עוד על ההומופוביה והקשר שלה לאימוץ ברוסיה

משתפרת

New member
עוד על ההומופוביה והקשר שלה לאימוץ ברוסיה

כבר זמן רב שברוסיה לא מאשרים אימוץ בין ארצי לזוגות בני אותו מין. זה היה קיים במדינות נוספות- כשהיו אימוצים מהן. לאחרונה יצא ברוסיה חוק שמונע אימוצים של אנשים ממדינות בהן יש נישואין חד מיניים, גם כשמדובר בזוגות סטרייטים לגמרי, שלא לדבר על החשדנות כלפי אנשים לא נשואים.
אז כעת זה עולה מדרגה. אלכסיי ז'ורלב, חבר במפלגת השלטון, הגיש הצעת חוק שעוסקת בילדים ביולוגיים של אנשים שמוכרים כהומוסקסואלים או כלסביות. ההצעה שלו היא לשלול מהם את הזכויות ההוריות, להוציא את ילדיהם הביולוגיים מהבית ולשלוח אותם לאומנה או לאימוץ! ההצעה צפויה לקבל רוב!!!
ואני חשבתי שאנחנו חיים במאה העשרים ואחת, לא בימי הביניים...

ללא ספק מדובר בעולם אחר לחלוטין

עם תפיסות אחרות .
ראיתי זאת גם בתחומים אחרים.בשעתו לא ממש אהבתי את הצורך לספק שוב ושוב למולדובה [שפעם היתה שטח רוסי,שהרוסית היא אחת משתי השפות המדוברות בה] תמונות של הבן שלי.
ומה שהוסבר לי....[וצבטתי לעצמי לחי כדי להאמין...] זה שיש שם חשד כבד שהמאמצים מאמצים ילדים כדי לתרום את אבריהם. והם רוצים להיות בטוחים באמצעות התמונה שכל האברים נראים במקומם...אי אפשר להאמין.
בסתיו ,כשהבן שלי עבר לקבוצה אחרת [עם שום חשיבה פסיכולוגית...כי גם אם יש סיבות טובות להעביר ילד מאד מפותח מקבוצה שרובה קטנים ממנו לקבוצה אחרת-מדוע לעשות זאת כשעל הפרק אימוץ לישראל?] ביקשו ממני לקבל אותו רק במבואה ושם גם להאכיל אותו והסבירו....שאנחנו יכולים להביא חיידקים זרים לקבוצה,ושילדי הקבוצה עלולים להיות חולים מזה. זה גם העליב [כי הרגשתי מוקצה] וגם הצחיק...כי מי שהיו מצוננים וזבי חוטים היו ילדי הקבוצה ולא אנחנו.

בעצם מדובר בשינאת זרים ולפחות בחשדנות רבה כלפיהם. נכללים הומוסקסואלים...וגם יהודים....והמחשבה על תקופה אחרת באירופה היא מאד רלוונטית.
יש חלקים של הכדור שלנו שבהם תפיסות ישנות משתנות מאד לאט ,אם בכלל.

נוני 75

New member
מזעזע!

אם כי אנחנו בישראל לא נמצאים במדינה נאורה יתר על המידה, אז אצלנו לא יוצאי ילדים מביתם אבל שוללים זכויות מזוגות חד מיניים, יש כתובות נאצה ושנאה כלפי הומואים ולסביות ,חברתי הטובה רוצה להתחתן עם בת זוגה אבל המדינה לא מאפשרת לה (ואם אתם שואלים אותי יש להן זוגיות שרק אפשר לחלום עליה
)

fannyd

New member
ועל זה נאמר "פארטיישט און פארבעסערט"

הנה הקישור לידיעה באינטרפאקס אותה מישהו במאקו הזדרז לשפץ כדי לקדם את השקפת עולמו.

China8

New member
פאני, ולמי שאינו קורא רוסית

האם תוכלי לומר בכמה מילים מה כתוב שם?
האם מה שפורסם אצלנו לא מדוייק?

fannyd

New member
בקצרה

נאמר שמדובר בהצעת חוק פופוליסטית שמראש אין לה סיכוי לעבור. נראה שהמניע מאחורי ההצעה הרצון של חבר הפרלמנט האלמוני יחסית לחדור לתודעת הציבור. בהקשר זה פוטין התבטא שהומוסקסואלים ולסביות הם אזרחים שווי זכויות במדינה והאיסורים נוגעים רק לביטויים פומביים כמו שידול להומוסקסואליות. פוטין הביע את נכונותו להפגש עם כל נציג הומוסקסואלים שיבקש וציין שעד כה לא התקבלה בקשה שכזאת.

China8

New member
תודה פאני

אז נראה ששוב המדיה הקצינה נושא מסויים רק כדי לעשות כותרות...

למעלה