עוד סקר........ שרידן.... שיער ארוך או קצר.....
L LauraLF New member 22/12/03 #3 היא פשוט יפה בכל צורת שיער שהיא... קצר ארוך קרחת אפרו....היא פשוט יפה!
S shuis4ever New member 23/12/03 #4 כנ"ל../images/Emo45.gif יש לה פנים מושלמות---- לכן כל תספרות תתאים לה!
ב בריידי בריידי New member 23/12/03 #6 הופה... מה קרה אתה חושב ששרידן בסדר? או שזה סתם איזה קטע שאתה מנסה כאילו להראות שאתה חושב שהיא בסדר? ולמה החלפת שם משתמש? סגרו לך את הקודם? אחח, כמה שאלות....
הופה... מה קרה אתה חושב ששרידן בסדר? או שזה סתם איזה קטע שאתה מנסה כאילו להראות שאתה חושב שהיא בסדר? ולמה החלפת שם משתמש? סגרו לך את הקודם? אחח, כמה שאלות....
ב בריידי בריידי New member 23/12/03 #8 למה אתה קורא לה אנג'ל-ברט, לא קוראים לה אנג'ל גירל? ברט זה הכינוי לצ'ריטי בד"כ.
B Bow Wow2 New member 23/12/03 #10 גם אני. אתם מבינים... תקנון הפורום אוסר על לחשוב מחשבות רעות על דמויות. במקרה של האנג'ל-ברט חרגתי טיפה בגלל שהיא באה פעם ב100 פרקים, אז אני מתאר לעצמי שאף אחד לא נקשר אליה ממש...
גם אני. אתם מבינים... תקנון הפורום אוסר על לחשוב מחשבות רעות על דמויות. במקרה של האנג'ל-ברט חרגתי טיפה בגלל שהיא באה פעם ב100 פרקים, אז אני מתאר לעצמי שאף אחד לא נקשר אליה ממש...