עוד על 12 הנבחרים
בכל השרשור

לא מצאתי שרשור אחר לכתוב בו

מקיילה - בהתחלה חיבבתי אותה, אבל מסתבר שהיא דווקא ממש לא מצחיקה. מנסה להיות, אבל לא הולך לה. לפעמים יש קטעים שהיא שרה זוועה. גורדון זה שם משפחה יהודי? נראה לי ש mikalah זה הגרסה האנגלית ל'מיכאלה'. בו - יש לו קול מדהים! היחידי אי פעם שהדהים אותי כל כך. אבל קשה לי לראות אותו בתור אמריקן איידול. לינדזי - עפה בצדק. אבל יש לה פנים די מהממות. קסם צ'יפמנקי ג'סיקה - בהתחלה היא ממש לא עניינה ואפילו דחתה אותי, אבל בשבועיים האחרונים קלטתי את הסגנון שלה - ואהבתי
אנתוני - אוקראיני[?] מחמד. די סקסי
אנוואר - זה שם ערבי, לא? או מוסלמי? אמ כן, הוא נחמד. קארי - מקסימה. סקוט - בנאדם שדי גודל עליך, לא? הוא בטח נראה הכי טוב אי פעם השבוע
וונזל סולומון - יש לי תחושה חזקה שאבא שלה הוא יהודי עשיר שמפנק אותה. זה מסביר את שם המשפחה ו... שאר דברים
הקטע עם אומניות הלחימה זה מפתיע ומענין. גיליתי שהרבה אנשים חושבים שהיא יפה, אך אני רק רואה אותה כנסבלת. נדיה - ההופעה הראשונה שלה היתה פגז
ניקו - נה, הוא פשוט לא מענין אותי. קונסטנטין - ואת הבחורצ'יק הזה שמרתי לסוף
אחחח קונסטנטין!!!! תעוף לי מהמסך כבר
רואים שכל תנועה שהוא עושה זה כי הוא חושב שככה יחשבו שהוא חתיך ואנשים יתאהבו בו >_< וכמה עצוב שזה עובד לו.. יכול להיות שאני טועה בהערכה שלי עליו. אבל ממה שראיתי יש עוד הרבה אנשים שחושבים כמוני. אז יש שני מחנות ואחד מהם הוא הצודק. אני מקווה שזה המחנה שלי

אייי.........

קונסטנטין לא עושה פוזות וגם אם כן מה רע שבנאדם מנסה לעשות מעצמו חתיך שידלקו עליו ויבחרו בו גם דרך הוא כזה חמוד אני לא מבינה אותך.... וגם הוא שר יפה גרררר על הכל שלו

