עוד סריקות מהדיסק השישי...
ל לזג New member 9/4/02 #2 כן.. בבקשה!! אני מחפשת את שני הדיסקים עם השירים מהפרקים של "חמוץ מתוק" ו"תחרות המקהלות" (ואת העונה השישית שנודע לי רק עכשיו שיש לה דיסק... תוכל לעזור לי בבקשה?!
כן.. בבקשה!! אני מחפשת את שני הדיסקים עם השירים מהפרקים של "חמוץ מתוק" ו"תחרות המקהלות" (ואת העונה השישית שנודע לי רק עכשיו שיש לה דיסק... תוכל לעזור לי בבקשה?!
S stephanie w:p New member 9/4/02 #3 כן גם אני אני ממש רוצה את הדיסק של העונה השלישי והחמישית ואפשר שנחליף כי יש לי את של עונות 1,2,4,6 מי שרוצה את הדיסקים של עונה 6 אין בעיה צרו איתי קשר לאימייל [email protected]
כן גם אני אני ממש רוצה את הדיסק של העונה השלישי והחמישית ואפשר שנחליף כי יש לי את של עונות 1,2,4,6 מי שרוצה את הדיסקים של עונה 6 אין בעיה צרו איתי קשר לאימייל [email protected]
ס סמייילי New member 10/4/02 #4 אני חושבת שאת מתכוונת ל: the bitter suit ו- lyre lyre hearts on fire )מקווה שאייתתי נכון..) -סמיילי
O Osiris00 New member 10/4/02 #6 .... יש לי את כל הדיסקים אפשר לפנות אליי בICQ 95706466 או במסרים פה בתפוז...
ל לזג New member 10/4/02 #7 איזה מזל יש לי...! בבקשה, יש דרך שאני הולך לקבל העתק...?! בבקשה, בבקשה, בבקשה.....! אין לי ICQ... זה יוצר לי המון בעיות!
איזה מזל יש לי...! בבקשה, יש דרך שאני הולך לקבל העתק...?! בבקשה, בבקשה, בבקשה.....! אין לי ICQ... זה יוצר לי המון בעיות!