עוד עשרה ימים

עוד עשרה ימים ../images/Emo15.gif

כבר אפשר לספור בשתי ידיים.
בוקר טוב לכולכם במיוחד לטל ויעל שעוד שבוע וחצי כבר מורידים את הגבס הארוך ושוחכים ממנו... עידית

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם ויעל-אני מתרגשת

בשבילך ובשביל טל, עוד 10 ימים !!! לא משמן זה היה כמעט חודש. זה יעבור מהר ונקרא איך טל מרגיש נהדר ומשוחרר
ומה שלום הילדודס האחרים? בריאים? אורית-איך תמיר ישן בלילה? שירלי-איך השפשפות של אגם?

בוקר טוב לכל התומכים המקסימים../images/Emo23.gif

מתוקה את, עידית, שפתחת בוקר טוב לכבודינו. אנחנו מתרגשים. היום בבוקר דיברנו על זה עם טל והוא מאושר. הוא כבר יכול לעשות את הספירה לאחור כמו בשיגור של חללית: עשר, תשע, שמונה... וכו'. יאללה, מחכים לזה כל כך. זה באמת כבר אוטוטו. מקווה שכולם ישנו הלילה ולא התעטשו, בכו, כאבו וכו'. בוקר מצוין לכולם, מחר שלג בירושלים. אולי ניקח את הילדים? (אנחנו בגבעתיים) נראה לי נפלא. רק שבטח יהיו פקקים היסטריים בדרך לשם ובחזרה. נראה. להת' בינתיים, הולכת לסידורי יום שישי. יעל

כולם מוזמנים לירושלים בשלג

יש לנו נוף נפלא ליער עם עצים ומרפסת גדולה שאפשר לקפא בה מקור בזמן שעושים בובות שלג. אנחנו אחרי שני חורפים בטורונט, ושלג יום אחד נראה לנו באמת לא מציאותי... רק לא קרח, זה מה שעובר לנו בראש. אושרי נדבק ממני ועכשיו יש לו נזלת. ממש באסה. מחר מסיבת אירוסין, או יותר נכון הכרות משפחות של אחותי המופלאה והחבר המקסים שלה. מקוה שיהיה כף. אמא שלי מארחת והיא כבר על קוצים... שישי כיפי עידית

זה רעיון, מפגש פורום מושלג ../images/Emo13.gif

אולי בשלג הבא? השניים שלי עו לא ראו שלג מימיהם. שנה הבאה נעשה טיול לחרמון. ועידית - איך היתה המסיבה?

ובאמת יש שלג .../images/Emo113.gif

א מ י ת י !!! לא יאומן, ואני זילזלתי... טוב ירד רבע שעה. אני עדיין בקיפאון פוזיטרוני, לא יודעת מה לחשוב או להרגיש, אחרי שנתיים של קיפאון גוף אני חושבת שזה עדיף.
היה ממש נחמד בהכירות המשפחתית... באמת נחמד. החלטנו לא לשאוב יותר נזלת. הוא כל כך צורח מיזה שנהיית לו רק יותר נזלת והמעגל לא מפסיק להסתובב. אז אנחננו רק מנגבים... יום לבן לילה לא לבן.. עידית

שלג

המסיבה היתה נחמדה מאד -- אבל ברחנו לפני שייחסמו כל הכבישים בשלג. הגענו הביתה ממש לפני שנערם, ונזכרנו איך בטורונטו שלג כזה נחשב כיום אביבי ... כאן, בקושי צופים שיירדו 15 ס"מ שלג, וכולם בפאניקה/התלהבות. שם, היינו הולכים כל יום בשלג בגובה חצי מטר לפחות, קרח, וקור 30- , אז כשראינו שהתחיל שלג מיד עלו הזכרונות על הקור האמיתי שם ... בכל מקרה, מעולם לא היה לנו קר כמו בירושלים. בטורונטו, אמנם בחוץ האף עלול לנשור מהקור, אבל הדירות מחוממות כל הזמן ומבודדות היטב. פה, לפעמים בדירה שלנו יותר קר מבחוץ מרוב שהבידוד שלה גרוע ... בכל מקרה, אנחנו באמת מזמינים כל מי שרוצה לבוא לבקר ולהנות מהשלג, להתראות עודד

גווניבר

New member
שלג שלג משמיים, כל היום פתיתי שלג

איזה שירים יש לשלג?? בתור ירושלמית גם אני מתרגשת כמובן. אבל קר לי מאוד! אבא שלי קנה לי שקיות חימום לרגליים, וישנתי איתם ועם שני בקבוקי גומי עם מים חמים. והרוח שורקת "וואווו, ווואוווו". והתנים מיללים: "אוווו, אווו" טוב, קצת נסחפתי כאן.. לילה טוב ומושלג

היי גוון../images/Emo13.gif

נראה לי שהצד היצירתי והלירי שבך מדוכא, התחלת את השיר יפה ולא נסחפת בכלל, אבל... מחכים להמשכים... לילה טוב וחמים אוירת

שיר שלג

זה השיר הטוב ביותר שאני מכיר על שלג -- עודד Song:Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow ! Artist: Frank Sinatra (Frank) Oh The Weather Outside Is Frightful But The Fire Is So Delightful Since We've No Place To Go Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow It Doesn't Show Signs of Stopping And I've Brought Some Corn For Popping The Lights Are Turned Down Low Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow When We Finally Kiss Goodnight How I'll Hate Going Out In A Storm But If You Really Hold Me Tight All The Way Home I'll Be Warm The Fire Is Slowly Dying And My Dear We're Still Goodbying As Long As You Love Me So Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow (Backup Voices) He Doesn't Care If It's In Below He's Sitting By The Fires Gloosy Glow He Don't Care About The Cold And The Winds That Blow He Just Says, Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow (Frank) Let It Snow! (Backup Voices) Oooooh Wee Goes The Storm Why Should He Worry When He's Nice And Warm His Girl By His Side And The Lights Turned Low He Just Says, Let It Snow, Let It Snow (Frank) I Don't Care! (Instrumental) (Frank) The Weather Outside Is Frightful But That Fire Is Ummm.. Delightful Since We've No Place To Go Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow It Doesn't Show Signs Of Stopping And I've Brought Lots Of Corn For Popping The Lights Are Way Down Low So Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow (Backup Voices) Let It Snow! (Frank) When We've Finally Say Goodnight How I'll Hate Going Out In A Storm But If You'll Only Hold Me Tight All The Way Home I'll Be Warm The Fire Is Slowly Dying And My Dear We're Still Goodbying Long As You Love Me So Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow!

../images/Emo23.gifלב|יא איזה כיף, מזל טוב לאחותך.

איך היה?, היום אמא שלך ארחה? ובנוסף הייתי מתה להיות אצלך בבית עכשיו, מה עם איזו תמונה מושלגת? תרגישו טוב ובמיוחד אושרי. לילה טוב אורית

../images/Emo142.gifבוקר טוב

יא, באמת עוד 10 ימים..., זה כלום, לא מספיקים להגיד ג'ק רובינזון.... שתהיה לכולנו שבת שלום ודרך אגב תמיר לא ישן טוב בלילה כי בנוסף לכל הצרות גם קיבל אתמול את החצי השני של ה MMR שפיצלתי אותה, אז היה קצת נודניק, הכל עובר. יום נעים אורית

למעלה