עוד סרטון שלי ..

daskaliano

New member
סרטון מצוין

את אימון המשקולות מהסוג הזה הייתי מחליף באימון שמתאים לאגרוף/אגרוף תאילנדי.

muaythai

New member
תודה רבה דסקלו

ולהבא, אקח זאת לתצומת ליבינו. בכל אופן, תודה. המשך שבוע טוב. בברכה, ארז שוקרון.

daskaliano

New member
ארז - מצרף לך סרטון של אימוני מרימי משקולות

כמובן שלא צריך לקחת הכל אחד לאחד ויש "לדלות" את מה שנכון, אבל מה שיש לחברה האלה זה כח מהיר מטורף וזו יכולת שנדרשת כדי "להתפוצץ" במכה לדוגמא או ללכת מהר מהמקום פנימה או החוצה. ככה מפתחים כח אמיתי - לשיטות האימון הללו מעולם לא מצאו תחליף. זהו בסיס שהייתי נותן לכל אדם - יש פה מרכיבים של כח בסיסי, כח מתפרץ, שתי רגליים, רגל אחת, פלג עליון - דחיפות ולחיצות, הנפות שונות מגבהים שונים לגבהים שונים ודדליפטים בווריאנטים שונים. אם נותנים לי מתאגרף, הייתי נותן לו את זה 3 חודשים משנת האימון - בחזרות נמוכות לבניית כח ומינימום מסה. לאחר מכן להעביר את זה לזירה לתרגילים ספציפיים. http://www.youtube.com/watch?v=wI6CB5ZnDlQ

daskaliano

New member
תרגילי כח ומשקולות למתאגרפים צריכים להיות

קודם כל הנ"ל כמובן מכוון לאנשים שיש להם הבנה ובסיס ויש מאמן שמשגיח, אבל העיקרון המנחה צריך להיות תרגילים מרובי מפרקים כמו סקווט על הוריאציות שלו, הנפות אולימפיות למיניהן, לחיצות חזה, תרגילי מתח וכמובן מקבילים. האימונים צריכים להיות ממוקדים בבניית כח מתפרץ של כלל הגוף, לא להיות בכמות של מפתחי גוף ולא במשקלים שיאפשרו גדילה בשרירים אלה בניה של כח כללי וכח מתפרץ. כמובן יש תרגילים מיוחדים כמו תרגילים עם פטיש כבד על צמיג, טיפוס על חבלים, תרגילי אתלטיקה למיניהם ועוד.

muaythai

New member
תודה רבה דסקלו!

אקח זאת לתצומת ליבי. אחלה של סרטון אחלה של הסברים ואחלה של תרגילים. אין עליך ידיד עזרת לי מאד, ומשם רק אוכל להתפתח וללמוד דברים חדשים .. לאט לאט אוסיף עוד ועוד דברים, ובקרוב אעלה עוד סרטונים. בברכת המשך שבוע מצויין, ארז שוקרון.

למעלה