עוד סרט המשך למגרש השדים

kfir number 1

New member
עוד סרט המשך למגרש השדים

טוב זה ממש מתחיל להיות מוגזם בטירוף. דפדפתי להנאתי בIMDB ומה אני מגלה????!!! שיש עוד סרט המשך למגרש השדים. מה לא הבינו שהסרט ההמשך שהיה ב2004 לא הצליח והיה גרוע אז מוסיפים שוב עוד סרט. ממש בושה!

pringles1

New member
קוראים לזה במקרה....

"מגרש השדים- ההתחלה"? אם כן זה סרט כ"כ גרוע!!! וואי 1 הגרועים! ראיתי וכבר התחלתי להתעצבן מהטמטום ואחרי איזה שעה של צפייה סגרתי!

kfir number 1

New member
לא

לא אם זה היה מגרש השדים ההתחלה הייתי יודע ולא כותב. את מגרש השדים ההתחלה אני מכיר. הכוונה שלי סרט חדש משנת 2005 ולא 2004.

kfir number 1

New member
אנשים

אנשים מה שאני ראיתי שזה משנת 2005 וזה ככול הנאה יופץ לבתי הקולנוע בארהב מה הקשר טלוויזיה? מי דיבר על טלוויזיה????

kfir number 1

New member
חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את "דפדפתי להנאתי"

מגרש השדים ההתחלה .. אין מה להשוות

סרט מעולה! מגרש השדים המקורי הוא סתם חרא וההתחלה הוא סרט ממש טוב מה רע בו גם יש קטעים מפחידים ומקפיצים גם יש סיפור ועלילה ולא איזה בת קופצנית שצועקת פאק מי ..:\

אתם טועים הנה מה שקרה:

זוכרים את הסיפור שנתנו את מגרש השדים ההתחלה לכמה במאים?? זה הגרסה של הבמאי ה 2 פול שרדר שעשה עבודה גרועה אז עשו את זה לגרסת טלוויזיה...

Ringi Bingi

New member
שאלה על מגרש השדים הראשון

הוא מפחיד? חברה סיפרה לי שאנשים התעלפו מהסרט הזה...

ת:

אז לפני יותר מ20 שנה זה נחשב מאוד מפחיד כי אנשים לא היו רגילים לדברים כאלה . יש כאלה שהיום חושבים שזה מפחיד לפי דעתי לא...

זה סרט ממששששששש מפחיד!

וכן, אנשים באמת התעלפו כשראו את הסרט הזה..... כשאנשים ראו את זה בקולנוע הם ברחו למסדרון ושם התעלפו....זה מה שאני שמעתי....

לא מפחיד בכלל...

אבל מעניין ומותח... פעם זה היה מפחיד... עכשיו כבר לא... עכשיו אפילו מצחיק בקטעים כמו ספויילר שהראש שלה מסתובב והיא מקיאה וכאלה... :)

toloko

New member
מגרש השדים

מישו יודע איפה אפשר להוריד את הסרט מגרש השדים?! זה שהיה בקולנוע לפני 5-3 שנים... אני מחפש אותוווו סרט חזק אששש אז בקשה שמישו יעזור =]

למעלה