עוד על ההידרגאה...

bshuval

New member
עוד על ההידרגאה...

היום קיבלתי את אימאג'ירו מספר 67. על הכריכה מופיע תרשים קפלים ודגם מקופל של ההידרנגאה, מנייר בגודל של כ-7.5 סנטימטרים. ההידרנגאה קופלה ל... 5 שלבים!!!!! קיפלה אותה דב פאן, שגם תלמד את הדגם בכנס בניו-יורק (היה לי "ויכוח" קטן איתה בנושא... גם אני רציתי ללמד את הדגם, אבל ויתרתי לה. היא בודאי תלמד אותו יותר טוב ממני).

יפה...

אני עשיתי מ-50 על 50 הידרנגאה של 8. הייתי יכול גם 9 אבל כבר לא היה לי כוח. בעז, לדעתי אתה מלמד מצויין.

גילה או

New member
יובל,כל הכבוד על הסבלנות והדיוק!

חשבת על האתגר?ביקשתי ממושון לצלם גם את הצד השני אולי זה יעזור לי לפענח את הדגם.

ראיתי כבר את הצד השני

באתר מסויים מצולם הצד השני וזה ממש לא עזר לי לפתור את החידה

גילה או

New member
אני ראיתי צילום של הצד הראשון

אבל פה זה אפילו יותר שלבים מאשר בצילום של מושון. מקסימום נחכה לביקור הבא ....

bshuval

New member
פתרון אחד לאתגר

ראבי אפטה פירסם באתר שלו הוראות בתמונות להכנת האתגר (עם יותר שלבים). אבל.... אם תשימו לב, השיטה של ראבי מתחילה בחלוקה עדינה של כל הנייר - דבר שאין אצלי. בשיטה שלי אין קיפולים מקדימים כלל... ולכן, לאחר שתצליחו להכין את הדגם לפי ההוראות של ראבי, אנא נסו למצוא שיטת קיפול...

גילה או

New member
הצלחתי לפי ההוראות של ראבי!

הפעם הלך לי די בקלות .ההוראות טובות והצילומים ברורים ויש הסבר לכל השלבים. לגבי מציאת שיטת קיפול...

ophler

New member
טוב, זה לא כ"כ רלונטי

אבל להלן הצד השני של האתגר כפח שקופל ע"י בועז. אני מצטער שלקח לי זמן, המחשב שלי היה בתיקון... שבוע טוב, מושון

bshuval

New member
שאלה טובה

אני קורא לו
Fujimoto Tessellation​
אבל זה שם לא טוב כי לפוג'ימוטו יש הרבה תבניות מחזוריות. אפשר לקרוא לזה "תבנית מחזורית בשיטת ההידרנגאה" או משהו כזה...

אני עובד על עדכון

ענק של האתר שלי ואני לא יודע איך לקרוא לדגם הזה. אין שם יותר מקורי?

GODnapoleon

New member
תגידו

כודם כל האם זה נחשב למשהוא ברמה גבוה ו..... עוד שאלה איפה אני יכולה למצוא דברים כאלה ויותר מסובכים אבל עדיף ברמה הזאות

iitaii

New member
זה די קשה!!!

אבל אני בדרך הנכונה וכמעט סיימתי!! אני יעלה תמונה

iitaii

New member
אוףף פתאום נהיה לי בלגן

אני ינזסה מחדש כי הנייר כבר מצ'וקמק

למעלה