עוד על פסטיבל עכו

עוד על פסטיבל עכו

שלום לחברי הפורום, לאחר היעדרות ארוכה כמה תגובות אם כי באיחור: לדודי ברכותי על התפקיד החדש, אשמח לעזור ולהמשיך לספק אינפורמציה. דבי, מרוקו, איך היה? ראית תיאטרון בובות? אבישג מהפארק, זוכרת אותי? קיבלתי התראה מגוגל על הצגה חדשה שלך. ולעניין עכו, חזרתי היום מלאת חויות ורשמים: "חובבות ציון" הצגה למבוגרים המשלבת תיאטרון בובות. עבודה מרתקת ומקצועית שאף זכתה בציון לשבח: "צל"ש ליצירה וביצוע להצגה "חובבות ציון" ניתן לשרון מייבסקי ולטל ברנע." אני בטוחה שההצגה תמשיך לחיות ותגיע לתל אביב. עוד הצגה מעניינת: "צל"ש על רעיון וביצוע להצגה "סיבובים לדקה" ניתן לאילי לוי, תמר אור, ואורי דרומר. "חפץ, אור וקול נפגשים בחלל ויוצרים עולם בעל חוקיות משלו. רוח חיים נכנסת בחפצים והם מספרים על עצמם ומאין הגיעו." הצגה מומלצת ביותר לאמני תיאטרון בובות וחפצים. ולבסוף, המלצה חמה על "חומוס, צ`יפס, סלט" (בלי בובות), ציטוט: " אחת מאבני החן הזוהרות של הפסטיבל היא ההצגה "חומוס, צ`יפס, סלט" - י יצירתם של אביגיל רובין ויואב ברתל שלא התקבלה למסגרת התחרות בפסטיבל, אך הגיעה אליו כהצגה אורחת במסגרת המכסה של מרכז תיאטרון עכו של מוני יוסף וסמדר יערון, שמתחילים בקרוב את כהונתם כמנהלים האמנותיים הבאים של הפסטיבל. ההצגה הזאת כבר רצה ומוצגת בעכו וביפו, בתיאטרון הערבי-עברי, וצוברת תאוצה ראויה. כל הפרטים על הפסטיבל והזוכים תמצאו בקישור הזה: http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=604719&TypeID=1&sid=123&pid=48 חג שמח לכולם, דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

maorkad

New member
היי דבורה

אני לא ממש אהבתי את הצגות אבל חובבות ציון היה יותר מעניין הבובות במיוחד מיוחדות שם נדבר על זה בבית הספר ביום שלישי שמחתי לראות אותך ביי ביי וחג שמח

היי דבורה . NO זכר לתיאטרון בובות במרוקו

אולי בקזבלנקה אך נגמר לנו הזמן......וצדיקים??? המון צדיקים ליוו אותנו מעיר לעיר עד שחזרנו בשלום. שבת שלום דבוש

שרלוויל

הי דבי, אני מתחילה לארגן את הנסיעה לפסטיבל שרלוויל, ראש השנה הבא. רישמי לפניך. דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

אשמח לשמוע מי?מתי?כמה?לכמה זמן?../images/Emo98.gif

אולי אוכל גם אני להצטרף.....

דבורה תודה רבה ../images/Emo24.gif

המון תודה על הברכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברור שאשמח לעזרתך בכל דרך,להספקת האינפורמצייה ובכלל, לנוכחתך איתנו בפורום!!! בתחילת השבוע אני נוסע לחו"ל וחוזר לחודש עמוס אך מבטיח לבקר במכללה בחודש פברואר ואני מקווה לסיור מודרך ומופרט ממך. חג שמח

ברוך הבא

הי דודי, באיזה עניין אתה נוסע לחול? אשמח לארח אותך בבית הספר שלנו במכללה. נשתמע. דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

היי דבורל'ה, שלחתי לך מסר .

חברים מי נרשם לשארלוויל??? כדאי לכם. מי שלא ראה שמחת שארלוויל לא ראה שמחה מימיו!
אני ממליצה בחום ואשמח להצטרף שוב. היה מקסים מקסים מקסים, חוויה יוצאת מן הכלל. דבוש

נוסע לחופשה ואיזה כייף שתארחי אותי אצלכם!!!

חופש,בילויי ומנוחה שאני כ"כ מחכה לה!!! איזה כייף לי שתארחי אותי אצלכם בבית הספר!!!! המשך חג שמח ושבוע טוב

maorkad

New member
דודי תבוא לראות אותי בבית ספר כמו אבא

ותביא לי עוגיות חחחח התגעגעתי

למעלה