עוד פינה חדשה=]

danduuu

New member
עוד פינה חדשה=]

באישורה של שחר המנהלת הכוסית
אז ככה לפינה קוראים המצעד..ובכל שבוע תצטרכו לדרג את החמש שירים שאתם הכי אוהבים לפי הסדר..כלומר ממקום 5 עד למקום הראשון. בכל שבוע יעופו שני שירים וייכנסו שני שירים חדשים שבאפשורתכם לדרג.
שבוע 1
מקרא סימנים
-עלייה
-ירידה
-כניסה חדשה
-דריכה במקום
-דריכה במקום ראשון השירים לשיפוטכם: 1.Welaome To The Jungle 2.Paradise City 3.Sweet Child O' Mine 4.Rocket Queen 5.You're Crazy 6.Don't Cry 7.November Rain 8.Civil War 9.Knocking On Heaven's Door 10.Since I Don'T Have You זהו זה להשבוע
שבוע הבא יצטרפו שירים חדשים ויעופו אחרים..יאללה תתחילו לדרג
נלקח מפורום HIM באהבה[
]

Y036

New member
אוקיי

ראשון - פרדייז סיטי שני - רוקט קווין שלישי - וולקם טו דה ג'אנגל רביעי - סוויט צ'יילד חמישי - נובמבר ריין

אני אני אני.. סחטיין על היוזמה ../images/Emo13.gif

1. Don't Cry 2. Knocking On Heaven's Door 3. Welaome To The Jungle 4. Rocket Queen 5. Civil War

l u d

New member
...

1. Paradise City 2. Rocket Queen 3. Welaome To The Jungle 4. Since I Don'T Have You 5. Knocking On Heaven's Door

izzys

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

1. Civil War 2. Rocket Queen 3. November Rain 4. Welcome To The Jungle 5. Knocking On Heaven's Door

just טלוש

New member
יאלה:p

1.נובמבר ריין
2.סוויט צ'ילד 3.since i dont have you
4.וולקאם טו דה ג'ונגל:) 5.knocking

Rocket King

New member
קשה להחליט :|

אבל בכל זאת.. מקום ראשון - civil war מקום שני - rocket queen מקום שלישי - sweet child o` mine מקום רביעי - welcome to the jungle מקום חמישי - you`re crazy אממ זה הסדר שיצא לי היום, אבל ביום אחר זה יכול להשתנות :| כל השירים פה שירים מעוליםםםם!

redot

New member
../images/Emo26.gif

1. rocket queen 2. wellcome to the jungle 3. you're crazy 4. knoKnocking On Heaven's Door 5. Don't Cry

למעלה