עוד סרטון אחרון מפורד...וקראדם אחרון

מירבי ת

New member
עוד סרטון אחרון מפורד...וקראדם אחרון

הוסיפו סרטון קצר של הסיום של האירוע. יש שם איזה החלפת מבטים ביניהם ושניהם צוחקים.....זוהי שקיעתה של הקראדם..נתנו לנו עוד טעימה קטנה אחרונה. http://www.youtube.com/watch?v=rdMmlhQaMe4&feature=related ואני חייבת להגיד ששמעתי את הסינגל של כריס עכשיו. פריז הילטון ביצ'. זה שיר ממש חמוד, ואין לי בעיה לפתוח את הרדיו בבוקר בדרך לעבודה ולשמוע אותו - הוא יעשה לי מאוד שמח. שיר ממ בסדר. לא מאסטרפיס אבל אנרגיות טובות.חוץ מזה - שבאמת כולנו צריכים לחיות תמיד כאילו זה יומנו האחרון.... ביי ביי קראדם. מיס יו אולוויז.

mayarel

New member
וואו תודההההה

עוד רגע של אדם מקטין קצת את המצב הקשה שלי ביומיים האחרונים.. חחחחחחחחחחחח כמה מוזר לראות אותם ככה אחד ליד השני ולא מחובקים. איך אהבתי שהיתה תקופה שהם היו מחובקים כל הזמן. זה היה מקסים. ביי קראדם.

MIDNIGHT SKY

New member
לא רוצה להגיד ביי לקראדם ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

TOO HURT

t r e c o o l

New member
נצל"ש-קייטי אלן (אשתו של..)בהריון!!!

אין יותר קראדם, אין פנטזיות יותר.. למברי פוראבר!!!!!!!!!!!!

t r e c o o l

New member
*אממ..עכשיו קראתי שיכול להיות שזה לא נכון..

אפשר להמשיך לפנטז חברה..

מירבי ת

New member
מספיק לעשות קראדם ביו טיוב כדי להבין....../images/Emo7.gif

כמה התופעה הזו היתה יפה וסחפה איתה אלפים. זה לא הפנטזיה - זו האהבה האמיתית של שניהם , איך שקריס אהב את אדם מההתחלה רק בגלל שהוא אדם , ולא היה אכפת לו שום דבר אחר. ואיך הוא למד ממנו , וכמה חום אדם נתן לו. וקריס היה שם מההתחלה לומר לכולם שאדם גדול , ושכל השאר בולשיט. זה פשוט היה יפה. והחיבוקים המושלמים שלהם ( רק שניהם מתחבקים ככה - כאילו הם מתאחדים לאחד). כל אחד אחר לידם נראה חסר... בקיצור - יותר מסתם סיפור אהבה מטופש. אולי הם עוד ישארו חברים , אם קריס יצליח לבלוע את הקנאה ולתת לאדם את הבכורה שעוד תבוא לו בגדול. לדעתי , קריס הוכיח שהוא נטול אגו בעבר , אז יתכן וזה יעבוד. וזה גם מאוד חשוב לאדם , הוא אמר בראיון פעם שלא חשוב מה , הם ישארו חברים לנצח. ומישהו עבד על ריקי הטמבל , שמיהר לפרסם את ההריון המדומה של קייטי......אותו אחד התנצל ואמר שזו בדיחה.

InbarKiii

New member
אוי למה לגרום לי לבכות../images/Emo7.gif

ואני יכולה להגיד ב100% שלקריס אין אפילו שמץ של קנאה. הוא גאה באדם והוא שמח על כל דבר שקורה לו.

InbarKiii

New member
חחח איך את מסוגלת לחשוב שככה הוא יבגוד באדם

כלכך מהר
חבר שלו צחק אלוהים חחחחחחח אני לא מאמינה שבאמת האמינו לזה מסכן בטח הציפו אותו בהודעות על זה חחחחח

t r e c o o l

New member
זה רק יעשה טוב לקידום המכירות של הסינגל../images/Emo189.gif

ג'סט סיינג..

למעלה