Juliann

New member
נגיב לך.. בגלל שאני לא מסכימה ברוב

מקיילה- לפי הבנתי אבא שלה יהודי אבל היא מחשיבה את עצמה קתולית [כמו אמא]. והאמת שהיא לא מעצבנת אותי, התוכנית צריכה קצת צחוקים... ויש אחרים שהם גם גרועים וגם משעממים, לפחות היא משעשעת והאמת היא שאני לא חושבת שהיא כזאת גרועה כמו שכמה עושים ממנה... ואם היית פה בזמן הדיון על מקיילה [ועל העובדה שהרבה שונאים אותה בגלל הפוזות של היהודייה] היית פחות שונאת אותה תאמיני לי. אנשים הפכו משונאים למעריצים. אחוות יהודים
בו- יש לו מעריצים פה, אני אישית לא מבינה על מה הבאזז בשבילי הוא סתם CAVEMAN שיצא משנות ה70. לא מיי קאפ אוף טי... לינדזי- היה לה פוטניציאל אבל חסר לה הניסיון, היא צריכה להשתפשף עוד קצת. ג'סיקה- יש לה קול טוב אבל קארי קצת יותר טובה ממנה וזאת הבעיה, הן דומות מדי. ג'סיקה יכולה להחזיק אם היא תחזור לשירים קצביים ותדפוק הופעות= משהו שקארי לא עושה. אנתוני- אני שונאת אותו יותר ויותר כל יום, חושב את עצמו יותר מדי ואין לו את הכישרון לגבות את זה. אבל מה שכן יש לו זה חבורת בנות 12 שמצביעות לו במשך שעות. אנואר- לא בהכרח שם ערבי, לשחורים יש שמות... נקרא לזה מיוחדים... מבחינת ווקאלס הכי מוכשר ובהופעה האחרונה גם היה לו סטייל חבלז
הבעיה שלו היא שהוא הראה את הכישרון שלו מוקדם מדי ואין לו איך לעלות, רק לרדת... משהו כמו לה טויה. למרות שאני מקווה שאני טועה והוא יגיע לסוף כי מגיע לו. וונזל- הטרניס של העונה הזאת. לא משהו שכבר לא ראינו... נאדיה- יש לה טווח קולי מוגבל אבל היא מפצה על זה בבחירות שירים מתאימות והופעות פגזיות. בקצב הזה היא הולכת היישר לטופ3. ניקו- כנל, פשוט לא מעניין קונסי- באמת חשבת שתלכלכי עליו ונשתוק?! לקונסי יש פה ממש קלאב מעריצות! יש לו טונות של כריזמה והוא פרפורמר נהדר וחוץ מזה שאחרי ההופעה האחרונה אף אחד כבר לא מעיז להגיד שהוא לא מספיק טוב ככה שעיניין המחנות קצת נעלם וכמובן שאת במחנה השגוי. לפי השמועות הוא בראש מקבלי הקולות ככה שהוא לא הולך לעוף בקרוב אני מקווה... עוד כמה הופעות כאלה והוא יחליק בכיף לטופ 4...

license תרגיע לגבי קוני ../images/Emo11.gif

מעציב שאתה לא יכול לזהות כשרון אמיתי שבמקרה גם מלווה במראה מדהים וכריזמה אינסופית, אבל בכל מקרה "המחנה שלך" זה לא בפורום הזה

אנטוני באמת סקסי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אבל קונסטנטין חמוד!!! קונסטנטין הוא... קונסטנטין
!!! מיקיילה חמודה
. בו באמת שר ממש ממש ממש יפה!! ג'סיקה שרה ממש יפה, אבל לא יודעת..קשה לי להחליט.. לא ממש רואים מי היא באמת..היא...אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את זה.. בקשר ללינדזי אני מסכימה.. אנוואר ממש חמוד וממש מקסים
סקוט ממש מוכשר והוא חמוד כזה.. קארי-בהחלט מוכשרת...והיא חמודה, אבל לפעמים יותר מידי לדעתי.. וונזל-היא חמודה, היא שרה יפה, בהתחלה ממש ממש לא אהבתי אותה אבל עכשיו דיי כן.. נדיה-חמודה
. חלק מההופעות שלה אני אוהבת וחלק לא.. היא ממש דומה לביונסה *יאככ...וגרסא רזה יותר של ביונסה..*. ניקו-הוא חמוד דווקא, יש לו גם הופעות טובות...העדפתי את וואסקואז, אבל גם ניקו חמוד
חחח זאת רק הדעה שלי, כן? רק מביעה דעה.. רונה.XXXX

14מתן

New member
../images/Emo45.gif מסכים לגבי קונסטנטין ../images/Emo5.gif

מזמן הוא עבר את השלב בו הוא היה צריך כבר ליפול

MoGanC

New member
בשבילי (ויסלחו לי המעריצות)

אני בכלל לא הבנתי למה הכניסו אותו באודישן הראשון עוד.אני זוכר ראיתי אותו והוא כזה שר את השיר crying של אירוסמית ואני כזה o_O מנסה להנמיך מהר את הטלוויזיה וחושב "אין מצב שהם יתנו לו לעבור אחרי זה".אבל הם נתנו לו,אז חשבתי "טוב נו הוא עדיין לא יכול להגיע רחוק".לפעמים אני חושב שהשופטים נתנו לו לעבור רק מתוך רחמים (שוב,מעריצות,בטוח תדבקו למשפט הזה,אני מבקש לא לקחת ללב) רק בגלל שהוא עזב את הלהקה שלו אז הם חשבו שזה לא על אחריותם להעיף אותו והם ייראו מניאקים שהוא עזב את הלהקה בשבילם והם מעיפים אותו עוןד לפני שהוא מופיע מול הקהל,ככה שאם הוא יעוף זה חייב להיות הקהל שיעיף אותו.זה רק מה שאני חושב.

