עוד פחות מחודש צו גיוס יש סיבה לדאגה?
K KokaiNe New member 16/4/05 #2 לא תעשה חיפוש בפורום כל יום שני מישהו שואל את זה באלוהים נמאס לענות כל פעם על אותו שאלות כאילו הפורום ממחזר את עצמו בגלל זה אנשים עוזבים או סתם לא בא להם להגיב ולהשתתף באופן פעיל וזה כולל אותי.
לא תעשה חיפוש בפורום כל יום שני מישהו שואל את זה באלוהים נמאס לענות כל פעם על אותו שאלות כאילו הפורום ממחזר את עצמו בגלל זה אנשים עוזבים או סתם לא בא להם להגיב ולהשתתף באופן פעיל וזה כולל אותי.
C CKYbeer7 New member 17/4/05 #6 חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובה .. גם אם אני מעצבן ושואל משהו שענו עליו 100 פעם מישהו בבקשה יכול להסביר לי ולהתייחס אלי ברצינות?
חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובה .. גם אם אני מעצבן ושואל משהו שענו עליו 100 פעם מישהו בבקשה יכול להסביר לי ולהתייחס אלי ברצינות?
B bercko21 New member 17/4/05 #7 לא ידוע על בדיקות ביום הגיוס, אבל בכלל לעשן בזמן הצבא זה סיכון הרבה יותר מאשר באזרחות, ולדעתי לא שווה את הסיכון... :/
לא ידוע על בדיקות ביום הגיוס, אבל בכלל לעשן בזמן הצבא זה סיכון הרבה יותר מאשר באזרחות, ולדעתי לא שווה את הסיכון... :/
S skatetough New member 17/4/05 #8 אחי הוא לא מדבר על בדיקות ביום הגיו חחחחח הוא מדבר בכלל על צו ראשון...
L lefteye1 New member 17/4/05 #13 אני עשנתי יומיים לפני זה... יצאתי נקייה ידיד שלי בכלל עשן באותו יום שבא לבדיקה! ויצא נקי....