עוד עדכון לגבי המפגש - לקרוא,חשוב

עוד עדכון לגבי המפגש - לקרוא,חשוב

אהלן אנשים, אם יש מישהי שמתנדבת לרכז את כולם בת. מרכזית זה יהיה נחמד (שכולם יגיעו ביחד לבית קפה) אם אתם מעדיפים לבוא עצמאית, זה פשוט מאוד: מהתחנה המרכזית אתם שואלים במודיעין על הקווים שמגיעים למושבה הגרמנית (המושבה זה רחוב אחד עם המון חנויות, בתי קפה, מסעדות וכו') ברחוב הזה בלי בעיה תמצאו את "קפית". מקרה הכי גרוע תוכלו להתקשר אלי, או לשאול שם אנשים. זה 10-15 דק' נסיעה באוטובוס. אני פשוט לא זוכר את מספר הקו. אני אנסה להיזכר ולעדכן כאן. אבל בכל מקרה תזכרו לשאול במודיעין (אלא אם כן תגיעו יחד וזה יהיה הרבה יותר נוח). אני לא אוכל להגיע לתחנה כי אני צריך לארגן דברים שקשורים למפגש. אני מזכיר לכם: 4 שאלות והמכתבים שחלקכם ודאי ירצו להביא... זהו, שיהיה לנו אחלה מפגש........ ויאללה נתראה !! :) אריאל.

1מאיוש

New member
אמממ אני מוכנה [=

מקום מפגש במרכזית ליד מאפה נאמן .. זה ממש בכניסה .. לחכות בתוך המרכזית ב16:30 ... כל מי שמגיע ב16:30 שיגיד "אני " וישלח לי במסר ת'מס' פלא שלו ... [[=

1מאיוש

New member
ולכל מקרה ...

יש לאריאל ואוריאן את המס' פלא שלי למי שיצטרך [=

orianush

New member
אווף איזה גשם מעצבןן

אמרו שמחר יהיה יותר גרוע =/ אני חושבת שקו 14 מגיע.. ואולי גם 18 או משהו כזה.. תשאלו שם ומאיה תיפגשו ליד ארומה זה הכי טוב.. זה ישר בכניסה

1מאיוש

New member
טובב .... כנסוו כולם

קו 14 - מגיע למושבה הגרמנית . הוא נמצא במדרכה מול הקניון של המרכזית .. איפה שאנחנו ניפגש זה יהיה ליד המדרגות הנעות ... [= ליד ארומה .. [= זה בכניסה הראשית [= וכל מי שמגיע לשלוח לי במסר את המספר פלאפון שלו !! לא לשכוח ...!! [[= ניפגש

למעלה