Juliann

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בטוחה ממש. רחמים זה השם השני של איידול. הרשה לי שוב: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איידול רוצים אותו, הוא טיפוס של "אוהב אותו או שונא אותו" וטיפוסים כאלה תמיד מייצרים באזז. חוץ מזה שהוא מביא סטייל שונה לאיידול, כמה זמרי R&B אפשר לסבול? להזכירך, הרוקרים באיידול מקבלים הכי הרבה קולות בינתיים. I REST MY CASE

בקיצור בנים לא מתים על קוני

האם ייתכן שהם מקנאים או מאויימים? לאאאאא לא יכול להיות...

MoGanC

New member
כן,אני מאוים מבחור שגר בארה"ב <_<

וכבר כתבתי בקומונה דאז שאני גם לא מבין למה חושבים שהוא יפה.הוא נראה כמו תינוק שעשו לו RESIZE ול Juliann,זה לא שאני חושב שבאמת ריחמו עליו,אבל זה ממש כמו שכתוב בספר: לדוגמא, קחו את ההיא שמישכנה את הטבעות שלה,זה מקרה קלאסי של "תנו לה לעבור שלב ראשון כדי שלא תרגיש רע ותיפטרו ממנה בשלב הבא" ובמקרה של קונס' זה "הוא בלהקה אז הוא בטח שווה *משהו*,אז אי אפשר להיפטר ממנו בשלב הראשון" ובהמשך זה "הוא עזב את הלהקה שלו בשביל התחרות,אז אם הוא צריך לעזוב,זה לא יהיה בגלל השופטים שלנו,אלא הקהל יעשה את זה,אם הוא חושב שצריך".

Juliann

New member
הנה דיון שהולך לגדול...

מאמי מראה זה עיניין של טעם, ואלא אם כן אתה הומו אתה לא יכול להבין למה נשים נמשכות למישהו מסויים כי אתה פשוט לא אשה... יש כאלה שאוהבות גברים עם שיער ארוך, יש כאלה שאוהבות גבוהים, יש כאלה שאוהבות את המראה המוזנח, יש כאלה שאוהבות את הסטייל והגישה שלו.. זה לא דבר אחד בהכרח.. אני אישית חושבת שיש לו טונות של כריזמה. אני בדרכ לא אוהבת רוקיסטים אבל מה לעשות שפשוט יש לו את זה! ולגבי זה שאם לא היו מעיפים אותו בגלל הלהקה, OH P-L-E-A-S-E עיניין הסיפורים נגמר כשהם הגיעו להוליווד. שם השופטים מדדו אנשים לפי כישרון ואתה יודע את זה. למה לחפש תירוצים בכוח?! הבנו שאתה לא מחבב אותו אבל מה לעשות שלא אתה מחליט... יש מספיק שאוהבים אותו ורואים את הכישרון ואת הפוטנציאל שיש בו ורוצים שהוא ישאר שם.

Fairywitch

New member
ויש לי כמה דברים להוסיף-

א. אני מאלה שאוהבות את הגבוהים והזרוקים. ב. זה בכלל לא קשור. הבחור התפתח. בהתחלה לא התלהבתי מבחינה ווקאלית (את הלוק תמיד אהבתי- זה פשוט הטיפוס שלי
), אבל אחרי האודישנים ראיתי שהבנאדם משתפר משבוע לשבוע, ופשוט יש לו את זה! ג. הבחור שיחק בRENT- להיט היסטרי בברודוויי בשנתיים האחרונות (חחח, מזל שאני גם בפורום מחזות זמר...)- ולשם, תאמינו לי- לא כל אחד יכול להתקבל.

