עוד עשרה ימים (בערך)

שחר חדש

New member
עוד עשרה ימים (בערך)

עוד עשרה ימים אני מתכוונת להיות בהריון
או יותר נכון - לגלות שאני בהריון. אין לי כוח לעוד שלילי.
בנתיים מחכה. משתדלת לא לספור את הימים, ואיך שהוא יודעת בדיוק באיזה יום אני...
ואחרי ששאלתי אותכם, כאן בפורום, על פינטוזים וקיבלתי "הרשאה" גורפת, אני נוסקת לי בחלומות. כבר יש שמות. אז נשאר לי רק להצליח, וכדי לעבור את הימים האלה בשלום לקחנו טיול ל(אהובתי) פראג (עוד כמה ימים). ביקרנו שם בעבר (פעמיים), וזה נראה לי טיול מושלם לפני ה... הלוואי הלוואי הלוואי

נוג

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo50.gif

בוקר טוב! מקווה ומקווה . . . . שאת אכן בהריון. וכואבת את האכזבות כל חודש מחדש. מנסיון טיול זה רעיון נהדר כדי להתאוורר וגם כדי לקבל כוחות חדשים, (שצריך בשני המקרים). גם אני נסעתי לטיול לפריס,נורמנדי ועמק הלואר (שבוע של כייף) פיצוי על חודש קשה במיוחד, להתאוורר ולאגור כוחות חדשים חזרתי לפני שבוע ואני עדין שם מסרבת לנחות. אז שוב מחזיקה לך אצבעות. נוג

TWEETY =^.^= 3

New member
../images/Emo50.gif מחזיקה לך אצבעות

מה שבטוח הטיול יחסוך לך במקצת את עשרת ימי ההמתנה. תהני תבלי ותחזירי אלינו אם בשורה מאלפת

שחר חדש יקרה ../images/Emo42.gif

מקווה כל-כך בשבילך שהפעם זה יקרה... אישור לפנטז יש לך גם ממני בתנאי שאת אחת כזו שמגשימה את הפנטזיות שלה ומהר
בינתיים תהני לך מכל רגע בפראג כי אח"כ את נשארת בארץ לפחות עד סוף השליש הראשון
בהצלחה בהצלחה בהצלחה ! כוכי

נעמה@@

New member
גם אני גם אני עוד 10 ימים ../images/Emo66.gif

אך הסיכויים קלושים כי הנתונים לא היו מושלמים. לפחות בעזרת הכוריגון אני יודעת שעוד 10 ימים אני אקבל מחזור ואוכל להתחיל טיפול נוסף מוצלח יותר. מחזיקה לך אצבעות. נעמה

אפרת**

New member
אני בעוד 8 ימים אדע מה קורה

כמובן אם המפלצת האדומה לא תבוא קודם... האמת לא מצפה לכלום. רק נורא נורא רוצה שיהיה חיובי. אם לא יהיה חיובי מזומנת לי היסטרוסקופיה. ושמעתי שמועות קשות על הבדיקה הזאת. ממש לא בא לי להרגיש על בשרי...

טלי2

New member
הלוואי ../images/Emo45.gif

הלוואי שהפינטוזים יהפכו למציאות ה ל ו ו א י ובינתיים, תהני בפראג תמצי כל רגע ורגע של זוגיות נטו ושיהיה בהצלחה!

מירה@

New member
מצטרפת למחזיקות האצבעות

ואין, פשוט אין כמו פראג בהצלחה מירה

שחר חדש

New member
תודה רבה לכולכן, נעמה ואפרת -

אני מחזיקה גם לכן אצבעות. אחשוב עליכן. (נעמה - לא להתייאש כל כך - כבר שמעתי על הריונות עם נתונים "לא מושלמים". יש לי חברה שהרתה כך פעמיים...). אני משתדלת לרכז את כל האנרגיה בחג (שאני מאוד מאוד אוהבת) ובנסיעה שתבוא מיד אחר כך (וכמו שמירה אמרה - אין כמו פראג.) רק מצטערת שלא אוכל לשתות את הבירה המדהימה שלהם, ולא אוכל ללגום יין בארוחות הערב... מוכנה לספוג את זה - רק אם הבטא חיובית!!! תודה.

למעלה