עוד ערב "מעניין" בעבודה

raistlin23

New member
עוד ערב "מעניין" בעבודה

מה קורה אנשים ??? אני חדש פה אז תתיחסו אלי בסבלנות :) כרגיל עוד ערב משעמם תחת בעבודה - אפילו אין מה לשמוע בגלגלץ :(

היי ../images/Emo13.gif

איפה אתה עובד? (סתם מסקרנות אישית שלי). אם כל כך משעמם לך ואתה מסתובב באינטרנט לא חסרות תחנות רדיו שאתה יכול להאזין להן בזמן שהותך פה. אז ככה שאתה לא חייב להאזין כל היום לגלגלצ. אם תרצה בהמשך אני יכולה להמליץ לך על כמה וכמה תחנות רדיו באינטרנט! בכל מקרה שיהיה לך המשך שבוע מקסים ואתה מוזמן להשאר ולהשתתף פה בפורום
ושיהיו לך המשך ערבים "מעניינים" יותר...
LOVE ענת.

raistlin23

New member
הייי!!!!

מישהו חיי פה איזה כיף לי!!!! אני עובד באינטל.... וכן שמתי קצת MP3 אז המוזיקה יותר טובה עכשיו אז מה קורה? ספרו לי משהו מעניין שלא יהיה כל כך משעמם :(

Unicorn Fairy

New member
משהו מעניין...

טוב אני אאלץ להסתפק בשאלה; ראית את "האלמנט החמישי"?

Y.G.J

New member
הייייייי גם אני עבדתי באינטל!

חחחחחחח זה נשמע מוזר כי אני עוד לא בן 18 אבל מה לעשות עבדתי IDC4 - I4L אם אני לא טועה - זה היה מזמן חחחחחחחחחח בקיוביק של הC4

וואלה.....

יש אנשים שחיים את הלילה
לספר משהו מעניין...אמממ...זה קצת קשה כיוון שאני לא יודעת מה מעניין אותך ומה לא. אז אני אשאל אותך כמה שאלות. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? איפה אתה אוהב לבלות בחיפה? (אל תשכח שזה פורום חיפה ולא מדור הכרויות
) ו....................................איפה אתה גר בחיפה? (אם זה לא חסוי) LOVE ענת.

raistlin23

New member
המממ....כבר חזרתי :(

כן הלכתי הביתה ב - 1 בבוקר וכבר אני בעבודה - חולה עבודה לא ???? :( ענתי - אני יוצא בדר"כ לורטיגו או לטרמינל או סתם לפאבים כגון הג´פאטו או האוכף(כן אני יודע שזה פאב מעפן אבל חבר שלי ברמן שם אז השתיה חופשי :) ) אוהב לעשות בזמני הפנוי ??? לקרוא ספרים.לראות סרט טוב . להיות עם חברים . את יודעת הדברים ה"רגילים" אני לא ממש מחיפה אני מקרית אתא :) שיהיה יום מצויין לכולם!

La la la 20

New member
זה בסדר את לא הוורקהוליק היחיד כאן../images/Emo72.gif

אני למשל עובדת 6 ימים בשבוע מתוך 7 (שניים מהם זה שישישבת) אז אם זה מנחם אותך שמחתי לעזור "צרת רבים - חצי נחמה" וחוץ מזה הכי מעודד לחשוב על התלוש משכורת שמתקרב הממ נראה לי שהיום כבר ה 4 ליוני ... עוד 5 ימים למשכורת :) לפחות אני משכנעת את עצמי שאני חוסכת למטרה נעלה... אתה גם יכול לשכנע את עצמך - תלוי עד כמה אתה קריאטיבי:) תעשו חיים עדי

raistlin23

New member
ואללה???

במה את עובדת ולמה את חוסכת ? אני יכול לחשוב רק על מטרה נעלה אחת לחסכון - כסף ללימודים :) לקחתי יום חופש מחר - איזה כיף לי ? אז אם לא אהיה פה שיהיה לכולכם יום מצויין :) בא ביי

raistlin23

New member
חזרתי....

כן כן היה יום חופש והיום שוב בעבודה.... אז מה המצב אנשים ?

La la la 20

New member
לימודים כמובן ויותר מזה אמנות

פשוט למדתי ברעות ובויצ"ו אז אני ממשיכה בתחום.... היקר משהו

למעלה