אררר../images/Emo87.gif

דיקטטורית ארורה שכמוך
נו טוב- את חתולה מיוחמת *כל ימי השנה, כן?
*... אני רוצה ל..... *בורח* *נרצח*

למעלה