עוד עצה מהנשואות...

nose

New member
עוד עצה מהנשואות...../images/Emo101.gif

בוקר טוב לכולם... רציתי לשמוע את חוות דעתם של הנשואות דווקא אני מתחתנת במרץ ...שעון חורף...רציתי לדעת איך אתם מייעצות לסדר לי את לוח הזמנים...כל הסידורים המאפרת השיער והשמלה הם יחסית באותו איזור דיזינגוף- בן יהודה הצילומים שלי באזור מושב ישרש ליד רמלה עכשיו הצלם רוצה שנהיה אצלו ב30-15 איך לדעתכם כדאי לסדר לי את הלוח זמנים? ועוד שאלה האם האיפור והשיער מחזיקים כל כך הרבה שעות מעמד עד החתונה? תודה...

סיגל2

New member
בוקר טוב לך, מה שאת צריכה לעשות זה

להגיד לספר שלך שאת צריכה להיות ב- 15:30 אצל הצלם ואת המיקום שלו ושל הצילומים. הספר לפי זה יוכל להגיד מתי להיות אצלו, כך שיהיה לו זמן לעשות לך את התסרוקת. הספר יוכל גם להגיד לך מתי להזמין את המאפרת, כי קודם עושים תסרוקת ורק אחר כך מתאפרים ואחרי כן מתלבשים. את צריכה גם להחליט איפה את מתלבשת במספרה או בחנות בה עשית השמלה וכך יוכלו להגיד לך את הזמנים. איפור טוב ותסרוקת טובה מחזיקים הרבה זמן אפילו עד אחרי החתונה.

*שיר

New member
הערה: זה אומר שהצלם לא מצלם את

ההכנות שלך? לא חבל? זה לא שאני כזאת נרקסיסטית ומגאלומנית, אבל התמונות האלה הן מזכרת ממש מקסימה בדיעבד. גם אני לא רציתי שיבואו ויצלמו אותי בשלבים, אבל הצלמת התעקשה, ועכשיו אני מודה לה על זה.

nose

New member
הצילום

הצלם אומנם לא בא להכנות אך אנחנו מצלמים כמה תמונות סטילס + וידאו של לפני ( אחותי למדה צילום) וניתן לצלם להכניס לעריכה... הצילום עצמו יתבצע בהאנגר ענקי במושב ישרש יש לציק צאק שם האנגר ושם נערכים הצילום בפנים ובחוץ זה אומנם רחוק מתל-אביב אך התמונות יוצאים נפלא מי שהיה אצלהם יודע ומכיר את העבודות שלהם... ותודה לכולם על העזרה

למעלה