עוד פוסטרים!

עוד פוסטרים!

http://mob.httwww.cinematical.com/2007/07/11/golden-compass-posters-exclusive-first-look/ חמישה פוסטרים חדשים ויפים למדי יצאו לסרט. הערות המבקר: 1. קידמן במחשוף וסטרפלס כדי לגרור קהל, נורא בוגר 2. שמתם לב לגודל של ליירה יחסית לשחקנים המוכרים? יופי באמת שהיא הגיבורה 3. סרפינה *עדיין* בלי אורן ענן 4. ריצ'רדס לא מספיק טובה בשבילכם? למה חייבים להקיף אותה בגימיקים?

dahoe

New member
השמלה של קידמן מזעזעת!

זה נראה כאילו שצילמו אותה עירומה והדביקו לה בגד במחשב.

תגובתי-

רואים שהפוסטרים מאוד מושקעים, כל האפקטים מאחורה וההשקעה בפרטים הקטנים... אבל משהו לא בסדר שם. דבר ראשון- ליירה קטנה מדיי. היא צריכה להיות בראש הפוסטר הזה, לא דניאל קרייג וניקול קידמן. הסידור שלהם לא מצא חן בעיניי. סיבות אסתטיות לגמריי. זה פשוט לא נראה טוב. למה לסאם אליוט אין פוסטר משלו?! מה, הוא לא חשוב? זה הכל בגלל שהוא שחור!!! ובכלל בלי קשר לכל זה- מחר אני יוצאת לקורס מד"צים, אז אני לא אהיה פה קרוב לשלושה שבועות (אולי יהיה לי מחשב בסופ"שים, אבל אל תבנו על זה). אז אל תתנו לפורום שלנו לדעוך ולמות! אודי ויעל חוזרים עוד מעט- אז אל תתנו להם למצוא פורום דעוך ומעוך. (חח.. מעוך..) שיהיה לכולכם קיץ נפלא!

תגובתי...

סרפינה דווקא מחזיקה איזה עץ או משהו כזה הגיוני שזה האורן ענן... וליירה באמת קטנה מידיי אחרי הכל היא הדמות הראשית!!...

אהה אופס

זה לא האורן ענן זה החצים

Fairywitch

New member
הכי בולט זה כמה ליירה קטנה../images/Emo2.gif

מה זה?? לפחות בזה מישהו היה צריך ללמוד מהמיקום והגודל של רדקליף בפוסטרים של ה"פ

Fairywitch

New member
אבוי, עלתה בי מחשבה מטרידה../images/Emo2.gif

מה אם זה יחסי לתפקיד שלה בסרט?
שלא נגיע ונגלה שכ"כ צמצמו את התפקיד שלה, שגודל התמונה שלה בפוסטר היא בהתאם?
אני אתחרפן

למעלה