../images/Emo4.gifבאמת נדמה לך שבגלל שהוא מגיע

מלהקה אז קיבלו אותו לתחרות?! כל כך הרבה אנשים מגיעים לאודישנים עם רקע מוזיקלי, מלהקות, או עם נסיון כלשהו ולא מתקבלים. תבין: כשבוחרים מישהו לקבוצה של 24 אנשים מתוך 100,000 יש לזה סיבה קצת יותר טובה כמו כשרון!

לפי דעתי

ג'סיקה פעם אחרונה לקחה הערה לא נכונה ולא טובה של רנדי(ג'ז פאנקי), ולכן היתה פחות מוצלחת. ההופעות הראשונות שלה היו הרבה יותר היא ויש לה קול יפה וחזק.גם לקרי יש קול חזק רק שהיא עולה למעלה, זה קצת צורח לי באוזן והיא עושה נכון להצמד לקאנטרי והאישיות שלה כובשת. נדיה עושה נכון כשהיא נצמדת לרוק,ולא ממש הבנתי על מה התשואות כשהיא שרה משירי ה-60... לא מצאתי מה היה כל כך יפה, אולי יפה אבל לא מיוחד. וונדזל היא המקבילה של מריו באופן שהיא עושה הכל קליל ופשוט, ופשוט יש לה את זה, אולי לא הקול הכי הכי, אבל איזו נוכחות על הבמה ובאיזו קלילות. מריו היה זה וגם יותר דייקן ומוכשר. כך שלעתי הוא בטוח היה לוקח.

לינדזי קרדינלי- מדהימה

מדהימה מדהימה. איזה קול מדהים. כל הזמן ירדו על בחירת השירים שלה ולפעמים גם בצדק. אבל היתה גם מטרה לסמן אותה כאחת שלא שרה רוק, ודווקא כשהיא שרה את השיר don`t wanna miss a thing היא היתה כל כך אמיתית ונוגעת ללב, ממש שרה מהלב. והדעות האלה קצת עצבנו אותי ,כי בשיר הזה היא היתה טובה והבעת הדעות של השופטים משפיעה על הקהל. יש לה קול מיוחד משהו. בכלל בין הבנות קשה לי לבחור כי לכל אחת יש משהו(אלו שאין להם לא עלו ל12 חוץ מאחת שלא זוכרת את שמה שגם לה היה קול מיוחד(אולי זאת היתה האנגליה ואולי קראו לה שרה או שהתבלבתי. ממש כואב לי על כל מי שיעוף למייקלה יש יתרון באישיות. בהתחלה היא עצבנה אותי כי היא נראתה כמו אחת שכל הזמן מחקה את ברברה סטרייסנד,אבל אחר כך הבנתי שאולי היא פשוט כזאת ולא נסיון לחיקוי. מבין הבנים: איך קונסטנטין הגיע כל כך רחוק? היו טובים ממנו. חוץ מהיפיופיות לא מצאתי בו כלום, שום קול מיוחד או הגשה מיוחדת(ויסלחו לי מעריציו) קול מיוחד- בו דיוק מוזיקלי-אנואר אנתוני שר יפה אבל לאחרים יש עוד איכויות. וניקו היה נהדר בג'ורג'יה, אבל זהו. לא הבנתי את הקטע של סקוט. ואצל ומי שהיה לוקח את כולם,אם הוא לא היה פורש- מריו. אולי לא הקול הכי יפה בתחרות , אבל ההגשה של השירים ויש לו קול יפה. בקיצור הכי מוכשר. חבל. הלכתי להוריד את כל הקטעים היפים מהאתרים שהבאתם פה. תודה לכם. סיקרסט אאוט. נ.ב בתחרות הבריטית מראים גם את הקטעים של חייהם מחוץ לתחרות, האם גם באמריקה מראים? (ואם כן, האם יש באינטרנט מקום לראות את החזרות וההכנות ומה שהם לומדים במשך השבוע?)כי אחד שעף אמר שהוא לא קיבל מספיק זמן מסך, למה הוא התכוון?

Fairywitch

New member
אז ברוכה הבאה

את יכולה, אם את רוצה, לפתוח שרשור "אני חדשה"

למעלה