עוד עדכונים למתעניינים

עוד עדכונים למתעניינים../images/Emo6.gif

אני לא בטוחה שזה יעניין אתכם,אבל בא לי לשתף אתכם קצת בקורותיי. מתקציר הפרקים הקודמים: מיכלי(כן כן,כך קוראים באמת לגיבורת הסיפור) התחבטה בשאלה מה ההורים שלה יעשו אם יגלו לאיזה כיוון היא הולכת ומה היא עושה בשעות הפנאי.(לא ממש דברים שהם היו רוצים לדעת...) להפתעתה,ההורים,שגילו את ה"אסון" ,לקחו את זה הרבה יותר בקלות ממה שהיא חשבה ,אך הזהירו אותה "אל תבקשי מאיתנו עזרה אח"כ ,אם אתנכנסת לצרות,כי זו הבעייה שלך. את בחרת בדרך הזו"... היום בבוקר, אימא שלה, זו שצרחה עליה והתעצבנה וצעקה שהיא בהמה ושהיא מצטערת בכלל שהיא ילדה אותה, באה לחדרה בשקט בשקט והמליצה למחברת הפואמה הנ"ל להשתמש בגלולות נגד הריון ולהיזהר... ויצאה לה... ואני שואלת: מה???????????????????????????????????????????????????? מה זה אמור להביע? האם גם הורים חוזרים בתשובה? האם קורים ניסים? האם יש סיכוי שהם יקבלו אותי כמו שאני???

haimcn

New member
בן אדם - יצור סתגלן...

מסתבר שגם הורים הם בני אדם... אני משער שההורים שלך אוהבים אותך ומעדיפים להתפשר קצת ולא לאבד אותך בשם הדת. בטח לקח להם קצת זמן לעכל את ההלם אבל כשזה עבר הם נזכרו שזה לא שווה את זה - לא שווה לאבד אותך בשביל משהו שהם במילא לא יצליחו לשנות. (ובטח הם עוד מקווים שזה יישתנה אם הם לא ייגרמו לך לעשות דווקא) ד"א, מי זה ניסים?

מוכר... כל כך מוכר...

פעם... לפני 5 וחצי שנים... ההורים שלי גילו שאני גרה עם ליאור (לפני שהתחתנו). הייתי אצל ההורים שלי ואבא שלי השתולל מכעס. מתוך כעס יצא לו משפט כמו "אם זה מה שאת עושה - את לא הבת שלי". אני כמובן שלא שתקתי ותוך כדי בכי וצעקות אמרתי לו שאם הוא לא רוצה - אני מוכנה לנתק איתו את הקשרים כאן ועכשיו. נסעתי הביתה בוכה והלכתי לישון. למחרת הוא התקשר ואמר שלא הבנתי אותו נכון. זה לא מה שהוא אמר וכמובן שאני הבת שלו והוא לא מוותר עלי כל כך מהר. אין מה לעשות. הורים זה הורים והם לא מוותרים על הילדים שלהם כל כך מהר, בעיקר אם לא מופעל עליהן לחץ חברתי חזק מידי. מאז אני אוהבת את אבא שלי הרבה יותר (וגם נורא כואב לי הלב עליו...
) שמחה לשמוע את התגובה של אמא שלך. היא אוהבת אותך מאוד ולכן, עם כל הכאב, היא רוצה להמשיך להיות אמא שלך. חנה

יופי לך, מחפשת

מאד שמחתי לקרוא את התגובה של הוריך. כאדם חילוני מגיל 4 אני רוצה לספר לך שכאשר אני הייתי בגילך (לפני כ - 25 שנה בערך) היו לא מעט אמהות חילוניות שלא היו מסוגלות לתגובה כל כך חכמה, פרקטית ואוהבת כמו של אמך. חלק מהאמהות אז התביישו בכלל לדבר על "זה"וראו בבנות שקיימו יחסים לפני הנישואין כמופקרות. מאז זרמו הרבה מים (מטונפים) בירקון והשינוי חילחל אפילו לסביבתך. על סמך נסיונם של יוצאים רבים איתם שוחחתי מצבך טוב משום שיש סיכוי רב שלאחר תקופת כעס קצרה הוריך ישמרו על קשר טוב איתך וילמדו לכבדך כפי שאת. מובן שזה יחייב אותך להתחשב בהם, בעיקר כאשר תבקרי אותם. אז שיהיה בהצלחה.

למעלה