עוד על פרידה

מורןא

New member
עוד על פרידה

אני לוקחת מחק גדול מנסה למחוק את האות הראשונה בשם שלך. מנסה חזק לוחצת עם היד, היד כואבת, האות לא נמחקת. היא חרוטה חזק בלב שלי. אחר כך נכנעת. עכשיו אני בוגרת. אני לוקחת את התיק והולכת. די תתחפפי מהלב שלי. סידרת לי את הנפש סיימת את התפקיד. המחק מעוך שוכב לו גוסס על הרצפה מתחנן שאעזוב אותו בשקט. עוזבת. יש גם אמצעים אחרים למחוק את האות הראשונה בשם שלך. לוקחת טיפקס שיכסה טוב טוב. הפעם עם הטיפקס זה חייב ללכת.מורחת את הטיפקס על האות הראשונה משתדלת לדייק. ונדמה שהנה הטיפקס מטשטש את ההתחלה ואני שמחה, מתבגרת ונפרדת . יום אחרי אני מתעוררת עם אותו לב, אותם חיים אותה בחורה והאות הראשונה של השם שלך קורצת לעברי, היא שם, חרוטה, את עוד פה. תתביישי. מישהו גירד לי את הטיפקס בלילה. אולי אני? אז אני מחליטה על הכעס. סיכמתי עם עצמי שאת הפרידה ממך אני אעשה ללא שמץ של כעס. את היית כל כך טובה אלי, כל כך עזרת וזה כל כך לא מגיע לך וחוץ מזה חייבת ללמוד להיפרד בלי כעס. גם הילד שלי יום אחד יעזוב את הבית ואני בטח לא ארצה לכעוס עליו. אני מחליטה שרק הכעס יכול לעזור לי איתך והאינטואיציה שלי אומרת לי ללכת על זה. וזה אפילו לא ממש מודע . אני מוצאת בך פגמים. היי, לבנות עלייך הרים שלמים של שלמות הצלחתי בלי בעייה, אז מותר גם להמציא קצת פגמים, לא? בחיי זה עובד אפילו והקיום שלך בלב שלי הופך קצת מגוחך. הנה האות הראשונה שבשם שלך מתחילה לפרקס לי ולאיים בהתאבדות. היא כמעט נושרת כמו דמעה חמקנית מעין סדוקה. כמה ימים שאני חושבת שאני מנתקת את החוט שמחבר בין הלב שלי לבינך. ואז פתאום בשנייה אחת, מישהי שיושבת כמוני על אותה הספה אומרת משהו שאני בזה לו מעט ובסוף היא עוד מעיזה בשיא החוצפה להגיד לי שבעצם זה שלך. והנה את בבת אחת שלה שלה ורק שלה ואני עומדת שם בפינה רועדת מקור או אולי מפחד שאת כבר לא שלי יותר אלא של מישהו אחר. בעצם את של כולם ורק לא שלי. ואני שוב לא יכולה לוותר עלייך. האות הראשונה של השם שלך מדממת על הלב שלי וצוחקת לי בפנים. ניצחת נפלתי זה כואב דמעה ושוב אני מדחיקה... מורןא

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
זה מקסים!!!

זו פרידה מבחורה לבחורה למרות שאפשר להשליח את זה לגבי כל פרידה. פרידה זה דבר לא קל מכל מיני סיבות. היא פוערת חלל וקשה לשכוח ואולי את לא רוצה לשכוח?

מורןא

New member
תודה (-:

המממ זה לא פרידה מבחורה לבחורה במובן האינטימי של המילה... זה פרידה מבחורה לאישה . מנזקקת למעניקה ממקבלת לנותנת מזקוקה להבנה למבינה מקונה מילים למוכרת אותם מנתמכת לתומכת מאוהבת לאוהבת הרבה פחות... ממטופלת לפסיכולוגית .... נראה לי שהבהרתי את עצמי בשלב הזה

Michallllllllll

New member
את כותבת מהמם!

זה נשמע כאילו את ונטולת כאב באותה סירה.. אני צודקת? זה מפחיד להיקשר למישהוא שאמור לעזור לך לעזור לעצמך ולחשוב שבסוף אתה נשאר לבד.. אבל הכלים שהיא נתנה לך לא נעלמו נכון? איתך,בפרידה הכואבת הזאת.. שולחת לך חיבוק ענק. מקוה שקצת מרגישה יותר טוב היום. אוהבת.. מיכל

מורןא

New member
נשמע לך מאד נכון מיכלוש

עם כי הפרידה שלי יותר מובנית ונעשית בהדרגה. זאת אומרת עובדים עלייה. היא לא באה לי בבום... נדמה לי שנטולת כאב חוותה פרידה מסוג שונה . הכלים שהיא נתנה לי לעולם לא יעלמו והיא תמיד תשאר בפנים גם כשהיא לא תהיה בסביבה. אבל זה קשה לי כי אני לא טובה בכלל בפרידות... תודה מתוקה

Michallllllllll

New member
מי טוב בפרידות? לא מפסיקה להחזיק

לך אצבעות.. ונראה לי שאת צודקת וזאת פרידה שונה מזאת של נטולת כאב.. מה שבטוח שאני אשתדל לא להיקשר באשפוז לגורמים מטפלים.. אוהבת!

מורןא

New member
מיכלוש

אל תנסי שלא להיקשר לגורמים מטפלים. הפסיכולוגית שלי עזרה לי מאד וחלק מההיקשרות הגדולה אלייה היא זו שגרמה לי לצאת מדברים. הייתי חייבת לראות אותה כאמא שלי בזמן שהיא לא הייתה באמת, הייתי חייבת לאהוב אותה בעצמה מטורפת כדי להצליח בתהליך הטיפולי, זה היה חיוני לטיפול ואני לא מצטערת על זה לרגע אפילו שזה כואב לי להפרד ממנה . טיפול טוב גם מלמד אותך בסגירת מעגל שלו להפרד כמו שצריך. הרי טיפול הוא תהליך לא פשוט אז גם הפרידה היא חלק חשוב בתהליך הזה... ולגבי השאלה שלך בכותרת- מי טוב בפרידות? אז זה נכון לכולם זה קשה אבל יש כאלה שגדלו בבתים שלא איפשרו להם להיפרד בצורה נכונה ואז הם צריכים ללמוד את זה באופן מלאכותי... תודה את ילדה חמודה אל תרימי ידיים לעולם... מורן

א' זה מהמם

ב' יש עוד פרידות- מחברה לחברה- כ"כ קלעת לבעיה שלי-אני חושבת אם לסיים את הקשר עם חברה שלי [לא מבחינה מה שאתם חושבים-חחח] חברה כאילו ידידה..בדר"כ לא עושים את זה-אבל היא מאוד איכזבה אותי-אז בגלל זה... ואני חושבת אם להיות חברה פחות טובה שלה- לידעת-בגלל זה אני קצת יכתוב ישירים מפגרים-בזמן הקרוב

למעלה