license2kill 007
New member
לא מצאתי שרשור אחר לכתוב בו
מקיילה - בהתחלה חיבבתי אותה, אבל מסתבר שהיא דווקא ממש לא מצחיקה. מנסה להיות, אבל לא הולך לה. לפעמים יש קטעים שהיא שרה זוועה. גורדון זה שם משפחה יהודי? נראה לי ש mikalah זה הגרסה האנגלית ל'מיכאלה'. בו - יש לו קול מדהים! היחידי אי פעם שהדהים אותי כל כך. אבל קשה לי לראות אותו בתור אמריקן איידול. לינדזי - עפה בצדק. אבל יש לה פנים די מהממות. קסם צ'יפמנקי ג'סיקה - בהתחלה היא ממש לא עניינה ואפילו דחתה אותי, אבל בשבועיים האחרונים קלטתי את הסגנון שלה - ואהבתי
אנתוני - אוקראיני[?] מחמד. די סקסי
אנוואר - זה שם ערבי, לא? או מוסלמי? אמ כן, הוא נחמד. קארי - מקסימה. סקוט - בנאדם שדי גודל עליך, לא? הוא בטח נראה הכי טוב אי פעם השבוע
וונזל סולומון - יש לי תחושה חזקה שאבא שלה הוא יהודי עשיר שמפנק אותה. זה מסביר את שם המשפחה ו... שאר דברים
הקטע עם אומניות הלחימה זה מפתיע ומענין. גיליתי שהרבה אנשים חושבים שהיא יפה, אך אני רק רואה אותה כנסבלת. נדיה - ההופעה הראשונה שלה היתה פגז
ניקו - נה, הוא פשוט לא מענין אותי. קונסטנטין - ואת הבחורצ'יק הזה שמרתי לסוף
אחחח קונסטנטין!!!! תעוף לי מהמסך כבר
רואים שכל תנועה שהוא עושה זה כי הוא חושב שככה יחשבו שהוא חתיך ואנשים יתאהבו בו >_< וכמה עצוב שזה עובד לו.. יכול להיות שאני טועה בהערכה שלי עליו. אבל ממה שראיתי יש עוד הרבה אנשים שחושבים כמוני. אז יש שני מחנות ואחד מהם הוא הצודק. אני מקווה שזה המחנה שלי
מקיילה - בהתחלה חיבבתי אותה, אבל מסתבר שהיא דווקא ממש לא מצחיקה. מנסה להיות, אבל לא הולך לה. לפעמים יש קטעים שהיא שרה זוועה. גורדון זה שם משפחה יהודי? נראה לי ש mikalah זה הגרסה האנגלית ל'מיכאלה'. בו - יש לו קול מדהים! היחידי אי פעם שהדהים אותי כל כך. אבל קשה לי לראות אותו בתור אמריקן איידול. לינדזי - עפה בצדק. אבל יש לה פנים די מהממות. קסם צ'יפמנקי ג'סיקה - בהתחלה היא ממש לא עניינה ואפילו דחתה אותי, אבל בשבועיים האחרונים קלטתי את הסגנון שלה - ואהבתי