עוד עידכון BB לגבי הטוויסט

אורישקי

New member
עוד עידכון BB לגבי הטוויסט

http://www.cbs.com/shows/big_brother/vote/

באתר ממשיכים לעדכן מי ייכנס ומי לא

בינתיים מי שלא ייכנסו מהרשימה היא...

דיק ונטלי ואיתם גם
האווי
וד"ר וויל
חבל, כנראה שהספוילר נכון בכ"א.

עוד שלושה ימים! וטכנית יומיים...

Nameless One

New member
לא כבר סיכמנו על...

ג'אנל,דן,בריטני ובוגי? ומי לעזאזל מצביע לרייגן?!

אורישקי

New member

זאת השמועה העיקרית. וארבעת המתמודדים האלה גם מועמדים בסקר כאפשריים לחזור.
ובאמת לא ברור לי איך זה שאמריקה מצביעה כל כך הרבה לרייגן. איכס. אחד השחקנים ובני האדם הכי דוחים שאי פעם השתפו בתוכנית.

Nameless One

New member
ההסבר של דיק-

אז דיק נכנס "למלחמת טוויטר" עם רייגן, בקשר לסקר באתר של CBS.
בערוץ היוטיוב שלו הוא מסביר את דעתו (ההגיונית) לגבי למה הסקר מזוייף, תוך כדי שהוא קוטל לרייגן את הצורה.

הוא מתחיל לדבר על זה בסביבות 3 דקות לתוך הוידאו.

אורישקי

New member
ועוד עידכון לפי הסקר המדובר

דניאל דונאטו בחוץ
וגם קייסר

טוב מרגע לרגע יותר ברור שהשמועה של בריטני,בוגי,ג'אנל,דן נכונה.

niro62

New member
זה היה צפוי שהדונאטאו בחוץ

והמפיק גם אמר שאף אחד שאיכשהוא היה מעורב בעונה 13 לא יהיה חלק מהעונה הזאתי, כך שגם ג'ף ורייצ'ל לא חוזרים.
ואני לא ראיתי עונה 12 ואני לא יודע מי זה ריגן, אבל דיק הזה הוא משהו מיוחד, ואם לא מביאים אותו ואת דניאל לעונה החדשה, הייתי שמח אם היו מביאים את הבן שלו או אולי אפילו את גרושתו, אם את משפחת האנץ מרחיבים כל עונת ריאלטי בCBS אז גם הדונאטו ראוים לכך אפילו הרבה יותר

אורישקי

New member

ואיך אתה לא ראית כבר עונה 12?
ואיכס רייגן אחד האנשים הכי דוחים שאי פעם היו

ושמתישהו יעשו בין שתי המשפחות חרות שמסכמת את הכול - דיק יתופף לראסל עם סירים בזמן שראסל ישרוף לכולם את הגרביים

ורייגן הוא שחקן איום ונורא, לא ברמה של אדם אבל ראו עליו שהוא פשוט שפן שמפחד לשנות את סדרי הבריתות. והפחדנות שלו מתבטאת בעוד משהו שקשור לטוויסט די רציני.

niro62

New member
חחח דיק לוקח את ראסל בהליכה

ומן הסתם שדניאל לוקחת את ברנדון

NP16

New member

ברור שאני די לבד בזה,אבל ממש לא בא לי עוד עונה עם ג'אנל
.
האמת שבגדול די קיוויתי לעונה אנונימית לחלוטין,אבל אם כבר אז יהיה ממש מגניב לראות את דן
, וגם את בריטני, שנקווה שתשחק הפעם משחק יותר חכם .יהיה קורע לראות אותה. יאאלה שיתחיל!

בוגי...אני דווקא לא משונאיו,מעריך את המשחק שהיה לו באולס
,אבל די מיצה ולא הכי מעניין.בכ"א אם בוגי וג'אנל בברית עם דן ובריטני(סביר שהרי כן),אז זה יהווה יתרון אצלהם אצלי

NP16

New member
רק עכשיו קראתי למטה

שהם ישחקו משחק משלהם,אז אולי העניין של הברית לא רלוונטי?
טוב נחכה ונראה,מעניין מה זה.

אורישקי

New member

האמת שגם אני לא כל כך מחכה לג'אנל, אני מת עליה אבל עבר די הרבה זמן מאז העונה ההיא (זה התחיל במלחמת לבנון השניה!!!) ואני מפחד גם שהאמריקאים ילכו אחריה סטייל אחרי ג'ף וג'ורדן.

Nameless One

New member

גם בריטני לא כזאת מציאה, מעניין כמה שחקנים סירבו להצעה לחזור אם פאקינג בריטני ובוגי זה מה שהם הצליחו לגרד.

בעולם אידאלי השחקנים החוזרים היו צריכים להיות דניאל (ביג בראדר 3),וויל,דיק ודן. 4 שחקנים,4 גישות שונות למשחק ועם איזשהי הצדקה להחזרה שלהם.
חבל רק שלוויל לא אכפת מביג בראדר,CBS דיי שונאים את דיק אחרי הקטע בעונה הקודמת, ודניאל כנראה כבר לא זכורה בקרב הצופה הממוצע.

למעלה