עוד עדות אופי נגד הצורר האנטישמי נתניהו

דורי 1981

Well-known member

DANIAVNI

Well-known member
בוא נעשה סדר
ליבי עם לירי אלבג והסבל שעברה
אבל מה לעשות
סבל איננו משפר את יכולות החשיבה והסקת המסקנות ולכן לדעותיה של לירי אלבג אין שום משמעות מבחינתי.
זה אולי עובר מסך ודעת קהל נהדר
שהנה החטופה מאשימה את ביבי
אבל בתכלס זו הצגה מתוכננת ומתוזמנת
בניצוחם של מתנגדי נתניהו .
אז מה אם היא מאשימה את נתניהו
מי היא בכלל ?

דורי 1981

Well-known member
אז מה אם היא מאשימה את נתניהו
מי היא בכלל ?
חיילת בצה"ל ואזרחית שהופקרה. כאזרחית בוגרת זכותה וחובתה להביע את דעתה, גם אם אנשים מסוימים לא שמחים לשמוע אותה. נתניהו איש מוות, מחבל, אנס ורוצח. הלוואי שימות בקרוב.

DANIAVNI

Well-known member
עזוב, הוא מתהפך כמו סטייק שרוף.
עשיית קרקס מה התנגדות לנתניהו איננה מועילה . אתה כנראה חושב שלהתנגד פירושו לאמץ כל דבר נגד . זה לא עובד כך.

זה שאני נגד נתניהו, לא אומר שאני צריך לאמץ כל רעיון אווילי נגדו.

ברגע שעומד למשל אדם כמו גדי אייזנקוט ומדבר נגד נתניהו אני מאזין ומכבד ( לא בגלל שהוא אב שכול ) .
אבל עיקר המשקל של דעתה של לירי אלבג נובע לא מחכמתה והבנתה אלא מעברה .
כנ"ל כשמשמיעים את המוקיון לפיד, העבריין לשעבר אולמרט ועוד שלל חרצופים .

Cranio

Well-known member
עשיית קרקס מה התנגדות לנתניהו איננה מועילה

זה שאני נגד נתניהו, לא אומר שאני צריך לאמץ כל רעיון אווילי נגדו.

ברגע שעומד למשל אדם כמו גדי אייזנקוט ומדבר נגד נתניהו אני מאזין ומכבד ( לא בגלל שהוא אב שכול ) .
אבל עיקר המשקל של דעתה של לירי אלבג נובע לא מחכמתה והבנתה אלא מעברה .
כנ"ל כשמשמיעים את המוקיון לפיד, העבריין לשעבר אולמרט ועוד שלל חרצופים .

הלהטוטן היחידי בקרקס האמיתי הוא נתניהו והצופים שלו -
אתם.

שחר 676

Well-known member
חיילת בצה"ל ואזרחית שהופקרה. כאזרחית בוגרת זכותה וחובתה להביע את דעתה, גם אם אנשים מסוימים לא שמחים לשמוע אותה. נתניהו איש מוות, מחבל, אנס ורוצח. הלוואי שימות בקרוב.
אתה הולך ומגזים....בסוף ישלחו אותך להסתכלות או לבית המעצר. אני מציע שתרגע ומהר.

Cranio

Well-known member
אז היא צודקת כמו רבים מאיתנו
אבל עובדת היותה חטופה לא צריכה לתת משקל לנכונות של הדעה .
ברור שכן.
אם אתה מסכים עם ההנחה שהיא צודקת
אז רק לה כחטופה שחזרה מהשבי יש את הזכות להעביר ביקורת על התנהלותו של ראש הממשלה .
אה, כן, וגם למשפחתה.
ולך אין זכות מוסרית לזלזל בביקורת שלה.

Harrington

Well-known member
מנהל

עוד עדות אופי נגד הצורר האנטישמי נתניהו​

מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבוֹתֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקֹב מֹשֶׁה וְאַהֲרֹן דָּוִד וּשְׁלֹמֹה, הוּא יְבָרֵךְ וִירַפֵּא אֶת הַחוֹלֶה המכונה כאן דורי 1981. הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא יִמָּלֵּא רַחֲמִים עָלָיו לְהַחֲלִימוֹ וּלְרַפְּאֹתוֹ וּלְהַחֲזִיקוֹ וּלְהַחֲיוֹתוֹ, וְיִשְׁלַח לוֹ מְהֵרָה רְפוּאָה שְׁלֵמָה מִן הַשָּׁמַיִם לְרַמַ"ח אֵבָרָיו וּשְׁסָ"ה גִּידָיו בְּתוֹךְ שְׁאָר חוֹלֵי יִשְׂרָאֵל, רְפוּאַת הַנֶּפֶשׁ וּרְפוּאַת הַגּוּף, [בשבת: שַׁבָּת הִיא מִלִּזְעֹק וּרְפוּאָה קְרוֹבָה לָבֹא, ביום טוב: יוֹם טוֹב הוּא מִלִּזְעֹק וּרְפוּאָה קְרוֹבָה לָבֹא,] הַשְׁתָּא בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב. וְנֹאמַר אָמֵן:

1ספי11

Well-known member
מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבוֹתֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקֹב מֹשֶׁה וְאַהֲרֹן דָּוִד וּשְׁלֹמֹה, הוּא יְבָרֵךְ וִירַפֵּא אֶת הַחוֹלֶה המכונה כאן דורי 1981. הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא יִמָּלֵּא רַחֲמִים עָלָיו לְהַחֲלִימוֹ וּלְרַפְּאֹתוֹ וּלְהַחֲזִיקוֹ וּלְהַחֲיוֹתוֹ, וְיִשְׁלַח לוֹ מְהֵרָה רְפוּאָה שְׁלֵמָה מִן הַשָּׁמַיִם לְרַמַ"ח אֵבָרָיו וּשְׁסָ"ה גִּידָיו בְּתוֹךְ שְׁאָר חוֹלֵי יִשְׂרָאֵל, רְפוּאַת הַנֶּפֶשׁ וּרְפוּאַת הַגּוּף, [בשבת: שַׁבָּת הִיא מִלִּזְעֹק וּרְפוּאָה קְרוֹבָה לָבֹא, ביום טוב: יוֹם טוֹב הוּא מִלִּזְעֹק וּרְפוּאָה קְרוֹבָה לָבֹא,] הַשְׁתָּא בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב. וְנֹאמַר אָמֵן:
די מטופש לבקש משהו ממשהו שלא קיים.

DANIAVNI

Well-known member
שישב על השולחן בולהאלה עם פרייה ואודין .

שחר 676

Well-known member
אמן ואמן.

חותם על כל מילה.

למעלה